Hvala Dora i Teana odgovoru za anomaly scan 😊
Tea, jel pristuoacan ginekolog/ica koji to rade? Ja bi ih htjela zamoliti da snimim bebu s mobitelom, pošto nemam ni sliku ni ništa od 11.tjedna trudnoće! Hahaha
Pitaj, nemas sto izgubit! Plus, mislim da ce ti dat slikicu sa anomalya gotovo sigurno!
Rio bas si zgodna i zasnjica ti je bas taman, muski se ne bi zalili vjerujem 😍
Dora o bez brige, ima posla, pece se pile (najdrazi rucak, dok se ono pece ja se dosadjujem al ne moraju to deugi ukucani nekuhari znati 😋). Moj muz je detaljno pomeo, usisao, prebrisao prasinu, stavio ves... nek se navikne 😄
Bol u donjem dijelu leđa mene zna boliti onako tupo, ili od stajanja ili valjda od sirenja ligamenata. Danas me par puta probolo u rodnici, kao da me netko vrhom noza piknuo, nas neugodno ali brzo je proslo. Nekako vjerujem da su svi ti bolovi normalni dok god ne traju dugo i nema drugih nuspojava.
Lilaako ti je dr dao sad bolovanje mislim da nemaš razloga za brigu da će produžiti ili otvoriti komplikacije. Ako bude frke samo reci da još uvijek imaš mučnine.
Hvala Daisy, evo baš se nadam da će biti tako kažeš :)
38+4 :)
Rio zgodnaaa🤗
Lila napisala je mucnine i ivf…
oh, da da, mislim da za ivf odmah idu komplikacije po defaultu. u svakom slučaju, hvala još jednom :)
38+4 :)
Tea, jel pristuoacan ginekolog/ica koji to rade? Ja bi ih htjela zamoliti da snimim bebu s mobitelom, pošto nemam ni sliku ni ništa od 11.tjedna trudnoće! Hahaha
Pitaj, nemas sto izgubit! Plus, mislim da ce ti dat slikicu sa anomalya gotovo sigurno!
Ja se nadam😂
Dečkić💙
Lina, mislim ako je bol nepodnosljiva. Normalno je da ledja bole i svasta nesto ali sam ja ocito krivo protumacila taj post. Pa sorry💁♀️😘
Ja taman gustam u kavici. Muz otisao s ekipom s posla na paintball, pa ja odmah iskoristila priliku pprala prozore, sad jos malo po stanu pocistit 😂 navila su youtube i laganini.
Iako bi nekad sve u komadu napravila sad svako malo odmorim ali ne forsiram se, koliko mogu - mogu. Ja po cijele dane na posku sjedim i vikendom pokusavam cim vise biti u pokretu, ali naravno sve u granicama mogucnosti
Rio bas si divna 😍
Baby girl 💜
Dora, meni su svi tamo vise manje pristupacni i profesionalni ;) nisam imala do sad negativnih iskustava, a i tamo vodim trudnocu pa imam dosta povjerenja..
Dobit ces slikicu sigurno e sad za mobizel ti neznam bas..al slikicu trazi definitivno😊
Anja🌸🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji