LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    21. Veljača 2020. 11:12

Rose ja ga ne pijem dodatno, ali trudim se piti / jesti mliječnih proizvoda tijekom dana. Valjda je to dosta 🤷‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    21. Veljača 2020. 11:16

Badem ima puno kalcija, pa ga grickajte 😋

Vrapčić123
    21. Veljača 2020. 11:17

Lelibeli prekrasni ste svi troje 🥰🥰🥰

Trancie
    21. Veljača 2020. 11:19

Mana_Mare

Trancie i Dorahvala vam na odgovorima! Eto zanimalo me osim na sajmu bude li neki popust i u njihovim trgovinama do nekog odredenog roka. Eto mozda razmislim iz Dalmacije napravit izlet na sajmu kad bude 🙂🙂
    I za H&M to mi je ok, mislila sam da treba cekat puno duze.
    Hvala vam cure! 🙂

Bude ti i u Splitu sajam, bar je bio prije... pa možeš se i tu zaletiti... ili bilo kada pogledai što te zanima pa kad bude sajam webom naručiti.

Rose1
    21. Veljača 2020. 11:21

Lelibeli predivni🥰
    Vrapcic, Kaktusica da, grickam bademe, mlijeko ne podnosim-fujj🤣😂jedem sir, ali ne moze se hranom nadoknaditi to je ko i sa zeljezom i svime...u zadnjim mjesecima i kod dojenje ful bebe crpe kalcij...ja mislim da cu ga ja kupiti zadnje mjesece

💙

Nikita206
    21. Veljača 2020. 11:22

Žuža, ne znam dal mi je tvoj san više smiješan ili strašan 

Rose, ja uzimam šumeći kalcij s vitaminom D na preporuku ali zato jer ja inače ništa mliječno ne jedem. Ako ti jedeš mliječne proizvode onda mislim da ti je time dovoljan unos kalcija.

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    21. Veljača 2020. 11:25

Nikita206

Žuža, ne znam dal mi je tvoj san više smiješan ili strašanRose, ja uzimam šumeći kalcij s vitaminom D na preporuku ali zato jer ja inače ništa mliječno ne jedem. Ako ti jedeš mliječne proizvode onda mislim da ti je time dovoljan unos kalcija.

Ma slabo jedem mlijecno, sira nesto...ma citala sam i rekla mi doktorica da nema sanse u trudnoci nadoknaditi kalcij hranom...mlijeko je i tako nikakvo, to da litre popijes

💙

Lelibeli
    21. Veljača 2020. 11:32

Hvala 🤗, što se tiče kalcija u chia sjemenkama ima više kalcija nego u mlijeku, ja još uvijek uzimam samo folnu i magnezij za grčeve ništa drugo, krvna slika mi je dobra a u prvoj trudnoći sam uzimala prenatal i dobila u misec dana 4 kila, na doktorovu preporuku prestala ih pit i mala mi je bila 4 kila apgar 10/10 nikad bolesna. 

Rose1
    21. Veljača 2020. 11:37

Chia jedem da...hvala na odgovorima

💙

PikaBu
    21. Veljača 2020. 11:37

Curke 
    Na kojem pregledu su vam rekli spol djeteta?
    Mi danas idemo na pregled, u 16tom smo tjednu. Baš me zanima da li će se vidjeti nešto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.