LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    17. Veljača 2020. 11:58

Dora i ja cistim s onim za stakla i "magicnom" krpom i za cas to, nije problem. Ako netko ima bolji savjet, recite😁 I ja planiram mamu zamoliti da mi kuhinju ocisti i prozore. Decko usisa, opere pod i kupaonu. Ja kuham rucak i brisem prasinu😂🤣nije mi određeno mirovanje, ali s obzirom na mpo trudnocu me strah. U pocetku morala paziti pa tsko i ostalo dalje
    Mimoza hvalaaa🤗🥰

💙

Lelibeli
    17. Veljača 2020. 11:58

Vrapcic123

Lelibeli ne znam kako mi je promaknulo da i ti nosiš dvojčeke!? ❤️❤️ Pa čestitam ti, baš mi je to lijepo 😍 Jesi li i ti ivf trudnica? Ja sam se bila nadala da ću možda nositi dvojčeke obzirom da sam i ja išla na ivf… No presretna sam i sa ovom jednom mrvicom 🥰
    Razumijem da ćeš ići na carski obzirom da su dvojčeki 👍

Jesam i ja ivf trudnica, u Pragu smo bili i stižu dva dječaka 💙💙🤗🤗

Fluffy
    17. Veljača 2020. 11:59

Dora, tocno to. Samo se bojim tih losih vijesti. Uzasno mi je žao ovih cura što prolaze takve stvari. Stvarno dok žena ne zatrudni, niti ne zna što je sve čeka putem i kroz koje strahove ce prolaziti. Uvijek prije sam se bojala trudnoće, ali radi bolova poroda. Sad uopce ne razmišljam o tom...nekako imam osjećaj da bi podnila svaku bol toga, ali samo neka trudnoća prođe ok. 

Rose1
    17. Veljača 2020. 12:00

I u Rijeci je besplatan tecaj 

💙

Trudy
    17. Veljača 2020. 12:00

Vrapcic razumijem da te strah spinalne i carskog, ali mislim da je najbolje biti opusten i mislit pozitivno. Ja inace nisam neki tip od meditacije i sl, ali bas dok sam tamo lezala na stolu sam se nastojala opustit sto vise i slusat ih. Cak su me bili i pohvalili kako sam mirna i opustena. Mozda si procnac neke kratke vjezbice za opustanje, pa to svako toliko radit i kod kuce. Ja sam pred kraj trudnoce bar jednom tjedni to radila.
    Rose i ostale cure iz Rijeke, u kbcu je tecaj jednom mjesecno. Zovite bas ginekologiju pa pitajte. Uglavnom, njihov savjet je da se tecaj odradi nakon 28.tjedna. Mislim da je jedno 6-8 predavanja bilo, dva tjedna traje, svaki drugi dan bude jedno. Bar je tako bilo pred dvije godine. Tecaj je besplatan, mozete dolazit sami, s muzem/deckom/prijateljicom. Ne mora se ni dolazit na svako predavanje. Nas je prvi put (pokazuju radjaone) bila puna dvorana, nakon toga nas je bilo 20ak. U bolnici je tecaj usmjeren na trudnocu, prehranu, porod. Jos ima tecaj kod patronaznih, u starom rodilistu (ispod osnovne skole brajda). Isto besplatan, ali je vise usmjeren na brigu o djetetu, dojenje, higijenu bebe i sl. Meni osobno je taj bio korisniji. I imate tecaj u avena centru, vode ga moja trenerica s vjezbi za trudnice i primalja. Traje dva dana i on se placa. Tu je pozeljno da dolazi i partner i pokazuju tehnike disanja i prolazenja kroz trudove, porod i sl. To jedino nisam bila, i to planiram ic jer su mi svi jako pohvalili. A znam i da su voditeljice super educirane.
    Sad vidim da sam malo udavila s duzinom posta pa se ispricavam 😳

Rose1
    17. Veljača 2020. 12:01

Fluffy

Dora, tocno to. Samo se bojim tih losih vijesti. Uzasno mi je žao ovih cura što prolaze takve stvari. Stvarno dok žena ne zatrudni, niti ne zna što je sve čeka putem i kroz koje strahove ce prolaziti. Uvijek prije sam se bojala trudnoće, ali radi bolova poroda. Sad uopce ne razmišljam o tom…nekako imam osjećaj da bi podnila svaku bol toga, ali samo neka trudnoća prođe ok.

Potpisujem. Sve cu izdrzati samo da bude sve ok s trudnocom i bebicom🙏🙏🙏

💙

Dora4
    17. Veljača 2020. 12:01

Rio sretan povratak na posao!
    BlackLioness super razmisljas, a budes i nama davala savjete  skupa s mamicama koje su vec prosle sve te radosti i poneke gadosti..
    Bebac permetalom na drvo visokog sjaja? Jesi bas sto posto sigurna, mislim da si probala i upalilo je? 
    Permetalom inace napu ocistim za 5min i blista nevjerovatno, kad se sjetim koliko sam i tu znala vremena izgubit neuspjesno pokusavajuci one tocke masne izirbat, a ovo spric spric, obrisem vodom, suhom krpom i sjaji ko u ducanu 😍 ali se nisam nikad usudila na drvo spricnut pa cak ni za probu 

Amelie 1
    17. Veljača 2020. 12:02

Hej cure evo mene u panici. Sad na ulosku skuzim iscjedak koji je drukcije boje nego inace. Inace je bjelkast, svjetlozut. A sad je neki svjetlo svjetlo smedi, kao bijela kava. Ginicka mi radi popodne pa bi ju svakako nazvala, ali sam totalno u komi...
    Imala koja sta slicno?

Rose1
    17. Veljača 2020. 12:02

Trudy puno hvala na info🤗

💙

Rose1
    17. Veljača 2020. 12:05

Daisy100

Hej cure evo mene u panici. Sad na ulosku skuzim iscjedak koji je drukcije boje nego inace. Inace je bjelkast, svjetlozut. A sad je neki svjetlo svjetlo smedi, kao bijela kava. Ginicka mi radi popodne pa bi ju svakako nazvala, ali sam totalno u komi…
    Imala koja sta slicno?

Draga, smiri se, sigurna sam da je sve ok. Mozds je netko cura imao takav jer boje stvarno variraju..
    I zovi ginek da te smiri

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.