LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    17. Veljača 2020. 13:06

Kaktusice, cestitke na pregledu. Mi smo blizu s trudnocom😍 jel ti rekao duzinu bebice 😃.  I ja iscekujem svoj pregled u cet

Dora4
    17. Veljača 2020. 13:14

Kaktusica cestitam na lijepom pregledu, drago mi je da je sve dobro!! ♡
    Vrapcic, ne ne, ja ti slatke (secerne) stvari i sve endokrinoloski obavljam u Vinogradskoj, prezadovoljna sam doktoricom pa nisam htjela mijenjat, a onda te nalaze i njena misljenja/upute samo prenesem ginicu. 
    Ne trebas se narucivat, ali ja idem kod ove dr. svakih nekoliko tjedana i onda koji dan prije izvadim nove nalaze secera i stitnjace, a zasad jos nije poslala na ogtt, radim secer nataste i postprandijalno (nakon jela), zato sam napisala da nemam termin, al pretpostavljam da cu na idem pregledu dobit uputu da to odradim za onaj iza jer cu taman bit u tim tjednima da se to ide radit.
    Amber, kako su ti kaktusica i fluffy odgovorile, lekadol od 1000g i ako je neizdrzivo normabel, dodam i extra magnezija i to je koktel za 10 hahah

kaktusica
    17. Veljača 2020. 13:20

Hvala vam cure drage, bas sam sretna, odmagmh se lakse sve radi 🥰🥳
    Fluffy to nisam zapamtila, tu svasta nesto pise al je rekao da su sve mjere u redu.

MissyR
    17. Veljača 2020. 13:23

Pozdrav cure, evo ja jos muku mucim sa zacepljenim nosom i sinusima nikako da prode 😐😐
    Sretno svima na pregledima danas i cestitke na onima koji su bili vec 🥰🥰
    Sto se tice prve trudnoce dobila sam cca 9 kg do kraja,nisam imala te BH kontrakcije ili barem nisam skuzila rodila na 41+2  ali porod brrrrr epiduralna i brdo savova nisu me skoro nista bolili kao trudovi  necu vas strasiti istina je da sve to zanemarite kad vidite to divno malo cudo i kazu vam je sve u redu 😁😁  nadam se sad da ce drugi porod biti laksi kako kazu
    Ne bojim se samog poroda koliko se bojim da sve do tada bude okej...

url=https://lilypie.com]

Ely
    17. Veljača 2020. 13:23

Bezzo nisu mi još uspostavili dijagnozu, doktorica je sam rekla da sumnja na bubrežni kamenac. Inače pojavila mi se bol zadnjih par dana koja kreće od bubrega pa sve do sredine trbuha ispod pupka. Bude dosta jaka i posebno se aktivira pri pomjeranju. Jesi ti imala takve simptome?

dana130
    17. Veljača 2020. 13:27

Kaktusice drago mi je za dibar pregled ❤️
    Polly, rose cestitke na pola puta.
    Rose, koju velicinu nosis? Ja imam nove hlace iz lidla, ipak su mrvicu premale, a muz bacio racun a i proslo mjesec dana pa ih ne mogu vratiti. Pa akovelicina odgovara, rado cu ih prosljediti :) 

Baby girl 💜

Vrapčić123
    17. Veljača 2020. 13:28

Dora ok, hvala ti na informacijama 👍😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    17. Veljača 2020. 13:32

Kaktusica čestitam na uspješnom pregledu. Sada ćeš odahnuti i biti u miru 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    17. Veljača 2020. 13:45

dana130

Kaktusice drago mi je za dibar pregled ❤️
    Polly, rose cestitke na pola puta.
    Rose, koju velicinu nosis? Ja imam nove hlace iz lidla, ipak su mrvicu premale, a muz bacio racun a i proslo mjesec dana pa ih ne mogu vratiti. Pa akovelicina odgovara, rado cu ih prosljediti :)

Draga, hvala ti, tajice sam si u lidlu kupila xs i super mi, bar za sada dok se ne udebljam...moj decko uvijrk baca racune, ja poludim na to😂🤣😂

💙

• amber
    17. Veljača 2020. 13:48

Fluffy

Amber,za bilo kakvu vrstu bolova u trudnoci mozes uzet paracetamol, probaj s 1000 mg ako je jaka bol. I mozes do 4 puta dnevno uzeti tu dozu. Ako te boli bas toliko da ni to ne djeluje, u prva dva trimestra su dopusteni i lijekovi kao ibuprofen, ketonal, sve osim acetilsalicilne (Aspirina)…naravno uz uvjet da nemas nekakav drugi razlog osim trudnoce zbog kojeg ne smijes te lijekove.
    Daisy, nemoj panicariti..iako te potpuno razumijem jer bi i ja bila uzasnuta, jer sam prosla isto sta i ti u prosloj trudnoci, a i u ovoj trudnoci sam se namucila i sa svjezim krvarenjima i sa smedarenjem. Svakako otidi ginekologu, da provjeri do cega je. Mozda ti da i neku kremicu ili vaginalete ako sumnja na nesto. Tako da svakako odi. Biti ce sve ok ☺️

Hvala to 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.