LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    17. Veljača 2020. 12:08

Jos sam nekom nesto htjela napisat, al pobjeze 😁
    BlackLioness ja se slazem da nakon poroda treba malo stat na loptu i bek netko drugi malo za vas nesto odradi. Meni je patronazna rekla- vasa je sad briga za bebu, sve ostalo moze cekat. I moze 🙂 ja sam imala carski, prvi tjedan nisam mogla nista. Drugi sam vec mogla skoro sve, al sam poslusala savjete i nisam radila nista previse. Prije poroda sam si dosta toga zaledila, a i kad bi kuhala, nastojala sam da bude nesto jednostavno. Kucanske poslove sam prepustila muzu. Nakon dva mjeseca sam krenula na vjezbe za mame i bebe. Al ta prva dva mjeseca sam se cuvala da se ne preforsiram.

Dora4
    17. Veljača 2020. 12:11

Daisy100

Hej cure evo mene u panici. Sad na ulosku skuzim iscjedak koji je drukcije boje nego inace. Inace je bjelkast, svjetlozut. A sad je neki svjetlo svjetlo smedi, kao bijela kava. Ginicka mi radi popodne pa bi ju svakako nazvala, ali sam totalno u komi…
    Imala koja sta slicno?

Ljubice, smiri se!! Disi, sve okej!!!

Ja sam imala 50 nijansi smedje i crvene 
    Reci jel te ista boli ??

Amelie 1
    17. Veljača 2020. 12:15

Ja nisam do sada imala ni kap smedarenja ni krvi pa mi je i ovo sok, fakat se uspanicim na najmanju promjenu zbog prosle trudnoce koja nije zavrsila dobro.
    Nemam bolova osim slabih grceva ko pred mengu.

Dora4
    17. Veljača 2020. 12:16

Daisy ako nema bolova, smiri se i odi lezi ako si u prilici, popodne nazovi ginicku da te primi i smiri, premda sam sigurna da je sve u redu!
    Najvjerovatnije ti je neka zilica pukla jer je sad sve jako prokrvljeno i maternica se siri i rasteze, pomice prema gore, prema trbuhu, pritom cesto puckaju zilice i moze doci do smedjkarenja, cak i krvarenja..ako je smedje znaci da je to vec stara krv i zbilja nema mjesta za paniku, u slucaju krvarenja bez bolova isto najvjerovatnije nije nista, ali bilo bi dobro da te pregleda cisto da te primiri i odagna strahove! 
    Iz mog iskustva, hvala dragom Bogu, nikad nije bilo nista opasno vec pucanje zilica i hematom..na smedje sam se vec navikla, a krv me i dalje scima premda ostanem skulirana jer nikad nemam bolove..
    Bit ce sve u redu, smiri se 

Dora4
    17. Veljača 2020. 12:17

Daisy100

Ja nisam do sada imala ni kap smedarenja ni krvi pa mi je i ovo sok, fakat se uspanicim na najmanju promjenu zbog prosle trudnoce koja nije zavrsila dobro.
    Nemam bolova osim slabih grceva ko pred mengu.

Meni ovo bas na rastezanje zvuci, nisam doktorica, ali mi se stvarno cini da ne trebas panicarit vec odmori do popodnevne smjene i onda zovi dr.! 

Rose1
    17. Veljača 2020. 12:21

Slazem se s Dorom cim je smede, stara krv, i dok nema bolova sve je ok...ali znsm da se odmah prepadnes i ja sam takva, stalno u panici. Samo smireno. Odi do ginek da budes mirna, ali sve ce biti ok

💙

Dora4
    17. Veljača 2020. 12:22

Rose1

Fluffy

Dora, tocno to. Samo se bojim tih losih vijesti. Uzasno mi je žao ovih cura što prolaze takve stvari. Stvarno dok žena ne zatrudni, niti ne zna što je sve čeka putem i kroz koje strahove ce prolaziti. Uvijek prije sam se bojala trudnoće, ali radi bolova poroda. Sad uopce ne razmišljam o tom…nekako imam osjećaj da bi podnila svaku bol toga, ali samo neka trudnoća prođe ok.

Potpisujem. Sve cu izdrzati samo da bude sve ok s trudnocom i bebicom🙏🙏🙏

Slazem se isto, mislim da ne moze bol biti veca od tuge..

Rose, hvala i za savjet s magicnom krpom! :*
    Je, tocno tako, kod mene jos i bolje, muzic jedne poslove, mama druge, a ja lijevi bok i prstic u zrak hahaha :)

Rose1
    17. Veljača 2020. 12:24

Dora4

Rose1

Fluffy

Dora, tocno to. Samo se bojim tih losih vijesti. Uzasno mi je žao ovih cura što prolaze takve stvari. Stvarno dok žena ne zatrudni, niti ne zna što je sve čeka putem i kroz koje strahove ce prolaziti. Uvijek prije sam se bojala trudnoće, ali radi bolova poroda. Sad uopce ne razmišljam o tom…nekako imam osjećaj da bi podnila svaku bol toga, ali samo neka trudnoća prođe ok.

Potpisujem. Sve cu izdrzati samo da bude sve ok s trudnocom i bebicom🙏🙏🙏

Slazem se isto, mislim da ne moze bol biti veca od tuge..

Rose, hvala i za savjet s magicnom krpom! :*
    Je, tocno tako, kod mene jos i bolje, muzic jedne poslove, mama druge, a ja lijevi bok i prstic u zrak hahaha :)

Hahaha, samo ti odmaraj i neka drugi trce oko tebe🤣😂

💙

Ely
    17. Veljača 2020. 12:25

Pozdrav cure, evo mene opet nakon vikenda i nejavljanja :) Sve sam uspjela pročitati iako je stvarno bilo jako puno stranica haha. Negdje sam upratila da pišete o kupkama za tijelo i moram preporučiti Weledu. Malo jeste skuplja ali je toliko hranjiva da se to ne može opisati 
    Inače cure, je li neka od vas ima problem sa bubrežnim kamencem?

• amber
    17. Veljača 2020. 12:27

Hej cure pozdrav svima jel vas bole leda i sta popijete ako da?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.