Evo i moje bušice, uvučene… 😁
https://ibb.co/H442YnV
Buša je 😍
Busica 😍
Estatiev ti ima sve to 3d 4d. Meni je kod nje kao da sam doma. Pricamo zezamo se i dragi uvijek moze uci i gledati uzv. Meni je isto preporucila vinogradsku, ali ja sam ostala kod toga da cu na sv.duh.
Kaze ona, necete pogrijesiti ni sa sv duhom ni sa vinogradakom jer su i tamo i vamo izvrsni doktori.
I super mi je sto je dostupna preko e maila uvijek. Cak mi je jednom prije par god sa godisnjeg prosljedivala na email nalaze. Uvijek je tu cak mislim da joj i sad posaljem email da bi dobila odgovor. 🙈Ancy, puno ti hvala… ❤️
I prijateljica ju je nahvalila.
Kad zovem polikliniku geminiplus, da li trebam naglasiti da želim isključivo nju ili?
Eto, vidim da ima ima i 3d i 4d.! Super, onda ću se kod nje prebaciti… To je moja konačna odluka 😊
Mislim da trenutno samo ona radi. Nazoves i narucis se na pregled kod dr estatiev i to je to. Ona ce ti dalje sve objasniti. 😉
Bezzo i Rose i vasi su slatki🥰😍 bas svakakvih trbuscica ima a svi divni, rastemo 😉
Zvonkica, vjerojatno je pobrao na rodjendanu. Bas smo 2dana prije te temperature bili na rodjendanu gdje je jedna kad moram rec glupaca dovela svojih 3 bolesnih djece i jos pricala kako se vec 3mjeseca muci s tim jer stalno kruza. U tome ja isla na kontrolu, on je bio super i ujutro zakurio.
Nazalost tu nema lijeka, mora proci. Na hitnoj mi rekli da kombiniram sirup i cepice jer temp.nije padala nikako. Danas je hvala Bogu bez temperature napokon jer su mi isto tako rekli ako danas ne padne i iako razmak tako visoke temp.bude 4sata i manje da idemo za bolnicu.
Rose, ove godine bas djecicu pogadja. Doslovno me to jos satralo, znaci kad sam vidila na toplomjeru 40 i ono i dalje raste, osjecas se tako bespomocno, tako jadno da svom djetetu ne mozes pomoci. Sjela i plakala kraj njega jer ne znas vise sto. Uzas osjecaj.
Ma uzas, mogu misliti kako ti je, bas mi je zao☹
a za te neodgovorne roditelje nemam rijeci, to me bas ljuti i ne mogu to shvatiti...
💙
Cure, hvala vam svima na komplimentima za trbuščić. 😘
Fascinantno je kako je naglo izrastao u zadnjih dva tjedna... Još do prije mjesec dana uopće si nisam ličila na trudnicu 😁
Dora, to su tajice iz lidla kupljene prije nekih dva mjeseca... Preudobne su..
Jesu i tvoje 😌?
Cure, frendica koja je jučer rodila u vinogradskoj kaže da joj je porod malo bio traumatičan. Kažu da su je rezali i šivali... Nisam još uspjela saznati sve detalje od nje... Bude mi rekla kad se vidimo kad iziđe iz bolnice..
Je li to rezanje uobičajeno kod vaginalnog poroda?
Zasad me nije strah rađanja, ali ovo mi se čini kao baš horor.. 😬
Curka je ❤
Fascinantno je kako je naglo izrastao u zadnjih dva tjedna… Još do prije mjesec dana uopće si nisam ličila na trudnicu 😁
Dora, to su tajice iz lidla kupljene prije nekih dva mjeseca… Preudobne su..
Jesu i tvoje 😌?
Cure, frendica koja je jučer rodila u vinogradskoj kaže da joj je porod malo bio traumatičan. Kažu da su je rezali i šivali… Nisam još uspjela saznati sve detalje od nje… Bude mi rekla kad se vidimo kad iziđe iz bolnice..
Je, gotovo uvijek ti oni malo rezu jer se cesto i pukne jos jace ako ne, oni ti to procijene...ja jos uopce ne zelim misliti o porodu, daleko mi to, jos me nije strah...samo neka tjedni idu mirno🙏
💙
Dora, ja sam imala pauzu radi mucnina i opet se vratila na posao. Tjedan mi brzo prodje ovako, nekako se nadam da cu jos uspjeti, jer mi pase to da sam medju ljudima, jedino me ovaj tjedan ceka kraci put.
Ali to kada sam bila doma- lako se naviknuti i na to, bas sam bila primjetila da sam se dosta ulijenila i nista mi se nije dalo- ali to razdoblje je samo po sebi bilo koma jer mi je staalno bilo lose.
Alisa, to rezanje se navodno ne osjeti, bar su meni tako frendice rekle koje su rezane, jedino je od jedne muz vidio kako su ju zarezali- i rekao je da mu je to nesto najgore u zivotu sto je dozivio 🙈
Rose, ti bi jos jedina medju ovim trbusima mogla proci da netko ne skuzi da si trudna, ali sad ces vidjeti kroz 2 tjedna kako ce jos narasti 🤭 Meni je nevjerojatno koliko je narastao od 19-22.
Super mi je cim vidim neciju sliku, pa pogledam tjedne pa usporedjujem sa svojim 🙃
Fascinantno je kako je naglo izrastao u zadnjih dva tjedna… Još do prije mjesec dana uopće si nisam ličila na trudnicu 😁
Dora, to su tajice iz lidla kupljene prije nekih dva mjeseca… Preudobne su..
Jesu i tvoje 😌?
Cure, frendica koja je jučer rodila u vinogradskoj kaže da joj je porod malo bio traumatičan. Kažu da su je rezali i šivali… Nisam još uspjela saznati sve detalje od nje… Bude mi rekla kad se vidimo kad iziđe iz bolnice..
Je, gotovo uvijek ti oni malo rezu jer se cesto i pukne jos jace ako ne, oni ti to procijene…ja jos uopce ne zelim misliti o porodu, daleko mi to, jos me nije strah…samo neka tjedni idu mirno🙏
Potpisujem ovo zadnje, treba doć do tog poroda pa ću onda o tome mislit. Korak po korak 👐. Za St znam da režu jer ne žele riskirat pucanje. Kad sam čula od babice šta radi tamo: "Radije režemo nego riskiramo da pukneš do debelog crijeva." Odma mi je slabo došlo, tako daa...nek cepaju
Alisa i Ancy bas ste mi uljepsale vecer s trbuscicimaAlisa tvoj me prvi tren jako scimao jer imam te tajice upravo na sebi (tu sam negdje i velicine trbuha) i kako vrtim par stvari po mobitelu odjednom gledam fotku na forumu i nije mi jasno kako je moja fotka tu zavrsila
🤭
Mimoza jedna moja frendica je bila u bazenu, ali koliko se sjecam da je pricala, u bazenu mozes biti max 2x po 2h ili tako nekako, a njoj se naravno porod oduzio, voda je na nju konkretno djelovala tako da je zaustavila zatvaranje jer topla voda opusta misice pa ono, nije uspjela obavit do kraja, morala je van i sve se dodatno oduzilo..nije joj zao sto je probala, ali kaze da joj je babica rekla da ce porod nazalost ovako i onako bolit, kao ako vaginalni boli 10 (na skali od 1 do 10) onda u vodi boli 8.5 ili 9, kao nije tooolika razlika..
Leonie svaka cast tebi i svim curama koje jos uvijek rade, ja ne znam jel od ovog silnog mirovanja ili sto, ali kondicija mi je NULA, umorim se i uspusem prakticki ako osim odlaska do wca usput napravim jos nestobojim se i razmisljat kako ce bit kasnije, ne mogu sjedit duze od 20ak min jer me ledja krenu lomit, moram se onako izvalit kao da sam u birtiji i podbocit pa mogu duze..setnje i to, laganini samo, odradim, ali poslije budem bas umorna
tak dio sa fizickom aktivnosti mi najvise nedostaje jer sam prije T bila izuzetno aktivna i stalno u 6oj brzini
sad sam se vec pomirila da je to tako i zahvaljujem za svaki uspjesni tjedan i trudim se u glavici zadrzati mir i optimizam da je to privremeno i zbog najboljeg moguceg razloga- za djecu
Ja isto radim, planiram do Uskrsa, otprilike 2 i pol mjeseca prije termina.
Hvala Bogu pa je sve ok, i pase mi biti medju ljudima i kretati se.
Svejedno se veselim i tom ostajanju doma jedan dan😊😊
Leonie da, stalno me pitaju di ti je trbuh, ali ovaj tjedan napokon iskocio🥰sutra cu se slikati pa bas usporedim, sad sam vec u piđami pa mi se nije dalo slikati😂🤣😂
💙
Fluffy nisam probala taj ali neko vrijeme sam koristila ducray kelual ds ali i od njega mi se tjeme zasitilo pa opet krene svrbez i ljuskanje. Sada mi je tjeme jos koliko toliko cisto ali oko i iza usiju, vrat katastrofa.
Fluffy iscjedak mi je bil obilan, bijeli do zuckasti, bez grudica vise onak sluzavi.. i bas ga je bilo punoo i jos uvijek ga ima.. mislim imala sam i u prvoj trudnoci dosta iscjetka stalno, i bas sam gledala trudnicku iz prve trudnoce, isto sam koristila cesto neke vaginaletem, osim u zadnjem tromjesecju. Tad se valjda sve primirilo..
Za gljivice sam kuru vaginaleta odradila i nadam se da ce sad biti dobro, a sad cu vidjet dok zavrsim ovi terapiju s antibiotikom kak ce bit.. inace nemam apsolutno nikakve smetnje osim sto tog iscjezka ima bas puno.. doduse ja i dok nisam trudna imam iscjedak a svi nalazi su mi uvijek ok (gljivice tu ne racunam jer sam vec sazivila sa njima😅 i tocno oh znam prepoznati)
Inace su vam trbuscici pre kjuti 😊😊
Ja sam inace danas rascistila svu robicu od curke o skuzila da nista ne mogu iskoristiti.. sve je rozno s masnicamabi cvjeticima.. od muza sestricna ima curku rodjenu isti dan ko i moja samo mladja 2 god, tak da sam joj prosljedila svu robicu.. ostalo mi je jos nesto skroz male robice.. doslovno za jednu vrecicu, zao mi to bacati a nemam kome pokloniti, pa ako netko treba ili znate nekog da treba vrlo rado prosljedim i posaljem
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji