Jutro cure. Ja se ne javljam, maleni mi dobio gripu pa muku mucimo. Isli na hitnu, ma svasta nesto. Uz to bojim se da ju ne pokupim i ja, ionako mi nalaz nije dobar pa nam ne treba jos to.
..
Vrapcic, vjeruj trudove ces prepoznat bez imalo razmisljanja. To je nesto potpuno drugacije.
Nadam se da ste sve ostale curke dobro.
Vrapcic, možeš, kao ja, popiti magnezij i kontat da boli jer boli 😂🤦♀️ Tek nakon 2h sam sama sebi rekla doslovno pa jbt imas trudove hahah
Kao bolovi kad imas mjesecnicu, samo je super sto traju par sekundi pa prodju i ne boli nista pa opet boli..... :) skontat ćeš
Ja sam sad u 19tt,sve ok, nifty nam je dobar nalaz, nosim curu 💕
Od jucer me boli stomak stalno, nije neka jaka bol, al dovoljna da me sekira.......
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ancy predivnooo🥰
Mala1 cestitam na curki🎉
I ja se bas prepadnem kad me pocne grciti/boljeti, nikako se opustiti☹
💙
Ma joj, stalno neke drame u ovoj trudnoci..... :) ali mozemo mi to sve. Ako me bude bolilo i sutra otici cu doktorici da me pogleda, al svaki put kod nje cekam sat-dva
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ja isto mislim da ne mos falit trudove, ja isto osjecam nesto u stomaku, ali nista strasno da boli, ali dovoljno da me sekira! Posebno nakon ovoga s Tiki sve s povecalom gledam! Sva sreca jos 2 dana i pregeld pa cu satrat ginekologicu pitanjima... jos me i probava muci pa vise ne znam jel i ona tome pridonosi dodatno! Cudno mi da mi se od jucer pritisak nekako kao na mjehur vratio , a bas mi je bilo dobro! Rec cu joj da mi ponovi urinokulturu! Jeste vi imali kakvih, ovakih tegoba oko 15-16 tj
Snoopy, a jesi za seboreju probala Ducray Kertyol P.S.O. ? Ima i sampon i krema. Njega obicno dosta hvale kod tih ljuskavih stanja da pomaze.
Trancic, tako je i kod mene. Doslovno sam zapisala na papir sto sve imam pitat ginekologicu jer nekad kad vidim bebu na uzv, cila se izbezumim i zaboravim sva pitanja koja me znaju muciti u periodu dok cekam pregled😅
Ivcy bas mi je zao, jel to u vrticu pobrala? Jao kako se ja bojim te gripe..bas ovaj tjedan posaljem sogorici poruku kakva je situacija kod njih u vrticu i dan poslije dvoje njenih zakuri, dijagnoza gripa 🤦 sestra mi je odgajatelj i veli kod njih gripa prosla, a nas vrtic nije jos poharala, pa se nadam da cemo se izvuci..
Drzi se, i ovo s mirovanjem, nadam se da cete uspijeti nesto iskombinirati jer uz tako malo dijete to je stvarno nemoguca misija, pogotovo ako muz radi a nemas druge pomoci 😘
Ja svoje trudove nisam odmah prepoznala, vec sam isla mjerit tlak kad ono skocioooooo i zovem muza nes mi nije u redu s tlakom 🤣 uglavnom, al ja sam jedna od sretnica kod kojih je to sve brzo napredovalo tak da kad su krenuli jaci bolovi bilo je sve jasno i odmah sam znala da zelim epiduralnu koju na kraju zbog brzine poroda nisam dobila...drugi put sam negirala trudove jer sam bila 37+1 i jednostavno psihicki nisam bila sprema, tu mi je malo i vodenjak pukao pa mi je 2 put malo vode iscurilo, tek vecer prije spremila torbu za bolnicu, muz me skoro morao vuci do auta 🤣🤦 niti jedan put nisam imala trudove iz leda...
Mala super za curicu 🤗👏
Inace imate skinut aplikacije za mjerenje razmaka trudova kad do toga dode, ja skinula al nisam stigla mjerit ni jedan put 🤷🤣
Ivcy joooj, bas mi je zao, nadam se da neces i ti pokupiti...meni zao da se nisam cijepila...po Ri hara uz gripu i upala pluca, bas me strah🙀a viroze imaju svi, decko,moji, njegovi...
Mrvicak kako muz? Gripa?
Trancie i ja sam sva u strahu nakon ovog s Tiki. Malo sam se pocela opustati, ali bome na kratko...i mene zna probava zezati pa me grci i boli i kad obavim wc ko nova...meni je stalno neki pritisak nisko,rekla ginek da je normalno...valjda je tako
Danas bila u setnji,dan je predivan i bome me umorilo, a i donja leđa bole, sad porucala i legla...inace se bavim sportom i pretrcim stvarno jaaaako puno, bicikliram i svasts nesto, a sad me uspusu stepenice i malo setnje...uzas
💙
Jutro curke!
Eto spavanje ok budenje par puta za wc jer sam se jucer navecer natankala vode pojela sam par komadica kulena za veceru 😂
Trbuscicic divni slikam i ja koji dan pa stavim.
Alisa ja sam ti na zapadu grada vodim od pocetka privatno trudnocu u poliklinoci geminiplus i prezadovoljna sam. Dr Estatiev je top. 😊
Ancy, prijateljici koja je jučer rodila, upravo je ona vodila trudnoću i proslijedila je u vinogradsku.
Obzirom da je vinogradska moj izbor za porod, mislim da ću se ipak prebaciti kod nje :)
Je li ona radi 3d ili 4d?
Dora, skoro pa smo gotovi. Problem je što se baš brzo umaram, i nakon manjih kućanskih poslova ponekad osjećam umor. Čini mi se da sam umornija nego na početku trudnoće... S tim da rastem svakodnevno i baš počinjem osjećati težinu trbuha.. Kak će mi tek biti u zadnjim tjednima trudnoće 😬😁
Zbog umora, sve to ide sporije iako i dečko obavlja dobar dio posla...
Ostale cure, puno vam hvala u vezi savjeta :) ❤️
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji