Meni je taako fora šta je toliko trbuha, a svaki je različiit, svakakvih ima, okruglih, spicastih, visokih, niskih, odliične ste mi ♥️
Evo i mog debeljka od jučer ujutro https://ibb.co/6DMY5cr 😊
Alisa, Anchy, Bezzo1991 divne sve tri, svima su nam trbusi tu negdje, bas predivno 😍😍😍
Porod u kadi mene ne privlaci jer treba imati sterilne briseve i sve a i sama pomisao na vodu me ne privlaci, ne znam zasto. Ja bi opet na stolcic.
Jeste li mozda cule za plazmolizirani biljni kvasac, navodno je jako dobar za anemiju?
Alisa i Ancy bas ste mi uljepsale vecer s trbuscicima
Alisa tvoj me prvi tren jako scimao jer imam te tajice upravo na sebi (tu sam negdje i velicine trbuha) i kako vrtim par stvari po mobitelu odjednom gledam fotku na forumu i nije mi jasno kako je moja fotka tu zavrsila 🤭
Mimoza jedna moja frendica je bila u bazenu, ali koliko se sjecam da je pricala, u bazenu mozes biti max 2x po 2h ili tako nekako, a njoj se naravno porod oduzio, voda je na nju konkretno djelovala tako da je zaustavila zatvaranje jer topla voda opusta misice pa ono, nije uspjela obavit do kraja, morala je van i sve se dodatno oduzilo..nije joj zao sto je probala, ali kaze da joj je babica rekla da ce porod nazalost ovako i onako bolit, kao ako vaginalni boli 10 (na skali od 1 do 10) onda u vodi boli 8.5 ili 9, kao nije tooolika razlika..
Leonie svaka cast tebi i svim curama koje jos uvijek rade, ja ne znam jel od ovog silnog mirovanja ili sto, ali kondicija mi je NULA, umorim se i uspusem prakticki ako osim odlaska do wca usput napravim jos nesto bojim se i razmisljat kako ce bit kasnije, ne mogu sjedit duze od 20ak min jer me ledja krenu lomit, moram se onako izvalit kao da sam u birtiji i podbocit pa mogu duze..setnje i to, laganini samo, odradim, ali poslije budem bas umorna
tak dio sa fizickom aktivnosti mi najvise nedostaje jer sam prije T bila izuzetno aktivna i stalno u 6oj brzini
sad sam se vec pomirila da je to tako i zahvaljujem za svaki uspjesni tjedan i trudim se u glavici zadrzati mir i optimizam da je to privremeno i zbog najboljeg moguceg razloga- za djecu
Ancy i Bezzo bas su vam lijepi trbuscici 🤰, meni je isto fora sto je toliko trbuha i neka ih je samo sto vise i neka rastu 😍👶🏻
Ante 💙 Maro 💙
Ancy, Bezzo bušice🥰❤
Evo i mog u ponedjeljak ujutro, ovaj tjedan mi je bas iskocio, sutra slikanje,tj ponedjeljkom pa cu bas usporediti
https://ibb.co/9TNCvgb
💙
Evo i moje bušice, uvučene… 😁
https://ibb.co/H442YnV
Buša je 😍
Busica 😍
Estatiev ti ima sve to 3d 4d. Meni je kod nje kao da sam doma. Pricamo zezamo se i dragi uvijek moze uci i gledati uzv. Meni je isto preporucila vinogradsku, ali ja sam ostala kod toga da cu na sv.duh.
Kaze ona, necete pogrijesiti ni sa sv duhom ni sa vinogradakom jer su i tamo i vamo izvrsni doktori.
I super mi je sto je dostupna preko e maila uvijek. Cak mi je jednom prije par god sa godisnjeg prosljedivala na email nalaze. Uvijek je tu cak mislim da joj i sad posaljem email da bi dobila odgovor. 🙈
Ancy, puno ti hvala... ❤️
I prijateljica ju je nahvalila.
Kad zovem polikliniku geminiplus, da li trebam naglasiti da želim isključivo nju ili?
Eto, vidim da ima ima i 3d i 4d.! Super, onda ću se kod nje prebaciti... To je moja konačna odluka 😊
Curka je ❤
Zvonkica, vjerojatno je pobrao na rodjendanu. Bas smo 2dana prije te temperature bili na rodjendanu gdje je jedna kad moram rec glupaca dovela svojih 3 bolesnih djece i jos pricala kako se vec 3mjeseca muci s tim jer stalno kruza. U tome ja isla na kontrolu, on je bio super i ujutro zakurio.
Nazalost tu nema lijeka, mora proci. Na hitnoj mi rekli da kombiniram sirup i cepice jer temp.nije padala nikako. Danas je hvala Bogu bez temperature napokon jer su mi isto tako rekli ako danas ne padne i iako razmak tako visoke temp.bude 4sata i manje da idemo za bolnicu.
Rose, ove godine bas djecicu pogadja. Doslovno me to jos satralo, znaci kad sam vidila na toplomjeru 40 i ono i dalje raste, osjecas se tako bespomocno, tako jadno da svom djetetu ne mozes pomoci. Sjela i plakala kraj njega jer ne znas vise sto. Uzas osjecaj.
Jutro curke!
Eto spavanje ok budenje par puta za wc jer sam se jucer navecer natankala vode pojela sam par komadica kulena za veceru 😂
Trbuscicic divni slikam i ja koji dan pa stavim.
Alisa ja sam ti na zapadu grada vodim od pocetka privatno trudnocu u poliklinoci geminiplus i prezadovoljna sam. Dr Estatiev je top. 😊Ancy, prijateljici koja je jučer rodila, upravo je ona vodila trudnoću i proslijedila je u vinogradsku.
Obzirom da je vinogradska moj izbor za porod, mislim da ću se ipak prebaciti kod nje :)
Je li ona radi 3d ili 4d?
Dora, skoro pa smo gotovi. Problem je što se baš brzo umaram, i nakon manjih kućanskih poslova ponekad osjećam umor. Čini mi se da sam umornija nego na početku trudnoće… S tim da rastem svakodnevno i baš počinjem osjećati težinu trbuha.. Kak će mi tek biti u zadnjim tjednima trudnoće 😬😁
Zbog umora, sve to ide sporije iako i dečko obavlja dobar dio posla…
Ostale cure, puno vam hvala u vezi savjeta :) ❤️
Dr. Estetiev (ako sam dobro uhvatila) je bila moja socijalna ginekologinja prije dosta godina i žena je fenomenalna! Svaka preporuka ☺😊
Sada sam na drugom dijelu grada pa samim tim i kod drugog privatnika (i zbog bolnice u kojoj planiram roditi), ali ova doktorica je zbilja zbilja izvrstan stručnjak i jako draga osoba 😊
Svea, hvala ti na preporuci :)
Curka je ❤
https://ibb.co/SRBdb3H
Trbuscic slika od petka s posla hehe
Ajme kako je sladak ❤️💕
Curka je ❤
Mene porod u vodi uopce ne privlaci. Jedna moja prijateljica je krenula u vodi, ali nije i rodila u vodi...porod dugo trajao...
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji