Danijela slazem se, i ja sam nekad koristila skuplje kremice, sampone ali nakon nekog vremena koza i kosa bi se vratile na staro... Jedino na sto i dalje volim potrositi je sminka, slaba sam na nju, imam cijeli jedan ormar pun svega.
Odoh prosetati psa i upiti malo vitamina D 🌞
Tocka, kakav ti je iscjedak bio prije da ti je odlucila dat Dalacin? Sta se tice njega on se moze koristiti u trudnoci, ali osobno nisam imala iskustva s njim. Moguce da je taj proziran iscjedak ostatak te kreme sta je ostao pa izlazi jos.
Trbuscici su odlicni 😍😍😍😍
Snoopy, Uriage Xemose ulje za tusiranje ili eucerin ph 5 ulje. Neutralni po pitanju mirisa pa ne izazivaju mucninu ako koju muci miris, a definitivno su odlicni za jako osjetljivu kozu i suhu. Meni je koza tijela poprilicno zahvalna i nemam problema ni sa osjetljivoscu ni sa suhocom. Ali zato lice 😅🤣
Potpisujem za Uriage Xemose ulje za tusiranje! Odlicno.
La Roche Posay takoder, Lipikar umirujuci gel za pranje, pogodno za sve, za one sa atopicnim dermatitisom sto je kod mene slucaj. Ja ne smijem nista sa sapunom ni blizu sebi, Lush sapuni su bez SLS-a(ili s minimalnom dozom) tako da su mi i oni u redu.
Trenutno sam na Mixa ulju za tusiranje(onom narancastom), fino mirisi, nije skupo, nekako mi se cini best buy, nema sapuna, parabena, pogodno i za bebe. Al koza isto trazi hidrataciju stalno, za zimu mi se pokazalo zgodno bilo sto sa urejom, da dodatno vlazi kozu, nakon tusiranja isto od Mixa-e stavim ovaj neki body balm regenerating surgras.
Na trbuh, prsa bedra mazem il od Biobaze mama losion il od dm-a mama ulje sa bademovim uljem.
Jutro svima. Jučer se nisam uključivala cijeli dan jer smo išli do Dalmacije, do moje bake. Tako je predivno vrijeme dolje kao proljeće.
Što se tiče udaraca, ne sjećam se tko je pitao, meni je beba tri dana imala stanku pa evo opet nastupa 😂
Od gelova su mi najdraži alverde limeta i balea sensitive. Najviše se mažem alverde uljem za mame i balea aloa vera gelom koji lijepo hladi.
Meni se lice baš lijepo očistilo sada. Ali ne smijem se ureći da se ne bi vratili prištići. Jučer sam osjetila zatezanje štitnjače. Baš me zanima kakav mi je nalaz hormona, sutra će biti gotov.
Jutro curke 😍
Evo prijateljica mi je javila da je od 4.30 ujutro ima trudove na svakih 3 minute. Pa je u bolnici već od 7 ujutro. Sada čekam da javi... 🥰
Cure to s trudovima se ne može fulati? Mislim ići ću i na tečaj, valjda ću shvatiti to sve kako ide, no mogu li "zakasniti"?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Svea draga jako mi je žao što si to morala proći 😔😔 No zato će ti ova bebica doći zdrava i to na vrijeme kada i treba 😘😘😘 Čestitke prijateljici na rođenju bebice 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic ne mozes fulati trudove, budu intenzivni, bolni, stvrdne se cijeli trbuh i grce te.
E da zaboravila sam napisati da smo jucer prvi put ja i dragi vidjeli kako malac udara. Tocno mi je trbuh zatitrao na mjestu gdje je lupio. Uspjela sam uhvatiti i na videu. Prefora je i jedva cekam da jos malo naraste da se jos bolje vidi.
Dan cure! Dan je divan, noc sam nakon duuugo vremena odspavala u komadu, popila kavu i isla u sumu sa psima. Kaktusica i jos jedna cura me primamile s pizzom pa sam je i ja umjesila danas za rucak i nakon toga opet na hodanje.
Mimoza meni je tijelo samo odbacilo piercing tako da je ostao malo veci oziljak.
Fluffy eucerin ph5, vidis njega se nisam ni sjetila a koristim bas taj sampon za kosu godinama i odlican je, tako da mislim da cu uzeti njega i neki od alverde sta cure hvale.
Odustala sam i ja od skupe kozmetike i sampona, nema sta nisam kupila i probala za seborejicni dermatitis,sve je to zacarani krug, na kraju mi se najbolji pokazao jabucni ocat bez sulfita razblazen u destiliranoj vodi tako da ga i sad trackam po glavi i obrvama. S pristicima za sada nemam problema, lice je cisto osim seboreje koja je presla na jednu obrvu grrr..
Tockica ja sam koristila daktarin kremu i vaginalete i od kreme me dosta peckalo i svrbilo tako da sam s njom prestala nakon 2 koristenja, a iscjedak nisam primjetila da je drugaciji nego inace.
Ajme izvinite ja se raspisala
Sortiraj odgovore
Najstariji