Tiki, jako mi je zao i nemam rijeci.Znam da sam u soku kao i svi koji su ovo procitali.Nek ti Bog da snage da izdrzis i prebrodis tu tugu i da uskoro dodje vrijeme kad ce te obasjati sunce i kad ces drzati svoje dijete u narucju.Budi hrabra i ne odustaj.❤
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Tiki, neopisivo mi je žao. Ne mogu pronaći prave riječi.. Uz tebe smo! ❤️
Ja sam danas bila na pregledu, samo vaginalnom i dr. Je doplerom pronašla otkucaje srca. Kaže dr. Neće svaki put raditi uzv, što me malo sokiralo, ali dobro takva je izgleda praksa u Njemackoj. Ubrzo idem u Hr pa ću tamo napraviti uzv. Zanima me ima li koja od vas rješenje za iritaciju nakon brijanja? Točno me sramota skinut se koliko je upaljeno.. 😭
Ljubim vas sve❤️
Idući pregled 23. 3
Tiki zbilja nemam riječi što bi ti rekla, a pogotovo kako bi te utješila. znam da nema riječi utjehe.. Iako se nitko od nas osobno ne poznaje, imam osjećaj da vas sve znam, i baš ovakve vijesti pogode.
Želim vam svu hrabrost i sreću svijeta. odtugujte, budite jedno uz drugo. držite se koliko god možete ❤
u mislima si nam svima :*
Baby girl 💜
Draga Tiki stvarno je uzasno bolno i tuzno to sto vam se desilo. Ne dao Bog nikome tako nesto. Stvarno sam sokirana i bas me ovo potreslo, jer kao sto Vrapcic kaze, poput prijateljice si mi i zato mi to jos teze pada. Molim Boga da ti da snage da prebrodis ovaj preteski period, da se oporavis, a tvoj mali djecak ce uvijek biti u maminom srcu. Zao mi je sto nisam blize da te zagrlim 😢❤️
Tiki zao mi je nemam rijeci sta bih zapravo napisala osim da budete jaki!
Draga Tiki pogodila me ova vijest strašno. Ne mogu pronaći uopće riječi za ovako nešto. Uopće ne znam zbog čega dolazi do ovako nečega... Do samog poroda žena nije sigurna u ishod.
Tiki draga baš mi je žao što ti se to dogodilo, to najgorem neprijatelju ne bih poželjela. Baš si me šokirala s tim :-( drži se, skupi snage da prebrodiš ovo sve... ja sam to prošla s prijateljicom, i čovjek nema utjehu nažalost... ali evo sve smo mi ovdje uz tebe... uvijek misliš kad prođe prvo tromjesečje mir je, pa te ovakva stvar doslovno izbaci iz cipela....
Tiki Nemam rijeci, u soku sam! Uzasno mi je zao, nadam se da ces naci snage i prebroditi ovo sve! Drzi se.
Tiki, ajme draga, nema tih rijeci kojima te mogu utjesiti. Ovo je tesko i za citati😭 drzi nam se, znas da smo sve uz tebe!😢
Upravo to, drage moje cure.. Ne znamo sta nam donosi sutra. Ja sam se uvjerila u to u ova zadnja dva dana..
Ne ostaje nam nista nego nada i vjera da ce sve biti dobro.. Jer to nije u našoj moći. I same znamo koliko pazimo na sve.. Od prehrane,preko polozaja lezanja, pratimo svaki mali signal koji osjetimo. Svaku bol. Sve..
Sortiraj odgovore
Najstariji