LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    14. Veljača 2020. 12:11

ena0206

Upravo to, drage moje cure.. Ne znamo sta nam donosi sutra. Ja sam se uvjerila u to u ova zadnja dva dana..
    Ne ostaje nam nista nego nada i vjera da ce sve biti dobro.. Jer to nije u našoj moći. I same znamo koliko pazimo na sve.. Od prehrane,preko polozaja lezanja, pratimo svaki mali signal koji osjetimo. Svaku bol. Sve..

Draga, imas li ti ikakvih novosti o prijateljici i njenoj beboj? 

Trancie
    14. Veljača 2020. 12:11

Ena slažem se s tobom.... i onda neko kaže blaženo stanje... pa cijelu trudnoću strepimo.... imala sam savršenu 1 trudnoću pa sam isto cijelu provela u strahu dok god nisam rodila. 
    Tiki kad smogneš snage , javi nam se da znamo kako si. 

ena0206
    14. Veljača 2020. 12:15

Dora4

ena0206

Upravo to, drage moje cure.. Ne znamo sta nam donosi sutra. Ja sam se uvjerila u to u ova zadnja dva dana..
    Ne ostaje nam nista nego nada i vjera da ce sve biti dobro.. Jer to nije u našoj moći. I same znamo koliko pazimo na sve.. Od prehrane,preko polozaja lezanja, pratimo svaki mali signal koji osjetimo. Svaku bol. Sve..

Prijateljica se oporavlja dobro..  🙏🥰
    Beba je bolje, smanjuje se infekcija.. Ali treba pregurati jos ovih par dana. Ovih prvih par dana je najkriticnije.. Pa cemo vidjeti dalje. 
    Ali nadam se da ce proci sve dobro..
    Hvala vam sto pitate,🥰🥰🥰 bas sam vam htjela to javiti, a onda sam procitala poruku od Tiki.. To me slomilo. 
    😭😭😭 

14. Veljača 2020. 12:16

Ajme Tiki tako me pogodilo ovo. Znam da nema riječi utjehe, grozno 😪😪 u užasnom sam strahu sada nakon ovoga što smo čule zadnja tri dana.
    Nadam se da si dobro i da će otkriti razlog tomu. 🙏🙏

• Bebac24
    14. Veljača 2020. 12:30

Sinoc nisam mogla zaspati, hvatala me neka panika 😕 misli da ce mi se nesto desiti na porodu i da ce morati birati izmedu mene i djeteta. Ja sam stava da spase mene, jer imam 5godisnjeg sina koji me ocajnicki treba. Bas sam bila nemirna. 
    Sta vi mame mislite, pogotovo vi koje vec imate djecicu koja ovise o vama? 

Dora4
    14. Veljača 2020. 12:31

ena0206

Dora4

ena0206

Prijateljica se oporavlja dobro.. 🙏🥰
    Beba je bolje, smanjuje se infekcija.. Ali treba pregurati jos ovih par dana. Ovih prvih par dana je najkriticnije.. Pa cemo vidjeti dalje.
    Ali nadam se da ce proci sve dobro..
    Hvala vam sto pitate,🥰🥰🥰 bas sam vam htjela to javiti, a onda sam procitala poruku od Tiki.. To me slomilo.
    😭😭😭

Drago mi je cuti neke dobre vijesti danas! Nadam se i od srca zelim da se i ona i beba oporave i budu dobro🙏🏼🥰 u kojoj su bolnici ako se smije znat? Pitam jer sam cula da je Petrova najbolja za tako male bebice, a znam i neke cure koje su ranije rodile na Sv.Duhu i isto su bili dobro zbrinute bebe..

Joj cure moje, ja jos ne mogu vjerovat za Tiki, toliko sam potresena i toliko mi je neopisivo zao i tesko, ne mogu ni zamislit sto prolaze ona i muz trenutno ..pretuzno 😭

Renata nemam prijedlog osim da se prestanes brijat, eventualno nabavi mali šišač ili posudi mužev ako ima, ja zbog situacije s krvarenjima ne idem vise na cupanje, a brijanje mi nije opcija zbog upala i uraslih dlacica, sisac koristim..

kaktusica
    14. Veljača 2020. 12:36

Bebac uvijek se u trudnoci najprije spasava trudnica  to je eticki kodeks.
    Bas me ovo pogodilo, nisam stala razmisljati 😔

14. Veljača 2020. 12:39

Ja vam ne mogu opisati koliko se loše osjećam. Sjeća li se i jedna je LI Tiki spominjala neke tegobe? Mozak mi uopće ne funkcionira

• Bebac24
    14. Veljača 2020. 12:40

mrvičak

Ja vam ne mogu opisati koliko se loše osjećam. Sjeća li se i jedna je LI Tiki spominjala neke tegobe? Mozak mi uopće ne funkcionira

Mi vjerujes da sam sad isla malo gledati ali toliko toga pisemo da sam odustala. 

Rose1
    14. Veljača 2020. 12:41

Ena drago mi je da se dobro oporavljaju, vjerujem da ce biti sve dobro🙏mora
    I mene je strasno potreslo ovo s Tiki, jos ne mogu vjerovati...bas me sokiralo...

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.