Mrvičak samo da ti kazem da svaki dan mlatim moto kekse od kad si ih spomenula nekidan🙈 na opcu radost mimozi prijavljujem da sam jutros na +3kg, al trbuh mi izgleda najmanje +10
dobro da ne izlazim nikud van jer bi me garant tu jedna lajava susjeda pitala jel trebam rodit uskoro
Hahhaha evo taman jedan močim u nescafe od vanilije 😂😂😂 Al vaga je pokazala minus pa se tješim da mogu
Dora, Mrvicak hvala cure❤ bas svaki dan nesto, ajme izludit cu...ali beba odmsh osjeti nemir, pocne udarati...
Mrvicak i meni znaju kile pasti -1, -1,5 na koji dan, onda se prejedem pa bude ok😂🤣
💙
Dora slažem se s tobom vezano za transfer i datum računanja po transferu, tako sam i ja nekako razmišljala i računala na početku. No onda su mi doktor i sestra rekli da oni sve trudnoće prate po ZM, ali naravno da navode dan transfera također u nalazima uvijek i da i to gledaju. A prema toj logici, beba je bliže po gramaži onim tipičnim / prosječnim mjerama po tjednima. Svejedno malo u plusu. No bliže definitivno. Da, tako su i mojoj prijateljici rekli koja treba roditi za koji dan, da znaju fulati težinu, da je to gotovo nemoguće točno izmjeriti.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Zmya zvuci kao u nekom postapokalipticnom filmu taj opis 😳 al dobro, mozda i bolje da su tako oprezni...
Blago vama kojima kg padaju 😀 koja je tajna uspjeha? 😀
Na doppleru ni meni zadnji put nije uspjela brzo nac otkucaje, pa sam se taman zakasljala i nasla ih 😀
Udarce i ja osjecam posvuda, isto me zna negdje neugodni dolje udarit, al ajde, nek mu bude 😁
Za spavanje ako ce kome pomoc, meni ponekad pomaze da zaspim sjedecki 🤪 smijali su mi se u prosloj trudnoci na tome, al zbilja se neki put ne mogu nikako namjestit osim tako... I to se jos sva s jastucima ukopam 😄
U prosloj trudnoci se sjecam da sam tako isla krv vadit ujutro, a vecer prije toga radila neke kekse. I od svake ture probala jedan (zaboravila skroz da ujutro vadim krv). Isto mi je ispao secer ispod donje granice 🤨
Uf, ja bila vrijedna jutros, pocistila sve. Umijesila tijesto za brioše, to pecem za "valentinovsku" veceru 😁 a sad gibam kod zubara- kakav dobar poklon za valentinovo 😀
Zmya zvuci kao u nekom postapokalipticnom filmu taj opis 😳 al dobro, mozda i bolje da su tako oprezni…
Na doppleru ni meni zadnji put nije uspjela brzo nac otkucaje, pa sam se taman zakasljala i nasla ih 😀
Udarce i ja osjecam posvuda, isto me zna negdje neugodni dolje udarit, al ajde, nek mu bude 😁
Za spavanje ako ce kome pomoc, meni ponekad pomaze da zaspim sjedecki 🤪 smijali su mi se u prosloj trudnoci na tome, al zbilja se neki put ne mogu nikako namjestit osim tako… I to se jos sva s jastucima ukopam 😄
U prosloj trudnoci se sjecam da sam tako isla krv vadit ujutro, a vecer prije toga radila neke kekse. I od svake ture probala jedan (zaboravila skroz da ujutro vadim krv). Isto mi je ispao secer ispod donje granice 🤨
Uf, ja bila vrijedna jutros, pocistila sve. Umijesila tijesto za brioše, to pecem za "valentinovsku" veceru 😁 a sad gibam kod zubara- kakav dobar poklon za valentinovo 😀
Mislim da je kod mene tajna pokvarena vaga ⚖
Zmya zvuci kao u nekom postapokalipticnom filmu taj opis 😳 al dobro, mozda i bolje da su tako oprezni…
Za spavanje ako ce kome pomoc, meni ponekad pomaze da zaspim sjedecki 🤪 smijali su mi se u prosloj trudnoci na tome, al zbilja se neki put ne mogu nikako namjestit osim tako… I to se jos sva s jastucima ukopam 😄
Ne ispod moje kilaze, budem u plusu i dalje, ali mi zna pasti za 1kg od prethodnog dana...to ovisi i o stolici🤣😂🤣
💙
Cure ja vas napustam.
Pukao mi je vodenjak nocas, abrupcija placente, obilno krvarenje, indukcija, porod sa smrtnim ishodom. Prosla sam horor koji ne zelim nikome. Zelim vam svima uredne trudnoce do kraja i da se nikome od vas to ne dogodi 😭
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Curke koje zanima čuvanje krvi iz pupkovine. Evo par osnovnih informacija. Jedan dan ćemo ići na sastank da u miru popričamo o tome, pa ću više znati. Dakle danas se muž raspitivao malo, rekli su mu da za jedno dijete nema baš nekakvog smisla, jer nedaj Bože da dijete oboli, prvi izbor liječenja nebi bila krv iz pupkovine za to dijete, nego bi za brata / sestru bi ta krv puno značila u smislu liječenja i da bi za brata sestru bio prvi izbor kod određenih bolesti. To je to za sada što sam saznala.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke jeste se raspisale 🙂🙂
I naravno do kraja sam zaboravila kome sam sta htjela odg 😭😭
Nocas sam i ja bolje spavala.
Sretno vam valentinovo 🙂
Muziku ne skusamo klasicnu, mi smo od nasih istrijanskih brzih, i svaki dan je na tvu muzika 🙂
Prvi malac kad se rodio, slabo je spavao, pa ga je muz svako jutro u 5 uzimao i do 6.30 bi ga drzao na ruci ,malac na trbuhu spavao ko zaklan, i slusao maura staraja na laptopu a muz gledao traktore i kombaje 🙂 evo ga danas 5 godisnjak zaluden maurom starajem, kombajima i traktorima ❤️
Vi koje imate vec djecu malkoc vecu, dali ih ucite da drze do ovakvih dana?
Moj ima simpatiju vec godinu dana u vrticu, i lani i ovu godinu nosio cokoladicu. Pa su si razmjenili na hodiniku bas su slatki bili ❤️❤️ on odneso jos jednoj prijateljici pa je i ona bila bas sretna ❤️
Moj suprug nazalost ne drzi bas do toga ,osim kad mu pilam par dana prije ahahah.
Zato ucim sina da je vazno drzati do toga, a i on se sam naucio, svako malo izvana nosi mami cvijece koje ubere 🥰
Ja se sjecam jednog decka iz vrtica, za svaki 8.Mart svim curama u grupi je nosio karanfile 🙂
Udarce osjecam svugdje ali vecinom dole. Tocno znam da se pomaknuo kad lupa lijevo ili desno ili iznad pupka 🙂
Sretno danas curama na pregledu
Cure ja vas napustam.
Pukao mi je vodenjak nocas, abrupcija placente, obilno krvarenje, indukcija, porod sa smrtnim ishodom. Prosla sam horor koji ne zelim nikome. Zelim vam svima uredne trudnoce do kraja i da se nikome od vas to ne dogodi 😭
Tiki92 tako mi je žao, srce mi puca sad dok ovo čitan.
Nađi snage nekako i preprodi ovo, imaš svog muža sada se posvetite jedno drugom da lakše prođete kroz ovo. Sjetit ću se i tebe u svojim molitvama...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji