Nije, taman se posteljica digla s usca i koliko pamtim nije morala vise onoliko mirovat kako je zivot okrutan i stalno pokazuje zube, nema opustanja 😢
Ja vam ne mogu opisati koliko se loše osjećam. Sjeća li se i jedna je LI Tiki spominjala neke tegobe? Mozak mi uopće ne funkcionira
O tome i ja razmisljam. Jel ona spominjala da joj se posteljica odvaja? Ili je to netko drugi...mijesa mi se sve sad
💙
Renata istina je za ultrazvuk u Njemackoj, ali mozete vi traziti kod doktora kad god zelite vidjeti bebu i naravno to platiti. Nama je bilo malo 3 pregleda za cijelu trudnocu i kupili smo paket od 4 ultrazvuka za 90€ kod dr i sad mozemo na svakom pregledu vidjeti bebu.
Meni muz savjetuje da se iskljucim s foruma, jer me jako potresu ovakve vijesti, iako sam inace prepozitivna osoba, al eto, emocije su sad puno jace.
Nije, taman se posteljica digla s usca i koliko pamtim nije morala vise onoliko mirovatkako je zivot okrutan i stalno pokazuje zube, nema opustanja 😢
Ajme, da, sad se sjecam...taman bilo sve dobro i tako iznenada...ma pretuzno😭
💙
Mimoza i meni dođe kad pročitam ovako tužne vijesti... odmah se mislim jel sve u redu u mene, ali opet ima i toliko pozitivnih stvari ovdje i podrške, savjeta, utjehe da mi je žao otići.
Ja sam isto kasnije se uključila na forum, ali mi je u sjećanju da je imala krvarenja kasnijih nekih.... valjda će nam se javiti kad smogne snage i reći možda razlog......
Trancie bas tako i meni je zao otici, opet je mnogo vise lijepih vijesti i skupa prozivljavamo sve, svaki pregled, svaki plus kg na vaganju, svaki dobar nalaz, ali eto ovakve vijesti bas potresu.
Mimoza i meni dođe kad pročitam ovako tužne vijesti… odmah se mislim jel sve u redu u mene, ali opet ima i toliko pozitivnih stvari ovdje i podrške, savjeta, utjehe da mi je žao otići.
Ja sam isto kasnije se uključila na forum, ali mi je u sjećanju da je imala krvarenja kasnijih nekih…. valjda će nam se javiti kad smogne snage i reći možda razlog……
Potpisujem sve...inace sam panicar i sve me ove previse potrese, ali vi ste sve jako drage i puno pomognete...molim Boga da ne bude vise losih vijesti🙏
💙
Tiki draga, pet puta sam procitala sto si napisala jer nisam vjerovati na prvu 😢😢...vjerujem da ne postoje rijeci utjehe koje bi ti napisala strasno mi je zao bas sam u soku zatecena sam ne znam sto napisati...budi jaka i drzi se javi nam se cim budes smogla snage vjerujem da si nam svima ovdje u mislima 😊😊
Ena bas mi je drago da ti je prijateljica i beba dobro 😁
Cure ostale molim vas cuvajte se i cuvajte bebace jooj eto kako nikad ne znas sto ce donesti sutra.. ja sam panicar sad trudna i za svaku sitnicu bi najrade kod doktora...ali jedino me to nekako smiri, bas razmisljam da bi mogla na privatni pregled jer do mog ima jos 2 tjedna, sto vi kazete znam da ste sve nestrpljive od pregleda do pregleda...
url=https://lilypie.com]
Nemojte otic curke, ja isto odmah muzu sve prijavila, a on mi isto savjetuje da se radje maknem s foruma jer sam se potpuno izbezumila...ali ja ne mogu i ne zelim otic, znam svakoj od vas samo nadimak, ali toliko vas blisko dozivljavam i tisucu puta me oraspolozite ne samo porukama podrske upucenima meni nego i ostalima, ta jedna snaga zajednistva i brige, usudila bih se rec i ljubavi jednih prema drugima, grupa puna razumijevanja i potpore meni osobno bas puno znaci..ovo mi je prvi put da sam aktivna na nekom forumu i ne bih vas mijenjala za nista! ♡♡♡♡ na veliku zalost, tragedije se dogadjaju htjele mi to ili ne, ne mozemo utjecat na lose ishode, vjerujem da je svakoj na svoj nacin i beskrajno zao Tiki, a i da je sad jos vise zabrinuta zbog svoje bebe/bebica, ali osobno ne mislim da bi mi bilo ista lakse nositi se sama sa svim ljepotama i ruznocama trudnoce..pomazite trbuscice i recite bebicama koliko ih volite, cvrsto se nadam da nijedna nece dozivjeti nista lose u vremenu pred nama i zelim vam svima more ljubavi i mira ♡♡
Mimoza i meni dođe kad pročitam ovako tužne vijesti… odmah se mislim jel sve u redu u mene, ali opet ima i toliko pozitivnih stvari ovdje i podrške, savjeta, utjehe da mi je žao otići.
Ja sam isto kasnije se uključila na forum, ali mi je u sjećanju da je imala krvarenja kasnijih nekih…. valjda će nam se javiti kad smogne snage i reći možda razlog……
Da baš tako... ajme ja san samo čekala bila da uđem u 10tj jer kao tada prođe neko krizno razdoblje...al evo činjenica je da se trebamo brinut i dobro čuvat sve do kraja jer nikad ne znaš šta se može dogoditi. I opet nekako mislim da je to sve zapisano i da se sve iz nekog razloga događa. Ne znam zašto se ovakve stvari ikome događaju, ali stvarno se nadam se da će Tiki s suprugom što prije ovo prebroditi i da će im Bog vratiti ubrzo s zdravom trudnoćom i zdravom bebicom 🙏
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji