LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    14. Veljača 2020. 13:27

Drage curke i ja smatram da je puno pozitivnih i  lijepih vijesti i zbivanja u ovoj našoj grupi / forumu kada ih uspoređujemo sa tužnom situacijama poput ove užasno tužne situacije... I ja sam bila (i još sam) izbezumljena, no na žalost takav je život, često nas i negativno iznenadi... Mi se možemo samo paziti koliko je u našoj moći i pokušati pozitivno... Neopisivo mi je žao zbog naše drage Tiki, od srca se nadam da će što prije doći k sebi i ona i muž... Također koliko se sjećam da je ona imala problem sa niskom posteljicom, no kao da se sjećam da je u konačnici bilo ok, da se digla ipak... Možda krivo govorim, možda sam nešto pobrkala, ipak nas je zaista puno ovdje.
    Sestra mi je rekla da je ona ostala u kontaktu sa curama s foruma ovog, ovakvu su grupu i one imale, a rodila je prije dvije godine. Viđaju se povremeno, imaju svoju grupu i čuju se 😍 Nisam to znala do danas ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

14. Veljača 2020. 13:27

MissyR

mrvičak

Rose1

Dora4

Nije, taman se posteljica digla s usca i koliko pamtim nije morala vise onoliko mirovatkako je zivot okrutan i stalno pokazuje zube, nema opustanja 😢

Ajme, da, sad se sjecam…taman bilo sve dobro i tako iznenada…ma pretuzno😭

Da, tako je. Rekla je da je posteljica na ušću i da se digla. Ne sjećam se da je spominjala odvajanje posteljice. Odmah sam sve što sam radila prekinula i rekla suprugu da od danas skroz mirujem jer je i meni posteljica nisko.
    Mrvicak i meni je posteljica nisko i zabranjeni su mi odnosi ali je rekla da ne moram vise strogo mirovati( jer je prije bio hematom) ali ja cu bome mirovati koliko god mogu

Meni je pokrivala ušće pa se malo digla ipak između dva pregleda koja su bila u razmaku od 10 dana. Dr mi nije rekla da moram strogo mirovati ali sada me baš strah. 😃 Ne mogu ni zamisliti kako je njoj i suprugu, sjećam se sebe nakon spontanog u ranim tjednima trudnoće i da sam bila u komi, a kamo li ovako kada uhvatiš "sigurne" tjedne. Očito ništa nije sigurno 

Leonie90
    14. Veljača 2020. 13:29

Ja cijelu noć nisam spavala - od 3 pa nadalje, ujutro prije posla pročitala ovdje od sinoć gdje sam stala i došla na posao sva nikakva. Idem sad unatrag opet gdje sam stala od jutros i imam što za pročitati. Suze su mi krenule momentalno, zašto se takve stvari moraju događati. Ja ne mogu ne razmišljati sad o tome, tako mi je žao. Samo razmišljam kako je njoj 

Trudy
    14. Veljača 2020. 13:39

Draga Tiki, evo jedva i pisem od soka. Znam da nema rijeci rijeci koje te mogu utjesit sada, odmori, isplaci se, odtuguj. Nadam se da cete prebrodit ovu beskrajnu tugu i da cete uskoro smoci snage za novu bebicu i da ce cijela trudnoca bit najdosadnija moguca, bez ikakvih tegoba.

MissyR
    14. Veljača 2020. 13:40

Nikita ako se ne varam ti si bila na privatnom pregledu u poliklinici Croatia, kako ti je bilo tamo? Jel moze dragi sa mnom? Bas gledam gdje da se narucim privatno u Puli, bas ne nalazim nista drugo osim Croatie...

url=https://lilypie.com]

Lelibeli
    14. Veljača 2020. 13:41

TiKi92 draga tako mi je žao 😔😔 želim ti svu snagu i hrabrost ovog svita da ti i muž izdržite ovo, ne daj bože nikome. 🙏♥️
    Ja sam jučer čula za jednu poznanicu da je imala spontani s blizancima bila je tjedan iza mene u Pragu, nakon 3 spontana, opet 😔 tako sam bila potresena nisam tila ni pisat ovde da vas ne plašim a i imala sam super pregled pa sam nastojala ostati sabrana i molit da se nikad nikome to ne dogodi, danas ovo sa Tiki me dotuklo. Čak i meni muž govori, prestani čitati, izađi s foruma al ovo nam može samo bit opomena da ostavimo sve i čuvamo se. Briga me za kuću, ručak i sve, oni su najbitniji 🤗🤗. Moramo se držati skupa i ohrabrivati jedna drugu, mi se najbolje razumimo. Ostanite hrabre i čuvajte se ♥️

Žuža
    14. Veljača 2020. 13:46

Ja koliko se sjecam kod Tiki je bilo sve dobro. Pisala je i da ima kao malo skraceni cerviks, ali da je T oblika i da se ne treba brinuti. Meni ne isto posteljica jos na zadnjem pregledu bila na uscu, ali doktorica mi nije spominjala mirovanje. Ja se isto sada jebacki bojim (oprostite na izrazu, al zelim docarati da me stvarno uzasno uzasno strah!). 
    Vrapcic ja sam bila tu na forumu prije 5 godina, imale smo grupu, cujemo se, vidimo se. Prava smo zajednica zena i beba. Imamo sada jako puno klinaca i novih bebica u grupi i moram priznati da su se iz tih dopisivanja rodila prava prijateljstva. 

• anav05
    14. Veljača 2020. 14:08

TiKi92

Cure ja vas napustam.
    Pukao mi je vodenjak nocas, abrupcija placente, obilno krvarenje, indukcija, porod sa smrtnim ishodom. Prosla sam horor koji ne zelim nikome. Zelim vam svima uredne trudnoce do kraja i da se nikome od vas to ne dogodi 😭

Jako mi je zao...
    Zelim ti svu srecu ovog svijeta da se pridruzis nekim novim grupama...
    Cuvaj se❤❤

• anav05
    14. Veljača 2020. 14:12

Dora4

Nemojte otic curke, ja isto odmah muzu sve prijavila, a on mi isto savjetuje da se radje maknem s foruma jer sam se potpuno izbezumila…ali ja ne mogu i ne zelim otic, znam svakoj od vas samo nadimak, ali toliko vas blisko dozivljavam i tisucu puta me oraspolozite ne samo porukama podrske upucenima meni nego i ostalima, ta jedna snaga zajednistva i brige, usudila bih se rec i ljubavi jednih prema drugima, grupa puna razumijevanja i potpore meni osobno bas puno znaci..ovo mi je prvi put da sam aktivna na nekom forumu i ne bih vas mijenjala za nista! ♡♡♡♡ na veliku zalost, tragedije se dogadjaju htjele mi to ili ne, ne mozemo utjecat na lose ishode, vjerujem da je svakoj na svoj nacin i beskrajno zao Tiki, a i da je sad jos vise zabrinuta zbog svoje bebe/bebica, ali osobno ne mislim da bi mi bilo ista lakse nositi se sama sa svim ljepotama i ruznocama trudnoce..pomazite trbuscice i recite bebicama koliko ih volite, cvrsto se nadam da nijedna nece dozivjeti nista lose u vremenu pred nama i zelim vam svima more ljubavi i mira ♡♡

I ja isto tako nekako razmisljam...ne znam...kao i u svemu, ima lijepih trenutaka i hvala bogu da su u vecini, i onoh na zalost tuznih kao ovaj...ali mi forum pomaze da nekako s vama dijelim sve, i lakse mi je...

Vrapčić123
    14. Veljača 2020. 14:35

Žuža baš lijepo za forum i prijateljstva ❤️ Da mi je to netko ovako ispričao ne bih nekako vjerovala, no sada ti vjerujem u potpunosti 😍
    Ma vi mene curke tako ohrabrujete i svakodnevno razveselite sa pregledima i svakodnevnim situacijama, isčekujem preglede s vama, stvarno nemam potrebu nikoga drugog tlačit sa trudničkim temama kad imam vas i zaista se razumijemo, baš se to osjeti da se nekako razumijemo  🥰🥰🥰 Tako da smatram da smo mi ovdje jedna lijepa, simpatična i pozitivna zajednica ☺️ 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.