LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tocka_tockica
    14. Veljača 2020. 09:08

Juto curke.. ja se javljan nakon neprospavane noci.. zaspala oko 12 i probudila se u 1 i do pola 5 nisam oci sklopila.. vrtila sam se bezveze po krevetu.. a cim je budilica za posel zazvonila, najradje bi ostala spavati do sutra.. bas jedva gledam.. dakle evo sad moj kratki izvjestaj s jucerasnje kontrole... neznam nista osim da sam zatvorena i da mogu dalje radit. Uzv mi nije radila kad me poslala u bolnicu na 3d, a to mogu obavit tek iduci tjedan od srijede na dalje.. danas isla pitati u bolnicu  pa su me otpravili doma da nema nikog dezurnog na uzv-u! 🤔 al dobro kad je tak nek bude. Budem se jos malo strpila.. uzela mi je bris  i to sam danas nosila u mikrobioloski labos ali nemam poima na kaj mi je uzela.. nalaz je u srijedu pa budem po nalazu vidla tocno za sto su brisevi, al iskreno po uputnici mi se cini samo betah.stretokok.. a to mi je opet prerano za uzimat bris.. nemam poima.. eto.. zbunjena totalno.. malca nisam vidla.. i da situacija.. sjecate se da kod mene uvijek prije nego idem k doktorici, sestra provjerava otkucaje  s doplerom.. e pa jucer ih nije mogla naci.. malac mene tuce u trbuh a ona ne moze naci otkucaje.. i takvu je panikau napravila da sam skoro u nesvjest pala.. na kraju se malac primiril i nasla je otlucaje bez pardona.. mrzim taj njihov dopler, to mi je i u prvoj trudnoci stvaralo uzasan stres prije svakog pregleda..
    Curke koje danas imate pregled, sretno i nadam se da cete doci sa pubo vise informacija nego ja, i naravno lijepih vijesti 🥰

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Vrapčić123
    14. Veljača 2020. 09:09

Pčelica mogu osjetiti promjenu položaja, nekad jd nisko, nekad više, a nekad me nježno udari, a nekad zvekne u nešto da zvijezde vidim 😂😂😂
    Kaktusica pitaj pliz muža što bi to moglo biti kad me zvekne malena u nešto pa se sva stresem? Mjehur, živci, neku drugi organ ili možda u mom slučaju dal ima veze endometrioza i brdoo ožiljaka i priraslica od 3 operacije abdomenalno / zdjelične? Hehe, ako se sjetiš pitaj baš, prošli put zaboravila pitati doktora 😁😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Veljača 2020. 09:09

Vrapcic znam kako je to kad je dobra akcija ne propusta se 
    Ja ti udarce osjecam u vecini slucajeva nize dolje. Ponekad me iznenadi pa bude malo vise gore kod pupka. Bome sad moram reci da osjetim puno jace i intenzivnije udarce cak i pod rukom, osjetio je i dragi pa mu je to bas fora.

Vrapčić123
    14. Veljača 2020. 09:18

Točka drago mi je da ste u konačnici lijepo ipak čuli srčeko 💖  Nadam se da će i ostalo sve biti kako treba, držim fige 🤞
    Aney jesu li ovi niži nešto jači u odnosu na ove više udarce? Meni jesu. I nekad dobro zvekne 😂 Kakva umjetnička duša, ova će biti nindža 😂😂😂

Dora4
    14. Veljača 2020. 09:32

Bokic svima
    Polly drago mi je da osjetis bebicu! :)
    Vrapcic, nisi li ti u pocetku bila koji dan ispred mene pa se kasnije uzv mjere pomakle pa si stavila par dana iza? Sjecam se da si u pocetku bila tipa +4dana od mene..koji datum ti je bio transfer i jel bio nakon 3 il 5 dana? Onaj kalkulator mi se do sad pokazao najtocnijim i po njemu uvijek racunam..
    Pcelice, hvala ti za info za gacice, ajd mozda i ja piknem jedan paket da vidim kakve su kad ih sve hvalite! :)
    Zmya nadam se da ce se situacija brzo primirit i da ste uskoro doma na sigurnom! ;)
    Tocka, bas mi je zao da ti je tako ispalo, ono kad jedva docekas pregled pa ga na kraju ni ne bude, ajde uskoro ce i srijeda pa ces vidjet bebaca! :) za nespavanje te razumijem, ja ne znam za sebe tijekom noci zadnjih nekoliko dana, nikako se ne mogu namjestit, cak ni sa jastukom, trbuh mi je sve ogromniji, bojim se zaspat na ledjima, a kukovi me uzasno bole od cjelodnevnog mirovanja pa navecer u mraku i tisini kao da to jos vise dodje do izrazaja..

Ne bi li bilo zgodno da kaktusicin muz otvori profil kaktusic i temu Pitaj kaktusica pa da ga ispitujemo sve zivo hahaha :) bas bi nam dobro dosao neki dr. tu na forumu!

Sretno svima koje zatvaraju tjedan s pregledima, javite nam lijepe vijesti da nam bude vesel vikend :)

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Veljača 2020. 09:34

Vrapcic da jesu nizi udarci su jaci za sad  ja kazem da je kod mene nogometas, ne znam zasto ali imam osjecaj da sa nogama lupa 

Dora4
    14. Veljača 2020. 09:35

Mrvičak samo da ti kazem da svaki dan mlatim moto kekse od kad si ih spomenula nekidan 🙈 na opcu radost mimozi prijavljujem da sam jutros na +3kg, al trbuh mi izgleda najmanje +10  dobro da ne izlazim nikud van jer bi me garant tu jedna lajava susjeda pitala jel trebam rodit uskoro  

Vrapčić123
    14. Veljača 2020. 09:43

Dora ova trakica je po zadnjoj menstruaciji, po onoj Flo stranici sam 21+4. Jesi li mislila na Flo stranicu? Transfer mi je bio 5.10. Petodnevna je kod mene bila.
    Je li tebi trakica po zadnjoj menstruaciji ili po Flo aplikaciji? Dora dobro si rekla za Kaktusičinog muža, mi bi ga sad jadnog ubile u pojam s pitanjima. Sigurna sam da ga ni Kaktusica sama uopće tako ne davi s glupostima 😂😂😂 Tako da Kaktusica draga zanemari ova trudnička lupetanja 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Veljača 2020. 09:44

Dora haha lajava susjeda, imam i ja takve 
    Takoder mlatim po slatkom zadnjih 2tj. Mislim da sam vec sad od proslog pregleda kilu dobila, a tek za 10 dana mi je sljedeci pregled, sve se bojim stati na vagu haha!
    Bitno da danas idem u joliepetit po nekakav kolac u obliku srca rade ga danas samo povodom valentinova pa idemo probati 

Vrapčić123
    14. Veljača 2020. 09:45

Ancy_23

Vrapcic da jesu nizi udarci su jaci za sadja kazem da je kod mene nogometas, ne znam zasto ali imam osjecaj da sa nogama lupa

I ja imam osjećaj da su nogice, da se odgurne na nešto pa pliva u plodnoj vodi dok još ima mjesta 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.