LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    13. Veljača 2020. 17:26

Jao Danijela pa za poludit!! 😯😯 Znas li sto, mogli su biti i fer pa ti ne nenaplatiti test, to je stvarno kidanje zivaca, ja bi ispalila!

• anav05
    13. Veljača 2020. 17:29

LUX

Cure koje su radile Nifty, kad su vam dosli rezultati? I da li je nalaz poslan samo doktoru ili i vama?
    I realno, meni je gin sa 11 +2 izmjerio nuhalni koji je bio 1,3 (naravno uz napomenu da moze narast jos malo) i nosnu kost sam i ja vidjela isti tren, bas ocito se vidjela, tako da nisam u nekoj panici ak zeljno iscekujem rezultate

Ej,mi smo isli sa 11+2.
    Rezultati dosli za 7 dana doktorici koja mi je napisala da je sve super i nakon toga proslijedila nalaz na mail🙂

• anav05
    13. Veljača 2020. 17:33

Trudy

Ja obozavam te bapske price… Mi smo krevetic imali godinu dana prije nego sam uopce zatrudnila. Jer se kumina sestricna rjesavala stvari za bebe, njoj je vec bila dala jedan si ondam smo drugi mi dobili.
    Ja isto ne razumijem to da se sve za zadnji tren ostavi.
    Uf, dolazim pomalo k sebi od ovog servisa. Dobila sam jednu zapecenu palacinku, odmah sam zivnula.

Zapecene palacinke😍
    Jooj,mene moja mama i svekrva ubijaju s tim sto bi smjela, a sto bas nije lijepo da jedna trudnica radi.
    Obje zive na 300 km od nas i niti im sta vise govorim, ono sto smo kupili sam pospremila i super.
    Ostalo nam je ono sto su one rekle kupiti😁😁

Trudy
    13. Veljača 2020. 17:39

anav05

Trudy

Ja obozavam te bapske price… Mi smo krevetic imali godinu dana prije nego sam uopce zatrudnila. Jer se kumina sestricna rjesavala stvari za bebe, njoj je vec bila dala jedan si ondam smo drugi mi dobili.
    Ja isto ne razumijem to da se sve za zadnji tren ostavi.
    Uf, dolazim pomalo k sebi od ovog servisa. Dobila sam jednu zapecenu palacinku, odmah sam zivnula.

Zapecene palacinke😍
    Jooj,mene moja mama i svekrva ubijaju s tim sto bi smjela, a sto bas nije lijepo da jedna trudnica radi.
    Obje zive na 300 km od nas i niti im sta vise govorim, ono sto smo kupili sam pospremila i super.
    Ostalo nam je ono sto su one rekle kupiti😁😁

Moji isto dobivaju filtrirane informacije 😁 kod nas nitko nije vec 3 godine bio bolestan 😁

Ivcy1306
    13. Veljača 2020. 17:46

Hej curke. Eto i mene pa da javim dojmove s pregleda i ukoliko je netko imao slicnu ili ima slicnu situaciju da si razmjenimo iskustva.  
    Naime, sa bebicom je sve super, odgovara tjednima, tezina je oko 340g trenutno.. koliko su vase bile teske u ovim tjednima? 
    A iduce je to da sam se ja pocela otvarati, vanjsko usce zatvoreno ali unutranje oblika U i cerviks 3.2cm, dobila sam utrogestane opet i mirovanje. 
    E sad mene zanima koliko je ovo kriticno? 
    On mi kaze nije to sad toliko los nalaz ali za 2tjedna pregled opet da se vidi sto cemo. 
    Sva sam u strahu i nadam.se da cemo sto duze bit 2u1. Po svemu deckic je u pitanju ali je pupcana bila izmedju nogica pa nije jos 100%sigurno.  Ja dobila pola kile, tako da smo sad na +3. 

DanijelaBB
    13. Veljača 2020. 17:48

kaktusica

Jao Danijela pa za poludit!! 😯😯 Znas li sto, mogli su biti i fer pa ti ne nenaplatiti test, to je stvarno kidanje zivaca, ja bi ispalila!

Ma iskreno na kraju san samk bila sritna šta je nalaz uredan i šta je sve završilo. Tada sam i saznala da ćemo dobit curicu i od tog trenutka sam nekako postala svjesnija trudnoće 😁

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Žuža
    13. Veljača 2020. 17:50

Vrapcic meni je ginekolog stalno govorio da ce beba biti malena. Al ono da se ne sekiram, da bebe od 2,5kg su ono, normalne bebe i da ne brinem. Ma ja si mislim kud cu s bebom od 2,5kg. Vise je ona celavica imala kad sam se ko mala igrala 😱 I onda je i drugi doktor dan prije poroda rekao da ne mali. Rodila sam ga 52cm i 3550g. Tak da im nist ne vjerujem 😂
    Zmya mi smo tu negdje po tjednima. Ja sam dobila 5 kg. S time da bas osjecam da nisam ipak trebala toliko dobiti jer sam posvuda dobila te kile a ne samo u stomaku. Sad sam pocela pazit- pecem svoj kruh i jedem ga samo za dorucak, ako mi se jede slatko jedem voce, veceru pazim i tak. Nemam nista protiv dobivanja kilograma, ali da je to sve nekako normalno. Ja sam bas puno jela u pekari 🙈
    E da Vrapcic ja sam u prosloj trudnoci isla radjati 41+2 sa + 14kg i doma dosla sa +10kg. To je bila sredina studenog. Za Bozic sam nosila vec svoje stare hlace. Do ljeta sam bila ko kost i koza, uzasna, bas sam puno pala ispod svoje tezine. Sad nakon 4 god sam na nekoj svojoj normalnoj tezini i sad opet na putu prema gore 😂

Bezzo1991
    13. Veljača 2020. 18:04

Rose1

Bezzo1991

Dobar dan žene drage, želim svima dobre preglede ♥️
    Baš me ovo Enino izulo iz cipela, grozno, nadam se da će proć u redu sve s mamom i bebom i da će se brzo oporavit. Javi nam novosti.

Meni bolovi u mjehuru i bubrezima i dalje isti od subote, urin sam provjerila, ok je, sad sam dobila novu uputnicu za urinokulturu i idem sutra na pregled kod ginekologice da vidi oće šta vidit na uzv…bebu srećom dobro osjećam pa sam mirnija, a možda sutra i saznam spol 🤗
    Za bebu nisam nista kupila, isto bapske priče oko mene lete, ali već sam otprilike našla što želim i gdje kupit to. A i svakako nam slijedi renovacija stana sad pa nema smisla išta kupovat jer moram iselit na cca 2 mjeseca 😤

Nek ti pogleda bubrege na uzv, meni je ginek iako cu i do nefrologa bude li potrebno
    Sad cekam da mi doktor proslijedi nalaze. Ne boli pa se nadam da ce tsko i ostati.

Držim fige da ti nalazi budu ok i da ostane na tome🤞 Mislim da svakako nije loše ić kod stručnjaka za bubrege, ne znam koliko su ginekolozi sposobni napravit kvalitetan uzv. Ugl. vidit ću sutra šta će reć...
    Baš nam ovo nije trebalo, ali eto ako je ovo najgore šta nam treba bit nek bude. 

Tocka_tockica
    13. Veljača 2020. 18:10

Ivcy jel ti je mjerio cerviks ili samo pregled? Mdne uzasno strah tog otvaranja a danas sam bila na pregledu i samo mi je rekla da sam zatvorena i to jeto.. dala mi uputnocu za bolnicu za 3d i nije mi radila uzv, tak da se nadam sutra zbaviti u bolnoci taj uzv pa da budem mirna da je sve dobro zapakirano i zatvoreno

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Lelibeli
    13. Veljača 2020. 18:16

Drage moje evo da se i ja javim. Mi smo u radovima na stanu u prizemlju kuće tako da s vremena na vrijeme pročitam, pratim al nikako se javit. Prvo da čestitam svima na dobrim pregledima, na prekrasnim trbuščićima i dečkima i curama 💙🌺. Mi smo danas bili na pregledu, sve nam je u redu po tjednima kako treba biti, imaju po 200 grama, zatvorena sam skroz cerviks 5.20 on prezadovoljan. Pokazali su se i stižu nam dva dječaka 💙💙. Još smo pod dojmom jer imamo curu pa smo mislili da će biti bar još jedna curka.
    Ena u 🙏 sam za tvoju prijateljicu 🤗
    Dora4 drago mi je da si doma, sve je odmah lakše 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.