LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    13. Veljača 2020. 13:40

Dora ma isplanirala ja da mi treba oko 2 sata sve skupa, za proc ducane i vratit se nazad... Sad sam zvala, kazu u 3 🤬 razmisljam da im isto idem puhat s trbuhom u servis 🤬 da sam znala da ce se tako oduzit isla bi ja doma odmah. Al dok s jednog kraja grada dodjem na drugi, treba mi bar sat vremena pa sam gledala da mi se ne da maltretirat. Al shopping je bio uspjesan 😁
    Tocka tockica jesam vec u toj grupi. Samo eto, taman kad sam pocela razmisljat o tome sam zatrudnila 😁 nis, onda cu si to proucit kad dodje vrijeme 🙂 hvala 🙂

• LUX
    13. Veljača 2020. 13:46

Cure koje su radile Nifty, kad su vam dosli rezultati? I da li je nalaz poslan samo doktoru ili i vama?
    I realno, meni je gin sa 11 +2 izmjerio nuhalni koji je bio 1,3 (naravno uz napomenu da moze narast jos malo) i nosnu kost sam i ja vidjela isti tren, bas ocito se vidjela, tako da nisam u nekoj panici ak zeljno iscekujem rezultate

[link=https://lilypie.com][/link]

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Veljača 2020. 13:49

Rio13

Anchy imaju sad Disney kolekciju 🤣 Mikici i Dama i Skitnica. Ima stvarno svakakvih, al nije bilo brojeva. Trazila sam XL da mi opet ne budu pre kratke dok mi trbuh naraste

I ja trazim XL 🙈 budem bas pogledala u ovom pepcu kod sebe u blizini dal ima. 

13. Veljača 2020. 13:49

amber

Hej cure htjela sam vam reci da danas u kauflandu imate jastuke za trudnice po povoljnoj cjeni

Ja sam bila jutros u Kauflandu i ne svidaju mi se, nekako su premali, mislim ga koristiti i uskoro kad trbuh naraste, a za spavanje mi se cini da ne bi dosao od trbuha do koljena  Samo za dojenje je mozda i ok 

13. Veljača 2020. 13:51

Rio13

Vidim da su neki isli u Lidl, ja isto navratila i pokupila par stvarcica za malca 🤣 ugl je to za zimu iducu, a i nije nesto brojeva bilo. Otisla u Pepco po spavacice jer je neko bio spomenuo da se tamo nakupovao spavacica (ne zamjerite sto slabo pamtim, zlatna ribica i taj djir). Pa onda u Pepcu vidila carapice, pa hlacice, pa majicice itd i tako. Radila je kartica. Primijetila sam da za deckice ima puno manje izbora nego za curkice 🤷🏻‍♀️

Cure kad ste pocele sa kupovanjem robice? Ja se nekako jos jos suzdrzavam, ali sve mi teze ide. Par prijateljica mi je vec kupila neke sitnice i tako je sve preslatko!! 

kaktusica
    13. Veljača 2020. 13:57

Rio ja se nakupovala spavacica u Pepcu, ici cu jos po onu jednu Disneyevu, za tako smijesne novce a pamucne, ma da ne pet puta obucem isplate se.
    Lux meni je Nifty dosao tocno tjedan dana nakon sto sam ga napravila, tj. nazvao me ginekolog da je sve ok. Nuhalni mi je bio 1,4mm ali mene je zabrinula kolicina fetalne frakcije koja je bila samo 4,3% al kaze mi ginekolog da je to ok.

Rose1
    13. Veljača 2020. 14:06

Lux i meni dosli rezultati NIPTa za tjedan dana
    Fenjer netko kupuje takorec cim sazna, a netko zadnji mjesec...kadgod krenula, to ce biti samo tvoja odluka.  Ja jednostavno ne zelim jos, ima jos itekako puno vremena...ali to sam ja...

💙

Rose1
    13. Veljača 2020. 14:25

Super za informaciju za Pepco i spavacice🤗

💙

Fluffy
    13. Veljača 2020. 14:44

Rio, joj te svekrve 🤣🤣 moja cesto ima “pametne” savjete vezano za sve i svasta. Tako je zadnja bila isto ta nesreca oko kupovina stvari za dijete. Kad sam ja rekla da mi je nenormalno da cekam zadnju minutu za birati kolica ili krevetic i gledati hoce mi puknuti vodenjak u potrazi za istim, odgovorila je pa dobro uzmi al onda ne unosi to u kucu nego drzi na tavanu ili podrumu ili negdi.🤦‍♀️ Ignoriram sve te dosjetke i radim po svom naravno, ali mi i dalje ide na zivce to pametovanje. Posebno sta se trudim biti pristojna i slusati to. I moja mama mi digne tlak 100 puta sa nekim svojim idejama ili zamislima i onim “to ne smijes tako”, al njoj lako odbrusim pa mi je lakse 😂. 

13. Veljača 2020. 15:26

Sori, ja moram sastavit već idući mjesec krevetić da vidim koja mi točno dimenzija madraca za bebu treba (taj krevetić je bio moj kad sam bila beba, pa se nitko više ne sjeća ni dimenzija), moramo provjeriti jel sve ok s njime, da li ga treba prelakirati...Ušminkavat ćemo ga baldahimom i ostalim "finoćama" na kraju, ali sada moramo znati dimenzije radi kupnje madraca na proljeće Oblekica i tako to će se isto posudit, pa nakupovat kroz proljeće-rano ljeto. Još i muž kaže da mora moja torba biti spremna dovoljno unaprijed jer nedaj Bože da se desi rani porod. Nema se šta tu ureknut. Prvo dijete je u pitanju, treba nabavit svega jer nemamo ništ, a jedva da ćemo i išta dobiti od nekog. Imamo veliku polupraznu dječju sobu, stvari imaju di biti, bez stresa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.