LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuža
    13. Veljača 2020. 21:12

E jel pustate mozda Mozarta preko slusalica bebikama u trbuhu? Ja sam prvom malom pustala, pa sada i ovom pustam. Al ovaj mali udara ko lud 😂🥰 Ne sjecam se jel i prvi tak udarao. Boze, valjda mu ne smeta 🙈

kaktusica
    13. Veljača 2020. 21:13

Muke po svrabu...mene samo ponekad zasvrbi trbuh i guza prema boku ali ja i inace imam neurodermatitis i suhu kozu. Kao sto mrvicak kaze, odmah na mokru kozu natrackaj bademovo ulje i nemoj trljati rucnikom. Manje lezat na desnom boku jer je tamo jetra pa da ju se ne pritisce puno.

Dora4
    13. Veljača 2020. 22:02

Lelibeli bas si me.obradovalo tvoje javljanje! Super za odlican pregled i cestitam na momcicima  
    Ivcy draga, ako doktor ne dize frku, nemoj ni ti, pokusaj maksimalno mirovat i lezat i nekako organizirat muza da vodi malog u vrtic i dovodi kuci, mozda da si narucujes hranu ako si u mogucnosti financijskoj, da ne stojis i ne kuhas, bilo bi super da ti ima tko fizicki uskocit, ali ako je mama daleko, a svekrva nikakva onda se moras probat snac, probaj ostat pozitivna, pola trudnoce si uspjesno odradila i budes i ovu drugu polovicu izgurala, nek muz stavlja ves prat i vadi iz masine da se ne saginjes previse, nemoj se opterecivat glupostima poput peglanja i ciscenja,nije smak svijeta ako malo pustis sve i pobrines se za sebe i bebicu u trbici, bolje uspori tempo sad sama nego da te stave u bolnicu jer ce i onda sve funkcionirat samo ces se jos vise sekirat...ajde, bit ce to sve dobro!! 

Vrapčić123
    13. Veljača 2020. 22:30

Pozdrav curke 🥰
    Mi bili malo u onom outletu kod Ikee, pa sam si uspjela pronaći zimsku jaknu, dakle uspješan šoping bio 😊 
    Zahvaljujem svim curama na podijeljenim iskustvima vezano za težinu beba i prošla iskustva s bebama, izgleda da je moja beba do sad bila uvijek malo krupnija nego po onim standardnim mjerama po tjednima, pa sam se malo zabrinula 😳 Al doktor to nije ni spiminjao kao problem nikada. 
    Ivcy ja nemam još s tim iskustva, no tebi želim sve najbolje. Prati upute liječnika i baš miruj kako su i rekli i vjerujem da će biti sve ok ❤️❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    13. Veljača 2020. 22:45

Lelibeli čestitam na pregledu i dečkima 💙💙
    Žuža ja često slušam klasičnu glazbu, pa jako pojačam, nekada zna reagirati, pa ćemo vidjeti hoće li i malena voljeti... Hehe, zadnje sam non stop slušala Čajkovskog, glazbu iz Orašara.. Ja se pomalo nadam da će biti neka umjetnička dušica, glazbenica, pa puštam glazbu, hehe... 😂😂😂😂 Muž je iz svijeta umjetnosti, ja obožavam umjetnost, pa će valjda i mala biti u tom điru 😂😂😂😂 Hehe, to se mamica nada 😊

Vrapčić123
    13. Veljača 2020. 22:52

Joj što se robice tiče, ja sam toliko toga dobila od sestre da nemam gdje s tom odjećom, za prvih par mjeseci smo poprilično mirni. A kupovati ćemo onako usput što bude trebalo. 

Polly
    13. Veljača 2020. 22:58

Curke samo da vam malo mahnem, ne stignem sve pročitati, u zadnja 2 dana me dočekalo 30 stranica, a ludnica mi je ovih dana i valjda do kraja mjeseca.. Nadam se da ste sve dobro, čuvajte sebe i bebice ❤️ Ja svratim tu i tamo makar pročitati ako već ne pišem, sad čekam vikend da pročitam sve propušteno 😊 Eto da znate da nisam samo nestala 😋 I prijavljujem prve leptiriće prije dva danaa, baš baš ih osjetim, napokon nešto!! 🦋🥰

yvette
    14. Veljača 2020. 01:35

Da mi je kuna svaki put kad izbrisem svoj post  😡😡😡😡
    Ena zao mi je zbog prijateljice, mene je u startu moj ginekolog prestravio s tim da prijevremeni porod krene od uroinfekcija i da hitno hitno dodem ako iscjedak ima miris ili cese. Nocna mora svake trudnice. Bas mi je zao i pomolit cu se za njih...
    Lellibelli cestitam na deckicu !! 💙
    LUX ja sam rezultate Niftyja cekala 12 dana, mislim da je to vise bilo do mog ginekologa. Oni su slali njemu, on meni. Bas je bila igra zivaca. S obzirom da smo bili u strahu od ranog spontanog, nalaz Niftyja se bas poklopio s punih 12 tt i tada smo se sluzbeno poceli veseliti i objavili bliznjima.
    Vrapcic ja sam prvi put osjetila bebu kad smo gledali Orasara. Dva sata neprekidnog probadanja. Tada sam zapravo pretpostavila da nisu crijeva. I kako vrijeme prolazi sada znam da taj osjecaj je bebac.
    Mi smo dugo radili na bebi, godinama su me drzala samo mastanja kako setam s djetetom, idemo u park, plazu, vodim dijete u kazaliste itd itd. Kada sam doznala da nosim decka, a ne curicu kako sam mislila, bila sam uvjerena da nema sanse da ce ga zanimati nekakvi baleti ili kazaliste. Onda bas dok smo gledali Orasara sam primjetila da ima dosta djecaka, pa cak i trogodisnjaka koji su dosli pogledati 1.cin i bitku Orasara i miseva. Bas mi je bilo toplo oko srca. 🥰 

zmya
    14. Veljača 2020. 05:50

mrvičak

SVIBANJ:
    MALINA08 - 19.5. Dečko 💙
    LOLA – 22.5. Curica🌸
    FRAU - 29.5. CURICA 🌸
    LIPANJ:
    ISABELLA - 3.6.
    MIMOZA - 3.6. DEČKO💙
    TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
    YVETTE - 6.6. Dečko 💙
    TIKI92 - 9.6. DEČKO💙
    Mila7 - 10.6. Dečko 💙

Evo da se i ja prijavim, decko stize 8.6 po ZM, po O 10.6, pa sad sta gledat od tog dvoje hehe
    Sljedeci pregled u Kini 20.2., u Hr 23.3.
    Btw, otkazali su mi let za nazad, tako da se nadam da cu nac neki nacin za doc doma.
    @Žuža ja sam dobila cca 4-4,5 kg dosad. Ovdje mi je jako tesko jesti kao doma, em sto nema namirnica ko u nas, em ne mozes ni spremiti. Jedva cekam doma na neku domacu spizu...!
    Vidim mame pricaju o tezini bebe, meni jos nije nitko rekao koliko je beba teska, hmmm? Na dosadasnjim pregledima bebac je bio otprilike nekih +tjedan dana i samo mi je ginicka rekla da joj se cini veca malo beba al da kako sam ja visoka da je to valjda normalno. 

kaktusica
    14. Veljača 2020. 06:14

Jutro svima ☕
    Bravi za uspjesan shopping Vrapcic , ja vec sad jedva zakopcam jaknu pa sam si kupila nekakvu siru laganu jer nisu neke niske temperature. Imam i dva kputa koja au onako asimetricna pa kad je hladno obucem njih 
    Sto se pustanja muzike tice, sinu sam znala pustati klasiku jer ju jako volim, pogotovo poslije, stavila bi slusalice na trbuh i pustala Beethovena ali i Queen, Bowija, Depeche Mode...on je danas umjetnicka dusa, ide u glazbenh skolu, svira saksofon i plese u Linđu. Ja sam zavrsila klavir pa mi je drago da je naslijedio tu crtu, i s muzeve strane ima tih gena.
    Zmya kad se nadas da bi mogla doma? Kakva je situacija s tim korona virusom, jel stvarno takva panika? Meni susjed radi u Hong Kongu pa ne noze doma a dobio prvog unuka, zapeo i ne zna kad ce doma. Bas je to uzas...
    Mene cijelu noc muce crijeva  sinoc sam pojela vrucu strudlu budala i sad patim 🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.