Ena šaljem molitve za tvoju prijateljicu. Baš me potreslo. Ovo je samo znak da nemamo pojma šta nas sve čeka. Molim te javi nam kako se budu oporavljale ona i bebica.
Cure pomozite. Jučer sam imala koliko komičnu toliko i strašnu situaciju. Na dječijem rodjendanu jedna mala djevojčica je ispalila onaj top konfeta direktno u moj stomak s udaljenosti od 5 cm. To je zaboljelo dosta, jer unutra je zrak pod pritiskom, nema ništa drugo osim zraka i to me jedino tješi, ali svejedno nije lijep osjecaj. Sada se brinem, jer ja još ne osjećam redovno bebu da bih mogla znati što se događa, a opet nekako zdrv razum mi govori da je beba jako dobro zaštićena u maternici i da joj zrak pod pritiskom ne može ništa napraviti. Što vi mislite?
Jutro-,ja sam nocas bzvz spavala. Stalno se budila bilo mi vruce.
Dnevne nikad nisam koristila jer ne valjaju. Dole nista ne dise, zato su najbolje pamucne gacice 🙂ja ih cesce mjenjam i tjt.
Moja prijateljica koja je rodila tako rano otkrili su da je imala trombofiliju ako se ne varam. Ona je potakla porod.
Ureaplazmu sam imala i ja u prvoj, popila 2 antb pa je bilo ok.
Jutro cure, evo da Vam se malo javim, u mene se svasta nesto izdogadalo u ovih par dana.
Imala sam uzasne bolove sa desne strane, nisko, nisam mogla hodat ni micat se, zaprimljena san na hitni ginekoloski, sa njihove strane sve odlicno, poslana na hitni kirurski, cilu noc bila, sumnjali na upalu slipog criva, spominjali i operaciju, umrla san od straja, fala Bogu nije.
Pustena san kuci jel su nalazi dobri, a bolovi su se smanjli, a niko mi nije zna rec sta je. Tako da neman pojma sta je. Ja san sama guglala i skuzila da bi trebala napravit uzv bubriga? Ako se ne varam neko je radio? Kod koga to idem?
Saznali smo da je curetak, 495grama u frajerici 😍😂 kaze doktorica oho napredna bebica 😂.opcenito sve mjere odgovaraju tjedan dana vecoj bebi, ali se ne brinem kaze da je to sve odlicno.
Ena prestrasno, kako se zivot okrene u sekundi...
Nadam se da ce sve zavrsit sa najlipsim ishodom, imat cu u molitvi tvoju prijateljicu i bebicu. ❤
💞girl💞
Jutro-,ja sam nocas bzvz spavala. Stalno se budila bilo mi vruce.
Dnevne nikad nisam koristila jer ne valjaju. Dole nista ne dise, zato su najbolje pamucne gacice 🙂ja ih cesce mjenjam i tjt.
Moja prijateljica koja je rodila tako rano otkrili su da je imala trombofiliju ako se ne varam. Ona je potakla porod.
Ureaplazmu sam imala i ja u prvoj, popila 2 antb pa je bilo ok.
Da i meni je prijateljica rodila ali ranije, tako da nije bilo spasa za bebu... i nakraju se ispostavilo da je trombofilija upitanju bila... iza toga je uredno iznijela trudnoću sa inekcijama svaki dan.
Cure dobro jutro, nadam se da ste se naspavala! Sretno danas na pregledima....
Enašaljem molitve za tvoju prijateljicu. Baš me potreslo. Ovo je samo znak da nemamo pojma šta nas sve čeka. Molim te javi nam kako se budu oporavljale ona i bebica.
Cure pomozite. Jučer sam imala koliko komičnu toliko i strašnu situaciju. Na dječijem rodjendanu jedna mala djevojčica je ispalila onaj top konfeta direktno u moj stomak s udaljenosti od 5 cm. To je zaboljelo dosta, jer unutra je zrak pod pritiskom, nema ništa drugo osim zraka i to me jedino tješi, ali svejedno nije lijep osjecaj. Sada se brinem, jer ja još ne osjećam redovno bebu da bih mogla znati što se događa, a opet nekako zdrv razum mi govori da je beba jako dobro zaštićena u maternici i da joj zrak pod pritiskom ne može ništa napraviti. Što vi mislite?
Ja vjerujem da je sve dobro...cure su imale i padove na trbuh i svasta...odi do ginekologa da te smiri i potvrdi da je sve u redu
💙
Zyma, dobrodošla. Magnezij se preporučuje zbog opuštanja mišića koji se u trudnoći često grče. Ja pijem Plivit direkt mg citrat 400 mg, svaku večer.
Zaraa, jučer su mi baš pala na pamet, pitala sam se gdje si. Žao mi je što te uhvatila ta bol 😔 Za bubrege ti stvarno ne znam ništa reći, da kucnem nikada nisam imala problema, ali vjerujem da bi doktori i to provjerili da su posumnjali na njih. Iz krvne slike i urina se može vidjeti je li s njima sve u redu.
Što sw tiče upala u trudnoći. Kandidat sigurno ne izaziva pobačaj ili prijevremeni porod, neke žene ju imaju stalno i nemaju problema, neke ju imaju ali im smeta pa se liječi. Ureaplazmu sam imala u prvoj trudnoći u drugom tromjesečju i popila sam dvije kure antibiotika i sve je bilo ok. Objašnjeno mi je da je opasna ali ne toliko da izazove pobačaj ili prijevremeni porod. Od svih tih bakterija najopasnija je klamidija.
Ja sam loše spavala, opet nemir u nogama, iako sam popila magnezij. Idući put to moram spomenuti dr. Ovaj put sam zaboravila. Smeta mi nogama toplina, pa ih stalno vadim izvan popluna,iako sobu ne grijemo.
Jutro cure, evo da Vam se malo javim, u mene se svasta nesto izdogadalo u ovih par dana.
Imala sam uzasne bolove sa desne strane, nisko, nisam mogla hodat ni micat se, zaprimljena san na hitni ginekoloski, sa njihove strane sve odlicno, poslana na hitni kirurski, cilu noc bila, sumnjali na upalu slipog criva, spominjali i operaciju, umrla san od straja, fala Bogu nije.
Pustena san kuci jel su nalazi dobri, a bolovi su se smanjli, a niko mi nije zna rec sta je. Tako da neman pojma sta je. Ja san sama guglala i skuzila da bi trebala napravit uzv bubriga? Ako se ne varam neko je radio? Kod koga to idem?
Saznali smo da je curetak, 495grama u frajerici 😍😂 kaze doktorica oho napredna bebica 😂.opcenito sve mjere odgovaraju tjedan dana vecoj bebi, ali se ne brinem kaze da je to sve odlicno.
Enaprestrasno, kako se zivot okrene u sekundi…
Nadam se da ce sve zavrsit sa najlipsim ishodom, imat cu u molitvi tvoju prijateljicu i bebicu. ❤
Rekla mi moja baka u Dalmaciji "mašala ", stvarno velika beba. Moja mrvica je u 18+0 imala 200 g ravno.
Zmya dobrodosla nam! Zao mi je da ste zapeli,bas sad u ovoj panici... Vjerujem da ce se i to brzo smiriti i da ste ubrzo doma 😊
Eny mislim da nemas razloga za brigu, bebica je u sigurnom okruzena vodom tako da joj se stvarno nista ne moze dogoditi. Ako ces ti biti mirnija odi na uzv ali npr. ako nemas nikakvu modricu na tom mjestu ili nekakav oziljak onda znas da je taj udarac zanemariv. Ja se samo sjetim moje prijateljice kad je bila trudna i njene starije kcerke koja bi se znala zaletiti na njen trbuh, sjedati po njemu, gnjeciti ga, bas je bilo scary za gledati 😱
Zara ajde super da nije slijepo crijevo, mene tako zna zigati desni jajnik, bas zna uzasno boliti. A za uzv bubega, moze ti pogledati i ginekolog samo da vidi ako ti je povecan. Ali pij puno vode, bas se nalijevaj da ti sto vise radi.
I meni su noge tj. stopala vruci, kaze muz da mi je cijelo tijelo vruce otkad sam trudna jer inace su mi noge led ledeni, spavam uvijek u carapama, pokrivena debelim poplunom preko usiju i stiscem se uz muza a sad kao da vrije u meni, stalno se otkrivam i spavam sama jer bi prokuhala uz njega 🔥
I meni su noge tj. stopala vruci, kaze muz da mi je cijelo tijelo vruce otkad sam trudna jer inace su mi noge led ledeni, spavam uvijek u carapama, pokrivena debelim poplunom preko usiju i stiscem se uz muza a sad kao da vrije u meni, stalno se otkrivam i spavam sama jer bi prokuhala uz njega 🔥
Bas je meni jutros muz rekao aaaha krenuli smo sa vrucinama 😂😂 mada smo za bozic kupili novi poplun koje je baaas topal. Kat nikad ne grijemo ,prozori otvoreni do navecer. A ja sad kuham ispod njega.
Sa prvim me isto to drzalo toliko d asam u 12 mj dok je vani bio minus ja spavala skoro gola ispod sirom otvorenog prozora a muz obundan,inace je kontra situacija 😂
Mrvicak to sa nogama je skrooz normalno. Pase hladan tus na njima da se ohlade malo.
Sortiraj odgovore
Najstariji