Moj dragi muž razbija glavu oko pelena. Zaključili da su jako slične po svemu 1) babylove 2) pampers premium care 3) beauty baby... Usporedili i cjenovnu isplativost. E sad, nekako broj 1) i 3) nam izgledaju prihvatljivo. Vidjeli da mnogo ljudi grabi jumbo pakete od babylove, pa ako moze neki savjet, koji izbor od ta tri i zasto bi bio vama najpametniji? 🤱🤭 Ne razumijem ono promakanje, da li to ljudi ostave dijete cijelu noc u istoj peleni ili zeznu velicinu, jer svako se vec zalio na apsolutno svaku firmu
Cure prekrasne busice 😍 ja dobar dio trudnoce izgledam debelo i tek u visokoj trudnoci izgledam fakat ko trudnica 😅
Vezano uz presvlacenje po noci, ja to isto ne radim, ak treba rade stavite vecu pelenu ak bebi promoci nego da se jos i s tim mucite...stariji i nije nes kakao po noci, bar se ne sjecam...manji je vec znao, ono dok je bebica bas bio, i mozda nije bas pohvalno za reci ali u jednom trenutku sam ga i za to prestala presvlacit po noci, preumorna sam jednostavno bila...ali tog nikad nije bilo puno...kad u toj dobi svako malo nes izbaci i onda nema tog puno, ko pticica da se pokaka...i nis mu nije bilo..🤷
Cure, ja sam bila na seminaru stručnom 4 dana, sada smo na vikendu opet van Zg... Koliko stignem procitati, svakakvih tema ima...
Dora, drago mi je da si napokon doma🙂
Jos sutra pa se vraćam u kolotecinu i aktivnije forumastvo.
I u utorak veliki anomaly, danas smo 19+6.
Lijepi pozdrav svima😊😊
Moj dragi muž razbija glavu oko pelena. Zaključili da su jako slične po svemu 1) babylove 2) pampers premium care 3) beauty baby… Usporedili i cjenovnu isplativost. E sad, nekako broj 1) i 3) nam izgledaju prihvatljivo. Vidjeli da mnogo ljudi grabi jumbo pakete od babylove, pa ako moze neki savjet, koji izbor od ta tri i zasto bi bio vama najpametniji? 🤱🤭 Ne razumijem ono promakanje, da li to ljudi ostave dijete cijelu noc u istoj peleni ili zeznu velicinu, jer svako se vec zalio na apsolutno svaku firmu
Ja sam najvise koristila te od dm-a, i onda sam sa starijim bila presla na pampers jer su kao ove pocele propustati, ni ne sjecam se vise, i sad sam se s manjim opet vratila na dm-ove...i taman danas obavila mjesecni soping u super novi, stvarno se isplati kad su ti popusti druge subote u mjesecu, ili ono u city centru..budes vidla sama kad krenete isprobavat 😁
Meni su za pocetak Pampers premium bile odlicne. One imaju onu zutu crtu po sredini i ako se beba popiski postane plava. To je super stvar za detekciju, pogotvo ako dojite jer se kod dojenje “broje” popisane pelene. Iako kad se beba popisa moze biti poprilicno teska pelena. Kasnije su nam bile super pelene Pufies. Nama baby love, one iz lidla, violeta i sve druge nikako nisu odgovarale. Violeta su svaka propustile, baby love ga je zuljala ona gumica kod nogica ali ak sam kupila vece procurile bi. Iz Lidla su mi smrdile. I tak. Svakome nesto odgovara i trazis dok ne nadjes. Ja sam presvlacila preko noci ako bi se pokakao. Popisane pelene nisam. Ako se bebika ne buni, bolje ne jer ju se razbudi dosta. I ja nisam koristila vlazne maramice jer mi je to kaos nad kaosima od kemije. Kupila sam blazimice (najbolje su Lola baby jer se ne kidaju i ne pustaju mucice) i stavila mlake vodice u zdjelicu i prebrisala. Namazala mrč pavloviceve i to je to. Kad smo isli van, kupila sam bocicu s onim za spricanje (kao za parfem), stavila unutra fizioloske i tako ga brisala. Tako cu i s drugim sigurno. I uvijek je bitno jako dobro posusiti pregibe (a bebike ih imaju bas dosta, preslatko 🥰) da im se to ne bi zajelo.
Uh kako mrzim kad napisem post pa izadem slucajno 🙄
Dora drago mi je da si kuci ! 🥰 Nisam bila nekoliko dana pa ne znam sto su ti rekli na kraju, jesi sad na mirovanju ili se vracas svakodnevnici?
Polly jojj cula sam ime Neli i poznajem jednu, i meni je jedno od najljepsih zenskih imena. Super zvuci u svakodnevnom zovotu. Bas mocno. Ali moj muz je po pitanju imena staromodan i pomirila sam se da ako ikad budemo imali curicu nista od tog imena, tako da sam odusevljena tvojim muzem i time sto je tako lijepo ime bas njegova ideja. Divno.
Gledam slike trbuscica, pa sve neke zgodne mamice na temi. Predivne ste.
Mila vidim da si pisala da ces u Podobnika, ja tkd razmisljam. Jesi li prvorotkinja ili si vec radala, jesi vec bila kod njega?
Meni ce biti prvi porod, jedva sam dosla do trudnoce. Nedavno su me na hitnom divljacki pregledali da nisam mogla hodati i da sam dva dana krvarila. Tako da se sada bojim otici u bolnicu na ginekologiju i razmisljam o drugim opcijama. Ako bih u drzavnoj bolnici, to bi morao biti carski. Ne zelim traume ni sebi ni djetetu do kojeg smo jedva dosli. Nisam odusevljena carskim zbog oporavka pa razmisljam o vaginalnom porodu u Podobnika pod epiduralnom ako se sto ne iskomplicira pa opet dodemo do carskog. Bojim se radati vaginalno u drzavnim bolnicama, mozda bih cak u Zg i mogla, ali u St nikako. Citam nocu na forumima iskustva zena i placem. Muz je rekao da ce pristati na sve samo da prestanem 😂
Mi smo koristili pampers premium napocetku, da ta linija minje super.. kasnije obicni pampers... i najzadovoljnija sam s njim bila! Violeta mi uvijek bila velika, lidl ibaby love bezveze, puffis su mi ok bile, trudi bezveze isto! Mada obozavam trudi kozmetiku!!! Sve je individualno , ne znam jesamdva puta curu po noci presvukla, nije kakila! Piskila je ali z to ne presvlacim!
Uh kako mrzim kad napisem post pa izadem slucajno 🙄
Doradrago mi je da si kuci !🥰 Nisam bila nekoliko dana pa ne znam sto su ti rekli na kraju, jesi sad na mirovanju ili se vracas svakodnevnici?
Pollyjojj cula sam ime Neli i poznajem jednu, i meni je jedno od najljepsih zenskih imena. Super zvuci u svakodnevnom zovotu. Bas mocno. Ali moj muz je po pitanju imena staromodan i pomirila sam se da ako ikad budemo imali curicu nista od tog imena, tako da sam odusevljena tvojim muzem i time sto je tako lijepo ime bas njegova ideja. Divno.
Gledam slike trbuscica, pa sve neke zgodne mamice na temi. Predivne ste.
Mila vidim da si pisala da ces u Podobnika, ja tkd razmisljam. Jesi li prvorotkinja ili si vec radala, jesi vec bila kod njega?
Meni ce biti prvi porod, jedva sam dosla do trudnoce. Nedavno su me na hitnom divljacki pregledali da nisam mogla hodati i da sam dva dana krvarila. Tako da se sada bojim otici u bolnicu na ginekologiju i razmisljam o drugim opcijama. Ako bih u drzavnoj bolnici, to bi morao biti carski. Ne zelim traume ni sebi ni djetetu do kojeg smo jedva dosli. Nisam odusevljena carskim zbog oporavka pa razmisljam o vaginalnom porodu u Podobnika pod epiduralnom ako se sto ne iskomplicira pa opet dodemo do carskog. Bojim se radati vaginalno u drzavnim bolnicama, mozda bih cak u Zg i mogla, ali u St nikako. Citam nocu na forumima iskustva zena i placem. Muz je rekao da ce pristati na sve samo da prestanem 😂
Ajme pa sto je s tim Splitom?! U zadnje vrijeme svi spominju grozna iskustva🙀
Ja cu u Ri, meni je puno prijateljica tamo rodilo i bilo sve ok
💙
Hvala curke ❤️
Ena trbuh ti je prekrasan 🥰🥰🥰
Joj cure mi danas poludili, naručili u Magic baby kolica i dođemo ih danas preuzeti, a oni tamo pripremili izložbena kolica?! Pa koji im je vrag, što si oni misle!? I naravno nismo ih htjeli, tko zna koliko je ljudi drndalo po njima i na njima brzinski vidljiva barem dva oštećenja od korištenja u trgovini… Mi se okrenuli i otišli, sutra idemo u drugu trgovinu po ista kolica 🙄 E poludjeli smo bili oboje… Tako da pazite na to. Očito prodaju izložbena i to ne kažu uopće i smatraju da to ni ne treba reći. 😳😳😳
Uzas, zato ne treba sve ostavljati za zadnji tren. Jer neka kolica se ceka po mj dana i kad dodu desi se da nesto ne valja,ili su krivi dezen i opet treba cekat mj dana...
Tako da bolje na vrijeme 🙂
Danas onda zelim vise srece 🙂
Moj dragi muž razbija glavu oko pelena. Zaključili da su jako slične po svemu 1) babylove 2) pampers premium care 3) beauty baby… Usporedili i cjenovnu isplativost. E sad, nekako broj 1) i 3) nam izgledaju prihvatljivo. Vidjeli da mnogo ljudi grabi jumbo pakete od babylove, pa ako moze neki savjet, koji izbor od ta tri i zasto bi bio vama najpametniji? 🤱🤭 Ne razumijem ono promakanje, da li to ljudi ostave dijete cijelu noc u istoj peleni ili zeznu velicinu, jer svako se vec zalio na apsolutno svaku firmu
Nije do tog da puste da premoce. Nama pampers nisu izdrzale pola noci, znaci par piskenja. Najzadovoljniji smo bili violetom. Nisu bile onako plasticne unutra kao pampers i rijetko kad su promocile. I razlika je u proizvodu i velicini.tj neki brojevi mogu pahati i promjenis pa vise ne pase i mjenjas proizvodaca 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji