Vrapcic trazite popust za dusevne boli, kakvi kreteni, ne mogu vjerovat..da si online uzela mozda bi ti i poslali ta izlozbena 🤯
Dora baš su budale... Ma ajd da oni to kažu, pa lijepo pitaju želite li izložbena, al onda je logično da daju popust neki ako imaju oštećenja... Ma bez teksta ostala... Dora kako si ti? Je li lijepo biti doma?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic, Ena predivne ste🥰 moj je mali jos uvijek, ali s obzirom da mi je inace bio potpuno ravan, definitivno se vidi da raste, ali ljudi dosadni i ocekuju vec da imsm lubenicu😂🤣😂🤣
Vrspcic i js bih poludila, izlozbena bi trebala biti na dodatnom popustu pa tko zeli...
💙
Cure s pregleda cestitke ❤️
Dora dobro dosla kuci, sad uzivaj i odmaraj i nek svi oko tebe lete 🥰
Joooj imala sam jos toga napisat pa zaboravim!
Busice su vam predivne, ja mislom da je moja sa 14 ko vase 🤣🤣
Sto se tice nastavka za spricu moram nac kako se zove ! Ne znam kako ubacit link
Klean & Kare Adaptor Cleaning Nose Nasal Rinse with Syringe 20 ml Natural Remedy
Ovako se zove 🤭 Zvonkica mislim da si tj pitala
Pozdrav drage mamicee!! 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ Javljam se nakon nekih tjedan dana, malo su me životne obveze stisnule, tu i tamo sam ušla u forum i čitala koliko sam stigla. Pa ću se referirati na par tema koje sam zapamtila da su se vodile ☺️
Cure s pregleda, drago mi je da je sve super, lijepo je ući na forum i vidjeti da nema nikakvih problema ❤️
Dora drago mi je da si doma napokon, čuvaj se i uživaj na svom kauču, nema ljepšeg 😍😁
Vrapčić trbuščić ti je divaaan, preslatka mi je ova grbica!! Ja sam imala pokušaje uvlačenja trbuha, ali se ništa ne dogodi, i dalje sam sva zaokružena 😂
.
Što se tiče imena, moj mužić je bubnuo ime za curku Neli. Isprva mi je bilo jako čudno i okej jer ga nisam nikad čula, ali što ga više ponavljam to mi se više sviđa. Nekad ga izokrenem pa kažem Leni, netko je napisao baš to ime za curku 😁 Nije odlučeno, ali je favorit 😊
Ja zadnjih par dana imam lagani pritisak dolje, kao na mjehur ali i kad ga ispraznim, pritisak je i dalje tu. Uz to, s dopplerom nađem otkucaje baš nisko, uz rub gaćica pa me sad brine to šta je tako nisko i zašto nije malo više, a trbuh mi baš narastao 🤔
Polly, naša će biti Leni ❤
Curka je ❤
Cure da li imatr nekad bolove u nogama, onako ispod koljena duzno u misicima, kao da ste dugo setala ili vozile bicikl ne znam kako da objasnim.. danaa me bas cijelo popodne boli, pa se pomalo evo brinem 🤔
Cure da li imatr nekad bolove u nogama, onako ispod koljena duzno u misicima, kao da ste dugo setala ili vozile bicikl ne znam kako da objasnim.. danaa me bas cijelo popodne boli, pa se pomalo evo brinem 🤔
To ti je normalno. Ti grčevi su česti u trudnoći. Pij magnezij ako već ne piješ ☺
Hvala ti na odgovoru 😊
Ne pijem ga za sada, budem ga kupila onda odmah u ponedjeljak 😇
Klean & Kare Adaptor Cleaning Nose Nasal Rinse with Syringe 20 ml Natural Remedy
Ovako se zove 🤭 Zvonkica mislim da si tj pitala
Hvala ti puno 🤗😘😘😘
Slazem se da ne treba nocu presvlacit ako nije beba ukakana.
Joj, ja se i dalje nadam prirodnom porodu 🙂 iako citam da zna potrajat jer se ne bi smio ni drip ni epi dobit (nakon carskog). Ali zbog oporavka bi radije prirodni. Bar mislim 😄
Zar si i ti imala carski prvi? Ima nas onda dosta koje prizeljkujemo prirodne hehe meni je moj gin rekao da 90%idem na carski ali ja jos ne gubim nadu hehe
Da, i ja sam,na zadak je bio. Nismo ni pokusavali prirodni.
Moj ginekolog je za sad stava da ide prirodni porod, osim ako opet ne bude zadak 🙂 tako da vec pocela "planirat" prirodni, nasla i super plan poroda koji bi predala jer koliko citam ne ide ni drip ni epi i moze dulje potrajat.
Ajme cure koji trbuscici 🥰 moj je trbusina naspram vasih 😂
Divan dan i kod nas, bili cak cak puta u setnji 💞 i ja sad popodne solo na predavanja Ranka Rajovica otisla. Bilo je genijalno! Preporucujem ako koga zanima da si malo izguglate, procitate koju knjigu. Uglavnom, covjek se bavi vaznoscu ranog odgoja na ostatak zivota, s posebnim naglaskom na kretanje i razvoj mozga.
Sortiraj odgovore
Najstariji