Mi smo imali ime za curicu jos od prosle trudnoce ali cini se nije sudeno 😅 smislit jos jedno musko ime nece biti lako, ne znamo ni priblizno, ja pak volim da ima R u sebi i voljela bih da nekako pase s imenima od deckiju, jer njihova se bas lijepo slazu i dosta su klasicna imena..
Mi pastu za zube koristimo sensodyne jer mom muzu ta jedina odgovara..
Bebac uzas, meni se u prosloj sobi uvatilo cak i za podnice, a neznan kako, nije bilo dodira, plafon je kritican.
Uzas, sve bacili.
Pasta za zube paradontax, spasila me, ne krvare mi vise desni. Koristim je ujutro i navecer. S tim da ujutro jedva operem zube, zeludac mi se okrece oko svoje osi 😂 psihicke pripreme prije jutarnjeg pranja zubi. Bljakica.
Sta se tice imena, s obzirom da jos neznamo spol neznamo ni kako ce se zvat, ako bude muskic, muz bira, bit ce šime, a ako bude cura, e to je vec problem... 😂 meni svaki dan lipo neko drugo ime, onda se sitin neke osobe koja mi nije draga pa mi to ime bude uf... favorit mi je zasad hani, ani, ana.
💞girl💞
Mi smo za curicu odlucili Maša, to 100%.
A za decka jos nismo; Andrej i Mislav u uskom krugu. Ja bi Mate, Krševan ili Roko al dragi nece ni da cuje
Muž i ja godinama imamo muško ime, a za žensko tek nedavno napokon smislili. Moram biti tiho, ali za muško se da predpostavit po mom avataru 🤭 🍼 jedva čekam saznati spol. Možda u ožujku 😍
👍 svakoj koja je danas obavila pregled nadam se da je svima sve bilo ok, šaljem dobre vibracije 💓 onima koje to čeka sutra.
Laku noć curke, želim vam mirnu noć i da se koliko toliko dobro naspavate 🥰
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Vidim drage Dame ,stigli smo do moje bolne tacke imena .Na pocetku je receno ako budu muski birace dragi ,al ja ne mogu to da dozvolim .sorry ,da se dogovorimo ne uspjevamo .Mada je on misljenja kad se rode izabracemo sto meni stvara paniku jel mislim da necu moci da razmisljam o imena ,a imena smatram vaznima u prvim danima nakon poroda pa se sad sve tjesim imam jos vremena da se dogovorimo .A isto tako 2 muska imena da su kratka slicna a ne ista stvaraju mi bas problem .al nadam se smislicemo se vec na vrjeme
Indy hahah razumin te, ja san se isto tu zaletila pa rekla.oke ako bude musko biras ti sricom izabra je ime koje mi je oke. Inace neznan kako bi zavrsilo 😂😂
💞girl💞
Indy moji se nisu mogli oko mog dogovorit nikako, kad su napokon odlucili i isli me prijavit, tata u zadnji tren napisao drugo ime
Mi smo odabrali imena jos dok smo bili u vezi, na 3-4 izlasku 😂😂 Nas decko ce se zvati Leon 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji