LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    06. Veljača 2020. 17:24

BlackLioness

Evo i mi se javljamo s pregleda. 13+1 tt. Bebica je odlicno, hematomu nema više traga, možemo napokon uživati. 🍼🤰Doktorica je bila korektna, obavila je detaljnu provjeru i baš sam uživala. Prekrasno je čuti lijepe vijesti. E da i slikice sam dobila u lijepoj kuvertici s jednorozima haha 🦄🦄

Divno! Jako mi je drago za ovako lijep pregled!! 

kaktusica
    06. Veljača 2020. 17:51

BlackLioness

Evo i mi se javljamo s pregleda. 13+1 tt. Bebica je odlicno, hematomu nema više traga, možemo napokon uživati. 🍼🤰Doktorica je bila korektna, obavila je detaljnu provjeru i baš sam uživala. Prekrasno je čuti lijepe vijesti. E da i slikice sam dobila u lijepoj kuvertici s jednorozima haha 🦄🦄

Aaaaa, super super 🥰 Cestitam na uspjesnom pregledu 🥳

• Bebac24
    06. Veljača 2020. 18:21

Black super za pregled 🙂 
    Dobrodosle nove cure 🙂 
    Meni 23 nije rano za djecu. 
    Rano je ono 17-20 🙂 
    Ovo je taman za poceti razmisljati i raditi na obitelji. 
    Za vlagu mi smo na suncanoj strani, kuca sa starim debelim zidovima. Nikad vlage u njoj. Sta se sad dogodilo neznam, evo dosla  3 momka pa povukli malo kompletan zid namjestaja 🙈 sad vidim losu stranu kad je cijela soba na jednom zidu jos i krevet na kat 😂😂😂
    Sutra spricanje i taman do nedjelje zracenje. Mali ionako sad spava sa nama kako je bubani. 
    Nas ormar sam za sad rjesila vidit cu ako ce se vracati. 
    Ja jako osjetim vlagu jer kod tate u kuci mi je soba uvjek bila u vlazi. 

Zaraa
    06. Veljača 2020. 18:31

Black cestitam na divnom pregledu 😍😍
    Joj cure mi smo se radi vlage isto priselili u drugu sobu, odjednom sve provlazilo, smrdi, pocele gljivice. Uzas. 
    Uppce ne ulazim u tu sobu, nikidan san uletila vidit jesan ostavila otvorene prozore, kad sam udahnila taj smrad dusu san ispovracala, grozno je.
    Imamo trosoban stan i ta nasa soba je bas bas strasna, nikako je dovest u red, sve smo provali.
    Priko lita bude oke, jeli dode jesen/zima katastrofa. 

💞girl💞

• Bebac24
    06. Veljača 2020. 18:51

Zaraa

Blackcestitam na divnom pregledu 😍😍
    Joj cure mi smo se radi vlage isto priselili u drugu sobu, odjednom sve provlazilo, smrdi, pocele gljivice. Uzas.
    Uppce ne ulazim u tu sobu, nikidan san uletila vidit jesan ostavila otvorene prozore, kad sam udahnila taj smrad dusu san ispovracala, grozno je.
    Imamo trosoban stan i ta nasa soba je bas bas strasna, nikako je dovest u red, sve smo provali.
    Priko lita bude oke, jeli dode jesen/zima katastrofa.

Ja neznam zasto tako dode. I ko je smislio 😂 mi smo lani malome novu sobu napravili, dali 2000€ i srce me boli sutra pogledati sta je uhvatilo. Nadam se da nije nista, jer je bila cm dva udaljena koliko je batiskova. Jedino jedna stepenica je ulovila mufu jer je napravljena do zida. Uh. 
    A mi imamo ugradbeni ormar i ne zelim ni znat sta je iza njega 😕😕 
    Nego, vi koje ste oko 20 tt jeste sve odlucile za imena? Znam da smo vec o tome ,neke su rekle da ga vec imaju, neke da jos smisljaju ❤️❤️

Rose1
    06. Veljača 2020. 19:00

Cure, pitanjce...koju zubnu pastu koristite? 

💙

Vrapčić123
    06. Veljača 2020. 19:07

Rose kupujem bio paste za zube, obično na izbjeljivanje. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• amber
    06. Veljača 2020. 19:29

kaktusica

Ne kuzim ovo za prvih 6 mjeseci kad rodimo…znaci ja sam na komplikacijama od 6.tjedna trudnoce, sto se gleda za prosjek?
    Kuhinje mi imamo bijelu, visoki sjaj bez rucki sa svijetlom drvenom plohom, super za odrzavanje.

Bas sam neki dan bila predat doznake pa sam pitala uglavnom na onom papiru di su prosjeci zadnjih 6 placa koji dobijete od firme ispod pise koliko vam dode sat rada taj sat pomnozite sa radnin satima ili fondom sati u mjesecu kad otvoris porodajni i tako cete dobivat te place za prvih 6miseci djeteta nece svaki mjesec bit isto jer su razliciti fondovi sati ali otprilke da znate😉

• amber
    06. Veljača 2020. 19:30

Cestitke cure za dobre preglede❤🥰

Rose1
    06. Veljača 2020. 19:38

Vrapcic123

Rose kupujem bio paste za zube, obično na izbjeljivanje.

Hvala, ma neki clanak citala pa da pitam

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.