LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    05. Veljača 2020. 15:06

Bebac24

Rose1

Bebac24

Rose1

Bebac24

Evo cure jedna info . Ako koja gleda peg perego. Nova kolekcija rock black i navy preko u italiji su sad drugi i treci mj na akciji po 749€. Kod nas su 7800 minimalno. Cekaju se cca 20tak dana.
    Evo mi narucili ovahttps://ibb.co/9qvp9WH

Superrr cijena, ali meni jos prerano, jooooj, a bas prilika, mozda bude opet

Da mozda bude. Prati na peg perego.it 🙂
    Cijena je super, em najnoviji model em toliko jeftiniji.

E pogledaj prenatal trieste, dva modela snizena s 800 na 400, a i druga jeftnija nego kod nas…sad guglala i to

Ahahhaba nista nema na stanju, to su bili stariji modeli i samo par komada. Za njih sam neki dan pisala da smo propustili

Aaaaa steta, nisam detaljno gledala...pratit cu😉

💙

Dora4
    05. Veljača 2020. 16:01

mimoza

Dora meni su zeljezo kontrolisali nakon 2 tj redovne terapije, jer je bilo ispod minimuma. Nakon mjesec dana su mi ukinuli terapiju, jer se diglo.
    Vrapcic stvarno si disciplinirana i za svaku pohvalu, ali to nikako nije moja hrana. Imam osjecaj da bih non stop bila gladna. Nije ni cudo sto si onako vitka 🤗 samo nastavi dok mozes, ja sam mesozder i pravi gurman, hvala Bogu i genetici, pa nisam bila debeljuca nikad 😂

Super, onda mozda za 10ak dana ponove pretrage! :)
    Hihi i ja sam..mesozderska gurmanica i obozavam jest!!

Dora4
    05. Veljača 2020. 16:07

Ena super ohrabrenje, kod mene to nije bas tako obilno, ali nikad ne znas pa me razveseli kad cujem da je na kraju sve bilo u redu 
    Mrvičak da, a sta cu..joj taj sok smo prije doma sami radili i nekako sam se uspjevala popit to, ali toliko mi se zamjerio na pocetku trudnoce da mi se sad od same pomisli na njega okrece zeludac 

• Bebac24
    05. Veljača 2020. 16:41

Ljuljacku/njuhaljku smo mi bili uzeli najobicniju u kauflandu. Sa muzikom i kao malo vibrira. Jako je volio bit u njoj,tako da cemo je i sad koristiti 🙂

Žuža
    05. Veljača 2020. 17:17

Ja dobila za prvog malog neku svemirsku ljulju. Bio je ravno 4x po pola minute i toliko se drecao da ga vise nikada nisam stavljala. S obzirom da sam s prvim malim prosla i vjezbice, neke stvari sada malo vise znam, nazalost. Tako da cu s drugim malim kupiti neku dobru podlogu i sto vise na podu. I neki dobar kvalitetan baby gym i tu cemo se zabavljati i motoricki zabavljati. I iskreno se nadam da ovaj put necu morati prolaziti vjezbice, da cemo vjezbati samo ono sto se nama vjezba 🥰

dana130
    05. Veljača 2020. 17:18

Ne znam sto sam sve procitala 😂
    Dora zao mi je sto te svako malo zeza to krvarenje, ali drafi mi je da si pos nadzorom i da se zna od cega je. Jos malo pretrpi, nakraju ce sve zavrsiti dobro, a to je najbitnije.
    Curr, nama dosla nasa prva stvar za bebu (palacinka/tortilja), bila sam stavila link. Prvo smo se cak i dvoumili tj. Ja sam se dvoumila da li uooce preuzet pakat, s obzirom na ovu paniku, nakraju je muz danas cijelo jutro paket drzao na balkonu da se prozraci, sad s ubacila u masinu na 60 😂
    Bas je mekana i relativno tanka, tako da ce cak i posluziti svrsi 
    https://ibb.co/wMG30c8

Baby girl 💜

• Bebac24
    05. Veljača 2020. 17:22

Žuža

Ja dobila za prvog malog neku svemirsku ljulju. Bio je ravno 4x po pola minute i toliko se drecao da ga vise nikada nisam stavljala. S obzirom da sam s prvim malim prosla i vjezbice, neke stvari sada malo vise znam, nazalost. Tako da cu s drugim malim kupiti neku dobru podlogu i sto vise na podu. I neki dobar kvalitetan baby gym i tu cemo se zabavljati i motoricki zabavljati. I iskreno se nadam da ovaj put necu morati prolaziti vjezbice, da cemo vjezbati samo ono sto se nama vjezba 🥰

Tako je, mi smo na baby gimu bili sa 3 i pol mj. Sa 4 se vec sam okretao na leda pa trbuh 🙂 

Trudy
    05. Veljača 2020. 17:33

svea

Cure, pozdrav svima 😘 šaljem svima dobre vibrice jer ne stignem iskomentirat sve…

Netko je neki dan spomenuo vaginalni porod nakon carskog pa evo jedan novi članak (nemam iskustva, ali prijateljice jako hvale članak i ovu instagram mamu) 😁
    http://unabridged.blog/vbac/

Hvala na linku svea 🙂
    Ne znam vise sto sam citala 😕 ali pohvalit cu se da sam konacno odspavala nocas.
    Dora, nadam se da je stalo to smedjarenje 😟

kaktusica
    05. Veljača 2020. 18:01

Ja jedem krafnu 🙈
    Moj nikad nije imao nikakve zippere, ljulje, nista. Kupila sam veliku spizvu tvrdu gimnasticku za na pod i tamo je boravio od svog 2.mj. na opce zgrazanje moje svekrve, njoj nikako nije bilo jasno kako ga mogu pustiti tako da se "muci" na podu. Prijateljica mi je fizijatar i imala je sina kojo je mjesec dana stariji od mog pa mi je pokazala neke fora vjezbice i stvarno je uzivao na podu. Rano je propuzao i digo je puzao, prohodao s 13 mj. ali bas onako stabilno. Nisam mu kupovala cvrste cipele, dugo je bio u onim jelenjim tankim papucicama, to sam narucila preko interneta, ShooShoos, nikad nije morao nositi uloske, ima super stopala. Drugo dijete ce imati drustvo na podu, psa 😁

Vrapčić123
    05. Veljača 2020. 18:37

Cure što kažete na ovu babu podlogu / gym iz Ikee? https://www.ikea.com/hr/hr/p/klappa-djecji-vrtic-10372622/

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.