LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    05. Veljača 2020. 12:53

Ja pojedem smoothie, za rucak nesto zdravo skuham ali vecera...pa vuka bi pojela, samo nezdravo tamanim. Ne sjecam se kad sam ovoliko mortadele i presane sunke pojela kao sad u trudnoci 🙈

Rose1
    05. Veljača 2020. 12:53

Bebac24

Evo cure jedna info . Ako koja gleda peg perego. Nova kolekcija rock black i navy preko u italiji su sad drugi i treci mj na akciji po 749€. Kod nas su 7800 minimalno. Cekaju se cca 20tak dana.
    Evo mi narucili ovahttps://ibb.co/9qvp9WH

Superrr cijena, ali meni jos prerano, jooooj, a bas prilika, mozda bude opet

💙

mimoza
    05. Veljača 2020. 12:58

Ena ja isto tu ljulju 4moms pratim vec neko vrijeme, ali jos nisam odlucila. Svakako cemo kupiti neku, al ne znamo jos koju.

ena0206
    05. Veljača 2020. 13:01

mimoza

Ena ja isto tu ljulju 4moms pratim vec neko vrijeme, ali jos nisam odlucila. Svakako cemo kupiti neku, al ne znamo jos koju.

Daa, citala sam dosta o toj ljulji, ima stvarno super recenzije... Kazu da beba stvarno uziva u tim ljuljama..
    Postoje slucajevi i gdje beba bude samo 2 puta u njoj, i vise ne zeli, draze joj mami u krilo.. To sam bas citala u grupi mame i trudnice u njemackoj. 🤭 

• Bebac24
    05. Veljača 2020. 13:01

Rose1

Bebac24

Evo cure jedna info . Ako koja gleda peg perego. Nova kolekcija rock black i navy preko u italiji su sad drugi i treci mj na akciji po 749€. Kod nas su 7800 minimalno. Cekaju se cca 20tak dana.

Da mozda bude. Prati na peg perego.it 🙂
    Cijena je super, em najnoviji model em toliko jeftiniji. 

mimoza
    05. Veljača 2020. 13:25

Ena vidim ima ih puno polovnih, pa su oko 130€. Mozda je bolje tako kupiti, s obzirom da se sve s nje moze skinuti i oprati i opet za iste pare prodati, ukoliko beba ne bude htjela u njoj da se ljulja. To je taj rizik, koji nose i kolica sa sobom, bez obzira na cijenu I model, ako beba nece, samo propala investicija 🤨

Rose1
    05. Veljača 2020. 13:26

Bebac24

Rose1

Bebac24

E pogledaj prenatal trieste, dva modela snizena s 800 na 400, a i druga jeftnija nego kod nas...sad guglala i to

💙

• Bebac24
    05. Veljača 2020. 14:12

Rose1

Bebac24

Rose1

Bebac24

E pogledaj prenatal trieste, dva modela snizena s 800 na 400, a i druga jeftnija nego kod nas…sad guglala i to

Ahahhaba nista nema na stanju, to su bili stariji modeli i samo par komada. Za njih sam neki dan pisala da smo propustili

Leonie90
    05. Veljača 2020. 14:12

Cestitke na dobrim pregledima 
    Mimoza i ena, mojih nekoliko prijatelja je imalo tu ljulju, i nitko od njih nije bio oduševljen, jer beba nije htjela biti u njoj. Najviše pohvala sam čula za babybjorn, jer tu se dijete ipak njiše samo prema svojim pokretima i kako njemu odgovara, a u mamaroo se njiše onako kako ga mi uključimo, tako da je meni i logično to. Mamaroo je atraktivniji, ali ja planiram babybjorn.

05. Veljača 2020. 14:22

Ajme Dora kod tebe nikada mira!!! Najbitnije da si pod njihovim nadzorom pa ti je odmah u lakše.
    Bravo za cure koje ste ovaj tjedan imale uspješne preglede. Ja ne mogu dočekati svoj u petak. 😃🎉
    Moj bebač stalno lupa, al i dalje je to ugodan osjećaj. Baš sam je jutros vagala i od početnog tjedna, znači od 4+3 do danas po mojoj kućnoj vagi sam na +4 kg točno. Baš me zanima kako će mi biti kod nje na njezinoj vagi. Uglavnom mislim da je to ok prirast jer mi se stvarno ne vidi nigdje osim u trbuhu, iako su mi se noge i stražnjica malo popunili ali to je moja zimska kilaža pa je ok.
    Ja u zadnje vrijeme, točnije otkada pijem novi eutirox, imam rijetku stolicu i do tri dnevno. U početku je to bio proljev, a sada je samo rijetka stolica i to mi je draže nego onaj zatvor s kojim sam muku mučila prije.
    Za željezo vam je jako dobar sok od cikle, mrkve i jabuke. Ja primjerice jako volim piti ciklu od biotte i ne smeta mi okus ali znam da većini smeta. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.