Ja pojedem smoothie, za rucak nesto zdravo skuham ali vecera...pa vuka bi pojela, samo nezdravo tamanim. Ne sjecam se kad sam ovoliko mortadele i presane sunke pojela kao sad u trudnoci 🙈
Evo cure jedna info . Ako koja gleda peg perego. Nova kolekcija rock black i navy preko u italiji su sad drugi i treci mj na akciji po 749€. Kod nas su 7800 minimalno. Cekaju se cca 20tak dana.
Evo mi narucili ovahttps://ibb.co/9qvp9WH
Superrr cijena, ali meni jos prerano, jooooj, a bas prilika, mozda bude opet
💙
Ena ja isto tu ljulju 4moms pratim vec neko vrijeme, ali jos nisam odlucila. Svakako cemo kupiti neku, al ne znamo jos koju.
Ena ja isto tu ljulju 4moms pratim vec neko vrijeme, ali jos nisam odlucila. Svakako cemo kupiti neku, al ne znamo jos koju.
Daa, citala sam dosta o toj ljulji, ima stvarno super recenzije... Kazu da beba stvarno uziva u tim ljuljama..
Postoje slucajevi i gdje beba bude samo 2 puta u njoj, i vise ne zeli, draze joj mami u krilo.. To sam bas citala u grupi mame i trudnice u njemackoj. 🤭
Evo cure jedna info . Ako koja gleda peg perego. Nova kolekcija rock black i navy preko u italiji su sad drugi i treci mj na akciji po 749€. Kod nas su 7800 minimalno. Cekaju se cca 20tak dana.
Da mozda bude. Prati na peg perego.it 🙂
Cijena je super, em najnoviji model em toliko jeftiniji.
Ena vidim ima ih puno polovnih, pa su oko 130€. Mozda je bolje tako kupiti, s obzirom da se sve s nje moze skinuti i oprati i opet za iste pare prodati, ukoliko beba ne bude htjela u njoj da se ljulja. To je taj rizik, koji nose i kolica sa sobom, bez obzira na cijenu I model, ako beba nece, samo propala investicija 🤨
E pogledaj prenatal trieste, dva modela snizena s 800 na 400, a i druga jeftnija nego kod nas...sad guglala i to
💙
E pogledaj prenatal trieste, dva modela snizena s 800 na 400, a i druga jeftnija nego kod nas…sad guglala i to
Ahahhaba nista nema na stanju, to su bili stariji modeli i samo par komada. Za njih sam neki dan pisala da smo propustili
Cestitke na dobrim pregledima
Mimoza i ena, mojih nekoliko prijatelja je imalo tu ljulju, i nitko od njih nije bio oduševljen, jer beba nije htjela biti u njoj. Najviše pohvala sam čula za babybjorn, jer tu se dijete ipak njiše samo prema svojim pokretima i kako njemu odgovara, a u mamaroo se njiše onako kako ga mi uključimo, tako da je meni i logično to. Mamaroo je atraktivniji, ali ja planiram babybjorn.
Ajme Dora kod tebe nikada mira!!! Najbitnije da si pod njihovim nadzorom pa ti je odmah u lakše.
Bravo za cure koje ste ovaj tjedan imale uspješne preglede. Ja ne mogu dočekati svoj u petak. 😃🎉
Moj bebač stalno lupa, al i dalje je to ugodan osjećaj. Baš sam je jutros vagala i od početnog tjedna, znači od 4+3 do danas po mojoj kućnoj vagi sam na +4 kg točno. Baš me zanima kako će mi biti kod nje na njezinoj vagi. Uglavnom mislim da je to ok prirast jer mi se stvarno ne vidi nigdje osim u trbuhu, iako su mi se noge i stražnjica malo popunili ali to je moja zimska kilaža pa je ok.
Ja u zadnje vrijeme, točnije otkada pijem novi eutirox, imam rijetku stolicu i do tri dnevno. U početku je to bio proljev, a sada je samo rijetka stolica i to mi je draže nego onaj zatvor s kojim sam muku mučila prije.
Za željezo vam je jako dobar sok od cikle, mrkve i jabuke. Ja primjerice jako volim piti ciklu od biotte i ne smeta mi okus ali znam da većini smeta.
Sortiraj odgovore
Najstariji