LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    05. Veljača 2020. 11:49

Vrapcic123

Kaktusicaza večeru recimo znam jesti jogurt i integralni dvopek, griz od pira sa mrvicu tamnog kakaa i stavim žlicu meda, heljda sa povrćem sa tavice.. Nekad kad nisam gladna grickam mrkvu jer je obožavam stvarno. I često popijem čaj od kamilice. Al za večeru lagano definitivno. Moj muž voli zobene ili palentu za večeru. On voli palentu slatku s medom i mlijekom, ja slanu s jogurtom.
    Tako je Trancie 👍👍

Wow, bas lijepo, lagano i zdravo. Mene to slabo zasiti ali morat cu se potruditi

Vrapčić123
    05. Veljača 2020. 11:58

Kaktusica prije sam si znala napraviti brdo salate razne, a sad me frka malo onog o čemu smo neki dan razgovarale / pisale tu, listerija i tak to.. Znala sam prije smiksati raznog povrća u veliku zdjelu, skuham malo heljde ili prosa i ubacim unutra. Sa maslinovim uljem i acetom balsamicom. No to dugo nisam, strah me sad iako perem povrće oprezno... 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    05. Veljača 2020. 12:08

Tocka gladna sam neceg finog i nezdravog, pojela bi makar samo prepeceni kruh, a kamoli ne pravi tostic sa sirom i sunkom 🤭
    Vrapcic ciklu/blitvi/spinat jedem svaki dan, pijem kupinovo vino prije rucka i kendural c navecer...ciklu ne mogu piti jer mi je toliko uzasna da sa svakim gutljajem mislim da cu povratit, ali ovaj prah mi se cini bas dobar pogotovo za smoothie, to cu ako me ikad puste doma nabavit pa jos i s tim pojacat  hvala ti! 
    U kojem vremenskom razmaku se vadi hemoglobin da se vidi jel ima poboljsanja?  tipa mjesec dana ili krace?

Rose1
    05. Veljača 2020. 12:09

Vrapcic123

Kaktusicaza večeru recimo znam jesti jogurt i integralni dvopek, griz od pira sa mrvicu tamnog kakaa i stavim žlicu meda, heljda sa povrćem sa tavice.. Nekad kad nisam gladna grickam mrkvu jer je obožavam stvarno. I često popijem čaj od kamilice. Al za večeru lagano definitivno. Moj muž voli zobene ili palentu za večeru. On voli palentu slatku s medom i mlijekom, ja slanu s jogurtom.
    Tako je Trancie 👍👍

I ja to sve jedem plus i zobena kasa, ali to u 8ujutro, iza 10 tost, jaja, sendvic pa poslije voce pa rucak, a veceram uvijek jer sam gladnaaa😂😂😂uglavnom stslno jedem
    Sto se tice zeljeza i hemoglobina, sad 141, a zeljezo 32. Prije trudnoce hemoglobin 150

💙

Vrapčić123
    05. Veljača 2020. 12:30

Dora ova se cikla uopće ne isjeti u ovoj mojoj kombinaciji smothija. Inače mi je cikla zaista komaa i meni također kao i tebi samo na pomisao i miris svježe cikle ide na povraćanje. No ovo je odlična stvar. Al super ti to svaki dan jedeš, bravo, bit će to uskoro sve super 😘 Meni su hemoglobin vadili prije dosta često (prije punoo godina) tipa svaka dva tjedna (al tada nisam bila trudna pa ne znam kako se često u trudnoći vadi ) jer mi je bio koma, na granici za transfuziju krvi je bilo. I onda sam udarila po cikli i diglo se u nebesa doslovno ☺️
    Rose hemoglobin i željezo su ti mrak, samo tako nastavi, ti da na porodu i izgubiš krvi bit će ti sve odlično, svi nalaziv👍👍👍👍 I ja non stop nešto jedem, evo sad upravo orašaste plodove i grožđice tamanim 😁 Ja uživam u toj zdravoj prehrani baš i imam sreće jer uživam u tome svemu.. 😳

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    05. Veljača 2020. 12:37

Vrapcic milina te citat kako zdravo zivis!! 

mimoza
    05. Veljača 2020. 12:38

Dora meni su zeljezo kontrolisali nakon 2 tj redovne terapije, jer je bilo ispod minimuma. Nakon mjesec dana su mi ukinuli terapiju, jer se diglo. 
    Vrapcic stvarno si disciplinirana i za svaku pohvalu, ali to nikako nije moja hrana. Imam osjecaj da bih non stop bila gladna. Nije ni cudo sto si onako vitka 🤗 samo nastavi dok mozes, ja sam mesozder i pravi gurman, hvala Bogu i genetici, pa nisam bila debeljuca nikad 😂

• Bebac24
    05. Veljača 2020. 12:44

Evo cure jedna info . Ako koja gleda peg perego. Nova kolekcija rock black i navy preko u italiji su sad drugi i treci mj na akciji po 749€. Kod nas su 7800 minimalno. Cekaju se cca 20tak dana. 
    Evo mi narucili ova https://ibb.co/9qvp9WH

Rose1
    05. Veljača 2020. 12:51

Vrapcic123

Dora ova se cikla uopće ne isjeti u ovoj mojoj kombinaciji smothija. Inače mi je cikla zaista komaa i meni također kao i tebi samo na pomisao i miris svježe cikle ide na povraćanje. No ovo je odlična stvar. Al super ti to svaki dan jedeš, bravo, bit će to uskoro sve super 😘 Meni su hemoglobin vadili prije dosta često (prije punoo godina) tipa svaka dva tjedna (al tada nisam bila trudna pa ne znam kako se često u trudnoći vadi ) jer mi je bio koma, na granici za transfuziju krvi je bilo. I onda sam udarila po cikli i diglo se u nebesa doslovno ☺️
    Rose hemoglobin i željezo su ti mrak, samo tako nastavi, ti da na porodu i izgubiš krvi bit će ti sve odlično, svi nalaziv👍👍👍👍 I ja non stop nešto jedem, evo sad upravo orašaste plodove i grožđice tamanim 😁 Ja uživam u toj zdravoj prehrani baš i imam sreće jer uživam u tome svemu.. 😳

To zeljezo mi je mrvicu previsoko, ali oduvijek mi se tako vrti, vjerujem da ce to bebica iskoristiti pa da ce malo smanjiti. 
    E i ja bademe stalno jedem, chia stavim u zobenu i tako...kombiniram

💙

ena0206
    05. Veljača 2020. 12:53

Hello drage moje cure. Evo i mene, citam vas ali nam je tijeku selidba pa nemam kad pisati. 
    Cestitam na dobrim pregledima cinamon, vrpacic, ely.. Divno je procitati lijepe vijesti. 😍😍
    Dora draga jako mi je žao da stalno prolazis ta krvarenja, ali to se stvarni zna događati u trudnoci. Moja prijateljica je imala svaki mjesec krvarenje isto kao i mjesecnicu..na kraju sve bilo ok. 🤷‍♀️
    Za dojenje imate na instagramu mama iz magarece klupe. Ja sam odgledala svaki njen video, zena prica o podoju, o prehrani tijekom dojenja, o dojenju na zahtjev, o izdajanju.. Ma o svemu.. Ona mi je i potakla zelju da sutra dojim svoju bebu. 😍 Ako imate instagram svakako preporucam da pogledate jer je stvarno predobro, ima spremljeno u njenim storyijima bas naslov dojenje. Ma top.
    Ja sam od velikih stvari kupila gotovo sve, al problem mi je iskreno s robicom, jer se ne kuzim u to. 😱 Hoce bebi biti hladno, hoce joi biti vrucee.. O bozeee.. 
    Je li neka od vas zna nesto o onoj ljuljacki 4moms MamaRoo.. Meni to izgleda pravi raj za bebu.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.