LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    05. Veljača 2020. 10:38

Yvette uh, hvala na info❤🤗
    Zvonkica da, sve to ovisi i vise me to ne brine...mi koje ne osjetimo, kad-tad hocemo🥰netko jace, netko slabije

💙

Dora4
    05. Veljača 2020. 10:39

Evo, bila sam do dr., kaze da nista ne brinem oko tih smedjarenja jer je to sve stara krv i nece radit uzv ovaj tjedan da jos nesto svjeze ne potakne, nek se samo ovako cistim i to je to..nadam se da nece krenut prava krv u medjuvremenu  svi nalazi su mi inace uredni i sterilni, osim zeljeza, al i to je sad po terapijom tako da u principu, nastavak mirovanja i to je to, cekam uzv iduci tjedan da vidimo jel se smanjuje ugrusak il sta se dogadja..

Rose1
    05. Veljača 2020. 10:41

yvette

Rosezaboravila sam napisati da sam radila urinokulturu prije mjesec i nalaz je bio uredan. Sad trebam ponoviti.

Super, hvala!Ja prosli pon radila nevezano za to, sasvim slucajno urinokulturu i bio ok nalaz,u 12mj KKS i obicnu pretragu urina... u drugu sri sve ponavljam...

💙

• Cinammon
    05. Veljača 2020. 10:42

hvala svima na čestitkama za dobar pregled, baš ste super :)
    čestitam i ja preostalim curama i svima ostalima držim fige :)
    kod mene je i dalje insomnia od nekih 4 ujutro.. i taman me krene lovit san oko 6 kada moram ustati.  neke dane me to baš slomi, neke dane sam baš ok, danas je jedan od tih dana :)

Rose1
    05. Veljača 2020. 10:44

Dora4

Evo, bila sam do dr., kaze da nista ne brinem oko tih smedjarenja jer je to sve stara krv i nece radit uzv ovaj tjedan da jos nesto svjeze ne potakne, nek se samo ovako cistim i to je to..nadam se da nece krenut prava krv u medjuvremenusvi nalazi su mi inace uredni i sterilni, osim zeljeza, al i to je sad po terapijom tako da u principu, nastavak mirovanja i to je to, cekam uzv iduci tjedan da vidimo jel se smanjuje ugrusak il sta se dogadja..

Eto, sve je to super😉nece krenuti prava krv, samo smireno...tebi bi radili onda vaginalni uzv kad kazes da nisu htjeli prckati? 

💙

Dora4
    05. Veljača 2020. 10:48

Da, uzv ce bit vaginalni da vide u kojem je stanju ugrusak, jel se posteljica mozda digla s usca i tak..

Tocka_tockica
    05. Veljača 2020. 11:17

Dora draga bome stalno nesto, al vidim da si jaoo pozitivna i ja sam uvjerena da ce sve biti apsolutno u redu. Nek si ti kod njih na mirovanju i ptomatranju. Bolje tako nego da doma  razbijas glavu dal je za hitnu ili nije. Inace bas si me nasmijala vezano za kuhalo i toster 😅😅 i odmah sam se zazelila onih  finih toplih sendviča  iz tostera 😅 bas sam prava gica prasica 🐷🐽

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Vrapčić123
    05. Veljača 2020. 11:34

Kaktusica za večeru recimo znam jesti jogurt i integralni dvopek, griz od pira sa mrvicu tamnog kakaa i stavim žlicu meda, heljda sa povrćem sa tavice.. Nekad kad nisam gladna grickam mrkvu jer je obožavam stvarno. I često popijem čaj od kamilice. Al za večeru lagano definitivno. Moj muž voli zobene ili palentu za večeru. On voli palentu slatku s medom i mlijekom, ja slanu s jogurtom. 
    Tako je Trancie 👍👍 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    05. Veljača 2020. 11:43

Dora drago mi je da je sve ostalo ok, vjerujem da će se primiriti taj smeđi iscjedak. Za željezo ne brini, to ćeš dovesti u red relativno brzo. Ti imaš dvojčeke pa ti uzimaju sve duplo, ali bit će to ok. Sad ću ti slikati što ja često popijem za željezo u obliku smothija. Stavim zobene, maline, vodu ili mlijeko i malo te cikle organske u prahu. 

Vrapčić123
    05. Veljača 2020. 11:48

Dora i ostale curke koga zanima, meni je ovo diglo željezo nevjerojatno čak. Hemoglobin mi bio zadnji put 141, kao kod muškaraca (tak mi doktor rekao, haha). Pijem u obliku smothija jer mi je svježi sok od cikle bljak 🙄 https://ibb.co/ctjgdn8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.