LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    05. Veljača 2020. 08:12

Ely cestitam na dobrom pregledu 

Fluffy
    05. Veljača 2020. 08:26

Dora, jel te osamuti taj utrogestan? Meni je on bio jaci sedativ kad bi ga oralno uzela nego ista. 🤭 
    Ely, super za pregled 😀🥳

Rose1
    05. Veljača 2020. 08:30

Fluffy nakon njegs ko nadrogiran, samo spavanje moguce😂😂😂
    Ely cestitam, jeeeej🎉❤

💙

Fluffy
    05. Veljača 2020. 08:34

Rose, da!!! Hahahhahah

Dora4
    05. Veljača 2020. 08:36

Fluffy

Dora, jel te osamuti taj utrogestan? Meni je on bio jaci sedativ kad bi ga oralno uzela nego ista. 🤭
    Ely, super za pregled 😀🥳

Iskreno ne znam, uzmem ga bas neposredno prije spavanja..ali nije da ista lakse zaspem il nesto pa mislim da me ne osamucuje 

Trancie
    05. Veljača 2020. 08:45

Ely, Cinammon i Vrapčić baš divne vijesti sa pregleda :-) čestitke, sad možete odahniti.
    Anavo5 - hvala, pitati ću je sada na pregledu za briseve, a evo smanjujem slatko, izbacila dnevne uloške pa ćemo vidjeti ima li poboljšanja kakvog.
    Dora ... kod tebe stalno neki šokovi, ali ajde u bolnici si pod nadzorom, znaš uzrok.. probaj se smirit, iako vjerujem da je teško.
    Vezano za dojenje, šeširiće i izdajalice... ja sam dojila 10 mjeseci, s tim da sam sa 6 mjeseci krenila sa nadopunom, odmah sam u rodilištu na jednu dojku stavila šeširić jer mi mala nije željela vući na jedu jer je bio manji odpust i trebala se natezat za to, tako sam si uzela i izdajalicu ručnu Tommytippi (ok mi je bila ) pa sam smanjivala pritisak. Kasnije sam digla šeširić (isto tommitippi) . Namjerno si nisam uzela adaptirano doma da se trudim dojit i sve, inače bi joj već sa 2 mjeseca kad je bila prva kriza dala bocu. 
    Meni je cura bila specifična , njoj je to bila hrana ne utjeha, jer čim bi trebala navlačiti mlijeko, ona bi vrištala, tako da sam je dojila doslovno skakajući na lopti i sl; nakraju sam sama navlačila mlijeko ( uzela sam si Avent električnu i ekstra mi je bila ) Boce i cuce sam si uzela nakraju isto sve tommitippi. Tako da smo mirno i prestali sa dojenjem. Baš sa se raspisala...
    Jutro cure nakraju :-)

• indy34
    05. Veljača 2020. 08:50

Dobro jutro svima.cestitke svima na pregledima .kod nas je sve uredu hvala bogu jedino sto vidim svi osjete bebe a ja iskreno ne mogu da kazem da osjetim daje to to ..vjerovatno osjetim al ne mogu da prepoznam daje to to..jel moja crjeva samo rade sve pucketa u stomaku ..imam tako puno gasova .noge su vec pocele da oticu i ja ne znam druge trudnice al meni se opet samo spava ..ima li jos iko ko ima iste simptome sa 21.+nedelja  cini mi se da cu prespavati moju trudnocu.Dora mislim da nas dvije imamo isti termin i kod tebe su 2 bebice kako ti sa spavanjem ??

Nadalica
    05. Veljača 2020. 09:08

Cestitke svima na urednim pregledima.. Sto se tice utrogestana ja Sam u privatboj klinici dobila u putu koliko I kada da ga smanjujem, tako da Mi je to bilo super, u roku ja mislim 10 dana Sam vec od pune doze prestala sa uzimanjem istog.. I meni je bilo super, nisam osjecala da Mi fali nesto.. Ako nekoga zanima tacna Dota kad I koliko brzo se smanjuje Doza ja cu rado napisati 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Ely
    05. Veljača 2020. 09:14

Cure hvala vam :))
    Indy i ja da mogu prespavala bih trudnocu. Samo bih spavala po cijeli dan da mogu. 

Vrapčić123
    05. Veljača 2020. 09:18

Jutro curke! Nadam se da ste lijepo spavale!
    Sretno s pregledima danas! 😍
    Dora žao mu je zbog ponovnog curkanja, to je stvarno za izluditi, no tamo si pod nadzorom što je odlično pa će ti odmah moći pogledati što se zbiva. Ostalo je sve ok? Nalazi? Gle poželila bih ti da što prije izađete iz bolnice, no bolje ti je puno biti tamo pod kontrolom i vjerujem da je tebi lakše kad im odmah možuš reći da ti curka po malo, jer oni silni odlasci na hitnu su koma... Sretno draga 😘😘😘
    Vezano za lupkanje bebice, mene moja nekada tako neugodno zvekne, nije mi jasno u 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.