LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    05. Veljača 2020. 05:14

Rose1

Evo mene s pregleda, s bebom sve ok, ali ono sijevanje nije bas bezazleno i sad to pratimo jer je do bubrega i jako me strah…moram puno piti

Jesu ti radili uzv bubrega, imas li i ti hidronefrozu? Ja sam otisla privatno nakon sto sam dvaput prebrojala zvijezde od bola. Meni je nefrolog rekao da nije nista strasno. Imam hidronefrozu 1.stupnja zbog pritiska bebe na mokracni kanal zbog kojeg urin ne otjece i doslo je do prosirenja kanala. Postoje 3 stupnja, a zadnji je najgori i zahtjeva kateter. Meni je receno da se ne brinem jer je trudnoca kratko razdoblje i nije bas vjerojatno da cu doci od prvog do treceg stupnja tako lako te do povecanja bubrega. Isto su mi rekli da pijem sto vise.

• anav05
    05. Veljača 2020. 06:03

Vrapcic123

Pozdrav curke!
    Nisam još stigla zaostatke pročitati, kada pročitam javim se 😊 Samo da javim da je pregled prošao odlično. Sve je ok s bebicom. Teška je 362 grama, svi organi uredni, srčeko, glavica… Sve kako treba! Lakše dišem ☺️☺️ Sad sam mirna neko vrijeme. Čak je i doktor rekao da sada ulazimo u mirnije razdoblje, pa se nadam da će zaista tako i biti 🥰🥰🥰

Lijepe vijesti, super,super😊😊

Dora4
    05. Veljača 2020. 06:14

Jutro cure!
    Hej Yvette draga, dugo te ne citah..oce vam dugo trajat renovacija?  izdrzi! 
    Curke meni od sinoc opet lagano curkanje, bez ikakvih bolova..otprilike mi bude dan dva brljanja pa pauzica dan dva i tako u krug, sad nekako curne malo, nije obilno, mislim da ce me danas opet uzet na uzv jer je proslo 10dana, bila sam uzbudjena, al kako je krenulo ovo sinoc vise sam opet preplasena  kao sve nesto ne povracam, nemam vise mucnine, ne smetaju mi mirisi i sve je super, ali mislim da mijenjala bilo sto od toga samo da vise ovo u gacama prestane 
    Javljam bude li sta za javit 
    Imajte lijep dan i ako koja ima pregled, drzim fige da bude super!! 

Rose1
    05. Veljača 2020. 06:26

yvette

Rose1

Evo mene s pregleda, s bebom sve ok, ali ono sijevanje nije bas bezazleno i sad to pratimo jer je do bubrega i jako me strah…moram puno piti

Jesu ti radili uzv bubrega, imas li i ti hidronefrozu? Ja sam otisla privatno nakon sto sam dvaput prebrojala zvijezde od bola. Meni je nefrolog rekao da nije nista strasno. Imam hidronefrozu 1.stupnja zbog pritiska bebe na mokracni kanal zbog kojeg urin ne otjece i doslo je do prosirenja kanala. Postoje 3 stupnja, a zadnji je najgori i zahtjeva kateter. Meni je receno da se ne brinem jer je trudnoca kratko razdoblje i nije bas vjerojatno da cu doci od prvog do treceg stupnja tako lako te do povecanja bubrega. Isto su mi rekli da pijem sto vise.

Hvala puna na objasnjenju jer sam se toliko jucer prepala da nisam nis pitala nakon sto mi tu cjevcicu spominjsla, slabo mi doslo. Idem danas po uputnice za krv i urin. Ginek mi radila uzv bubrega i ovako tocno rekla: mislim da je to ok za sada, mozda mrvicu povecan taj desni, ali ok. Na nalaz je napisala početna diletacija desnog bubrega. Udarala md po njims i nije me boljelo. Meni ti s desne strane taj neki cudni osjecaj, sijevanje nekakvo, nijd zapravo bol(bar za sada) i kao da mi ide prema boku i nozi. Jucer sam puno pila i bolje je bilo, samo da tako ostane. Urinokullturu sam prosli pon radila, nevezano za to i bilo ok, ali to se mijenja. Nije me jos slala nefrologu. Kakvi su tebi bili nalazi krvi i urina? Je se to smiri nakon trudnoce ili? Slabo mi je...inace nikad problema, cak imala sistematski ovo ljeto i uzv svih organa bio ok

💙

Rose1
    05. Veljača 2020. 06:29

Dora4

Jutro cure!
    Hej Yvette draga, dugo te ne citah..oce vam dugo trajat renovacija?izdrzi!
    Curke meni od sinoc opet lagano curkanje, bez ikakvih bolova..otprilike mi bude dan dva brljanja pa pauzica dan dva i tako u krug, sad nekako curne malo, nije obilno, mislim da ce me danas opet uzet na uzv jer je proslo 10dana, bila sam uzbudjena, al kako je krenulo ovo sinoc vise sam opet preplasenakao sve nesto ne povracam, nemam vise mucnine, ne smetaju mi mirisi i sve je super, ali mislim da mijenjala bilo sto od toga samo da vise ovo u gacama prestane
    Javljam bude li sta za javit
    Imajte lijep dan i ako koja ima pregled, drzim fige da bude super!!

A joj draga, ma za poluditi. Ja ne znsm zasto to curkanje😤☹moja prijateljuca isto, stalno i ne znaju zasto, ali je nisu poslali u bolnicu....javi nam se, sve ce biti super, ali covjek brine

💙

Dora4
    05. Veljača 2020. 06:46

Ma meni stoji taj neki ugrusak u rodnici i nesto tekuce krvi (tako mi je receno), a do krvarenja/smedjarenja dolazi jer se siri maternica i posteljice u njoj rastu i pomicu se prema gore, prilikom toga svega dolazi do sitnog puckanja zila i od tuda krv..iskreno, kako me stvarno apsolutno nista ne boli onda se trudim ne dizat frku, ali naravno da ti crv sumnje udje u glavu i da se prepadnes sto ako ovaj put ne bude sve okej nego dobijem neke lose vijesti..napeta sam od svega toga svako malo  razveseli me sto na hodnicima ipak vidim slatke male bebice i one mi poprave dan i podsjete me da moram biti pozitivna zbog svoj bebaca 

• amber
    05. Veljača 2020. 06:49

Dora4

Ma meni stoji taj neki ugrusak u rodnici i nesto tekuce krvi (tako mi je receno), a do krvarenja/smedjarenja dolazi jer se siri maternica i posteljice u njoj rastu i pomicu se prema gore, prilikom toga svega dolazi do sitnog puckanja zila i od tuda krv..iskreno, kako me stvarno apsolutno nista ne boli onda se trudim ne dizat frku, ali naravno da ti crv sumnje udje u glavu i da se prepadnes sto ako ovaj put ne bude sve okej nego dobijem neke lose vijesti..napeta sam od svega toga svako malorazveseli me sto na hodnicima ipak vidim slatke male bebice i one mi poprave dan i podsjete me da moram biti pozitivna zbog svoj bebaca

Jutro svima samo pozitivno dora i sve ce bit ok miruj sto vise mozes 😘

• amber
    05. Veljača 2020. 06:50

Sretno curama danas koje imaju preglede🥰

Dora4
    05. Veljača 2020. 06:50

Rose draga, jel ti se ponavljala ta bol otkako si pocela vise pit? Uzimas li brusnicu? Bas sam narucila od svojih dm-ov sok od brusnice, sve se bojim uopce ga otvorit, mislim da ce me od kiselosti zapeć oči  navikla sam piti caj od brusnice, a ne zelim se jos toliko udomacit u bolnici da donesem kuhalo (jer cu onda htjet i toster ahhahahahaha a ako donesem toster-ne idem doma vise) 

Rose1
    05. Veljača 2020. 07:02

Dora4

Rosedraga, jel ti se ponavljala ta bol otkako si pocela vise pit? Uzimas li brusnicu? Bas sam narucila od svojih dm-ov sok od brusnice, sve se bojim uopce ga otvorit, mislim da ce me od kiselosti zapeć očinavikla sam piti caj od brusnice, a ne zelim se jos toliko udomacit u bolnici da donesem kuhalo (jer cu onda htjet i toster ahhahahahaha a ako donesem toster-ne idem doma vise)

Da, pijem brusnicu, ali koliko shvacsm kod ovoga to i ne pomaze bas...uh da, kisel je...nisam htjela jucer citati po netu, ali jutros jesam kratko i da muka mi je...cim dobijem nalaze, idem nefrologu. Pise da u pocetnoj fazi se bol ni ne osjeca nego da se moze vidjeti samo preko uzv. Da, jucer mi manje bilo nego prekjucer. 
    Aha, tebi se tocno zna zasto curkanje, kod nje ne i stalno se cude, javi nam se, znsm da je sve superrr

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.