Ima li i koja problema s čudnim osjećajem u nogama? Uopće ne znam kako to sve objasniti isto mi je bilo i u prvoj trudnoći ali pred sami kraj. Odgovaralo mi je jedino prolijevanje nogu doslovno sleđenom vodom i šetnja. A evo sada me to već uhvatilo i poludit ću nastavi li mi se do kraj trudnoće. Mogu se pozdraviti sa spavanje jer se javlja samo kada legnem.
Ugl neka vrsta nemira u listovima. Nije nemir da se noge baš trzaju ali osjećam ih. Baš užas
Uf meni je znalo bit nesto ajmo rec slicno, onako da bi ih najradje sama stresla da se rijesim tog cudnog osjecaja, navecer tu i tamo, uvijek u lezecem polozaju, ali nije dugo trajalo, od onda sam pocela prakticirat da Mg uzmem bas prije spavanja, a ne predvecer..nadam se da je samo nesto kratkotrajno i da ce ti brzo prestat!
Mrvicak i ja sam to imala u prvoj trudnoci i sad mi opet krece. Dogodilo mi se nekoliko puta. I da, to toliko smeta da ne mozes ni zaspati. Ja sam bila ljetna trudnica pa sam se isto isla zalijevati sa ledenom vodom i to je malo pomoglo. Sad mislim sa bih umrla da si polijem noge tak hladnom vodom. Ali pojma nemam kako cu si pomoci 😱 Nadam se da su ovo izolirani slucajevi i da se nece ponavljati!
Meni danas pocela zgaravica 😫 A u prvoj trudnoci isto tek u 3.
tromjesecju!
Ima li i koja problema s čudnim osjećajem u nogama? Uopće ne znam kako to sve objasniti isto mi je bilo i u prvoj trudnoći ali pred sami kraj. Odgovaralo mi je jedino prolijevanje nogu doslovno sleđenom vodom i šetnja. A evo sada me to već uhvatilo i poludit ću nastavi li mi se do kraj trudnoće. Mogu se pozdraviti sa spavanje jer se javlja samo kada legnem.
Ugl neka vrsta nemira u listovima. Nije nemir da se noge baš trzaju ali osjećam ih. Baš užas
Ufmeni je znalo bit nesto ajmo rec slicno, onako da bi ih najradje sama stresla da se rijesim tog cudnog osjecaja, navecer tu i tamo, uvijek u lezecem polozaju, ali nije dugo trajalo, od onda sam pocela prakticirat da Mg uzmem bas prije spavanja, a ne predvecer..nadam se da je samo nesto kratkotrajno i da ce ti brzo prestat!
Meni isto tako često bude, onda ih pokušam rashladiti malo jer mi češće dođe taj osjećaj kad mi je pretoplo. Inače moja mama ima baš sindrom nemirnih nogu, i to baš zna izluditi čovjeka...
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ajme koliko je toga u trudnoci, nisam jos cula za tu nelagodu s nogama...stvarno se ne zove bez razloga drugo stanje...stalno nesto
💙
Izdajalica imala sam rucnu Aventovu, taj zvuk u 3 ujutro...nikad ga necemo zaboravit, ni muz, ni ja....ni susjedi 😁
Mene muci moj pas. Stalno skace po meni, zapisava po stanu, morat cemo ga kastrirati. Sutra mi dolaze iz praonice po 2 tepiha na dubinsko, kauc sam prije Bozica oprala, opet cu morati, ne gine mi 300kn... Grozno. Ljubomoran je i valjda osjeca da se nesto dogadja.
Cure cestitam svima na uspijesnim pregledima ❤️
Bas mi je drago da nastavljamo niz s dobrim vijestima 😍
Baby girl 💜
Moze biti i cirkulacija koja je sada puno brza odmaraj s povisenim nogama i nemoj drzati noge prekrizene kada sjedis i magnezi naravno😉meni je to pomoglo
Joj mrzila sam to. Ono vani je zapao snijeg(kod nas svake prijestupne) a ja sam noge tusirala 3-4x po noci sa leeedenom vodom. To me drzalo zadnja 2 mj. Za sad nemam problema i nadam se cim kasnije da ce se pojaviti.
Zuza, Zvonkica, Trudy hvala na savjetima. Vjerujem da cemo jos nekoliko puta do 6.mjeseca proci ovu temu 😁
Vrapcic bas mi je drago zbog dobrog pregleda, sad ce vrijeme prosto da leti, vidjet ces. Nekako je sve lakse 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji