LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tocka_tockica
    04. Veljača 2020. 22:17

Cestitam svima na uspjesnim pregledima!❤❤
    Sto se tice dojenja.. treba biti uporan, pretrpit ragade i poslije sve dodje na svoje. Imala sam izdajalicu rucnu koju nisam koristila jer nije bilo potrebe.. sesirice sam koristila kad su mi se pojavile ragade da se bradavice brze oporave, mozda sve skupa 10 dana. Imala sam i mastitis i previse mlijeka i tu ne pomaze nikakva izdajalica nego beba, topli i hladni oblog i masiranje.. nemojte bezveze bacat novac na izdajalice jer vam nece pomoci u uspostavi dojenja niti oslobadjanju pritiska u cicama, a mozda se ni necete moci izdonit.. naime moje cice nisu kap mogle otpustit u izdajalicu a dok se curka pristekala to je curilo i iz jedne i iz druge.. ako uspjesno dojite nece vam se ni dati navlacit sa izdajalicom a i skuzit cete kolko  je jednostavnije imati uvijek punu cicu sa mlijekom na idealnoj temp nego vuci sa sobom bocicu mlijeka pa briga dal predugo stoji, dal je ok temperature itd.
    Nemir u nogama imala sam  u prvoj trudboci, a i sad me nije zaobisel.. užasno  mi je to.. ja ne polijevam noge mego istezem listove  par puta i to mi smiri noge. 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Vrapčić123
    04. Veljača 2020. 22:18

Prvo čestitam svim curama na dobrim pregledima danas! ❤️❤️❤️ I zahvaljujem se na čestitkama na mom uspješnom pregledu danas 😘😘😘 Puno je lakše nakon pregleda, baš čovjek malo odahne 😁
    Mislim da je Mrvičak u pravu, vezano za to da je bolje voće ne jesti na večer, nego je ujutro idealno i do 17,18 sati. Ovo što je  Rio navela mi se čini super izbor. 
    Mrvičak meni je jedno vrijeme bio neki čudan osjećaj u nogama, onako tup. Stao je kad sam redovito počela s magnezijem, to je bilo u trudnoći nedavno. A i nemir u nogama ti može definitivno biti i od manjka željeza. To znam od prije još. 
    Curke pa kakve su to legendarne gaćice iz Lidla? Ima li ih uvijek za kupiti da ih kupim kad ih tako hvalite ili moram čekati da bude teksti? 😊
    Što se dojenja tiče, frka me toga baš jako i nadam se da ćemo se bebica i ja uhodati brzo. Što je nužno od "opreme" za dojenje? 
    Dora kakva je situacija? Jesu što pametnoga do sada rekli? Kako si ti? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Alisanazemlji
    04. Veljača 2020. 22:18

Žuža

e i da, kad su cice prepune malo ih sama izdojis i uvijek ne najbolje da to sve beba izvuce. e taj osjecaj olaksanja kad beba posise to mlijeko ajme meni… i onda ta razlika u velicini sise 😂 tocno znas koja sisa je sad na redu 😂😂

Žuža, ti si meni zakon sa svojim opisima dojenja. 😂😂🤣
    Meni to dojenje uopće nikad nije izgledalo kao neki horror, a što više čitam o njemu, zapravo me više frka... Prije mi uopće nije, recimo, palo na pamet da bi moglo biti bolno. Žene oko mene se nisu bunile 🤓

Curka je ❤

Trudy
    04. Veljača 2020. 22:26

Drago mi je vrapcic da je i tvoj pregled super prosao🥰 sad malo mira 🙂
    Joj, nemam taj nemir u nogama, cula sam za njega i ne zvuci bas sjajno. Meni trnu prsti ruku... I u prvoj mi je to bilo, ali isto mi se cini da je kasnije pocelo 🤨
    Gacice iz lidla ja bas cekam da budu ona pakiranja donjeg rublja po 5 komada pa onda kupujem 😄 cini mi se da nisu neko vrijeme vec bile 😄
    Od opreme za dojenje trebaju: sise 😄, strpljena na pocetku po skuzite i mama i beba kako se pravilno pristekat, purelan, topla voda, hladna voda, kupus. Ja bi rekla da je to to 😄 a ostali dodaci se lako dokupe ako trebaju 😁

Alisanazemlji
    04. Veljača 2020. 22:32

Drage cinnamom, vrapčić, trudie i amber. Čestitam vam na uspješnim pregledima. Žao mi je ako sam još koju od vas zaboravila spomenuti ❤️
    Ja sam danas skuzila koliko mi je trbuh naglo izrastao u zadnjih desetak dana. Nosila sam šire košulje i majice pa nisam ni primjetila...
    A ok, ako se voće ne preporuča, navečer ću piti jogurtiće, kefire i sl... 🥛 
    Pričalo se o nespavanju. Ja i dalje spavam kao mala beba. Redovito zaspim na lijevom ili desnom boku, a probudim se na leđima. Spavam na jastuku za trudnice pa mi baš bude super 🚼 Na trbuhu nikad nisam spavala jer mi nije bilo ugodno... 
    ...

Curka je ❤

Alisanazemlji
    04. Veljača 2020. 22:37

https://www.lactonline.com/
    Sve cure, ovo je blog posvećen isključivo dojenju. Piše ga kolegica od prijateljice. Nisam ga proučila, ali vjerujem da se ovdje može naći štošta korisnog... 

Curka je ❤

Vrapčić123
    04. Veljača 2020. 22:46

Trudy hvala na savjetima 😍😍😍 Ovo da mi sise trebaju je legendarno 😂😂😂
    Alisa hvala ti od ❤️

Alisanazemlji
    04. Veljača 2020. 23:00

Vrapcic123

Trudy hvala na savjetima 😍😍😍 Ovo da mi sise trebaju je legendarno 😂😂😂
    Alisa hvala ti od ❤️

Vrapčić, nema na čemu 😘❤️

Curka je ❤

Vrapčić123
    04. Veljača 2020. 23:33

Pitala sam doktora za spavanje na leđima tj.kako zaspim na boku i probudim se na leđima, rekao je da to nije još ništa strašno i da će mi kako trbuh bude rastao tijelo samo tražiti bočnu poziciju. Tako da ako malo i odspavate na leđima u ovom periodu nije ništa strašno. Jasno da je bolje na boku, no ništa nebi trebalo biti. 

yvette
    05. Veljača 2020. 04:56

Curke cestitam na uspjesnim pregledima. Nisam bila nekoliko dana, renoviramo kucu pa smo privremeno kod svekica, a to znaci da nemam mira nimalo 😁 Beba me probudila, udara me jako nisko, bas neki neugodan osjecaj. Ne znam jeli tuce u cerviks ili mjehur, ali osjecam pulsiranje dolje. Tako tuce odavno, ali nocas je nesto agresivniji. Imam osjecaj kao da zeli pobjeci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.