Bebachvala, morat cu ih kupiti.
Mrvicaktaj caj iz dm-a, je li ima intenzivan miris po djumbiru? Je li pomaze kod mucnina? Da i njega ne kupim bezveze kao ovaj i bacim
Nema, vise po limunu. Meni je okus extra! Jedino je mrvu skuplji
Nemam termin, u petak je prvi pregled tako da se moram strpiti još dva dana
Eto, kuzim kako se osjećaš… :(
I meni se prije par sati pojavio svijetlo smeđi iscjedak na gaćicama. Ukratko, čula sam da je to uobičajena pojava u trudnoći, no ako se nastavi, treba intervenirati. Danas, poslije posla ću se naručiti za pregled. Ako se iscjedak nastavi, naručit ću se na hitnu.. Držite fige da sve bude u redu ❤️
Da li je taj tvoj iscjedak svijetlo ili tamno smeđe boje?
Drzi se…i probaj poslije posla sto vise mirovati…pijes li Duphaston?
Ne, ne pijem. Znači, ovo mi je prva trudnoća. Nisam imala dosad nikakvih ginekoloških komplikacija.
Duphaston mi može propisati samo ginekolog putem recepta ili?
Curka je ❤
Ja isto volim čajeve, pijem od brusnice trenutno, malo da preveniram urinarne infekcije 🙄. Tamo zadnje tromjesečje budem prešla na malinu, nisam znala to da olakšava porod, samo da je dozvoljeno piti ga.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja isto volim čajeve, pijem od brusnice trenutno, malo da preveniram urinarne infekcije 🙄. Tamo zadnje tromjesečje budem prešla na malinu, nisam znala to da olakšava porod, samo da je dozvoljeno piti ga.
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/caj-od-lista-maline-smanjuje-mucnine-i-olaksava-porod-1113
I meni se prije par sati pojavio svijetlo smeđi iscjedak na gaćicama. Ukratko, čula sam da je to uobičajena pojava u trudnoći, no ako se nastavi, treba intervenirati. Danas, poslije posla ću se naručiti za pregled. Ako se iscjedak nastavi, naručit ću se na hitnu.. Držite fige da sve bude u redu ❤️
Ne, ne pijem. Znači, ovo mi je prva trudnoća. Nisam imala dosad nikakvih ginekoloških komplikacija.
Alisa, Duphaston ti moze dati jedino ginekolog ili na hitnoj propisati..ali polako naruci se na pregled pa da pogledaju mozda je implatancijsko sto je bezopasno..ugl.miruj i prati i dogovori pregled...
Saljem good vibes❤
Anja🌸🌸
Da, ja sam ga zvala odmah nakon plusa na testu, bez pregleda mi je odmah poslao recept elektronski i pijem 3x1 od prošlog tjedna, danas kad sam zvala za taj iscjedak mi je rekao da pijem 3x2... Frendici isto nakon smeđeg iscjetka dao.. Obavezno nazovi i pitaj jel bi ih trebala piti, a po meni mislim da bi, oni su "čuvari trudnoće"
Ali da, možda je implantacijsko kod tebe ovisi kolko si trudna, nisam pohvatala tj zapamtila od prijašnjih komentara. Meni je kasno ja mislim za implantacijsko tako da kod mene nije to slučaj. Ali svakako obavijesti doktora o tome
Sad vidim po ovoj trakici tvojoj kako se već zove da si 6 tjedana, negdje kao ja... Bit će sve super, ja cijeli dan pričam bebi da ju puno volimo i da će biti dobro, da ju čeka puuno ljubavi i odmah se bolje osjećam 🤗
Sad vidim po ovoj trakici tvojoj kako se već zove da si 6 tjedana, negdje kao ja… Bit će sve super, ja cijeli dan pričam bebi da ju puno volimo i da će biti dobro, da ju čeka puuno ljubavi i odmah se bolje osjećam 🤗
Polly zasto i ti ne stavis trakicu? Da nam je lakse. Ja se cijela pogubim kad netko nema praćenje ispod
Alisa, Duphaston ti moze dati jedino ginekolog ili na hitnoj propisati..ali polako naruci se na pregled pa da pogledaju mozda je implatancijsko sto je bezopasno..ugl.miruj i prati i dogovori pregled…
Saljem good vibes❤
Nije implatancijsko jer sam ušla u 7.tjedan trudnoće.
A teško da mogu mirovati, osim da uzmem bolovanje jer radim dosta dinamičan posao...
Zasad je okej. Imala sam taj iscjedak, nakon njega je postao mliječni kao što je i inače...
A valjda će sve biti okej..
Cure, koje ste imale taj iscjedak jeste li ga vidjele na papiru nakon brisanja i je li bio kontinuiran?
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji