Žuža, hvala ti, narucit cu se u breyer, sad sam gledala, 350 kn je taj nalaz. Ma ja da sam pojela odrezak se ne bih brinula uopce- jedem uvijek jace peceni, al bas sirovo meso mi stalno zvoni sad u glavi. Inace, salate jedem povremeno, pizzu sa prsutom i rikolom isto sam jela dva puta do sada, nisam stvarno da stalno mislim o tome i bas ovo sto kazu tiki, rio i rose se slazem, bolje je onima koje zive u neznanju.
Ja sam recimo na dva mjesta vec procitala da se tuna iz konzerve moze jesti jednom tjedno u trudnoci, iako mi Se to cini malo previse.
Tiki imas pravo, tvoja poruka me nekako umirila❤ja sam cak cistila wc od maca par puta i kad sam znala da sam trudna jer sam jos skrivala od mojih pa je bilo par situacija
💙
Žuža, hvala ti, narucit cu se u breyer, sad sam gledala, 350 kn je taj nalaz. Ma ja da sam pojela odrezak se ne bih brinula uopce- jedem uvijek jace peceni, al bas sirovo meso mi stalno zvoni sad u glavi. Inace, salate jedem povremeno, pizzu sa prsutom i rikolom isto sam jela dva puta do sada, nisam stvarno da stalno mislim o tome i bas ovo sto kazu tiki, rio i rose se slazem, bolje je onima koje zive u neznanju.
Ja sam recimo na dva mjesta vec procitala da se tuna iz konzerve moze jesti jednom tjedno u trudnoci, iako mi Se to cini malo previse.
To za tunu mi se cini previse jednom tjedno, isko vjerojatno ne bi nists bilo... ja sam ju dvaput jela i pastetu od tune isto nekoliko puta...
💙
Nemojte se previse opterecivati s toksoplazmozom i listerijom. Ja jedem sve, salatu operem, meso termicki obrađujem, jedem i kupovni pršut, suhomesnate proizvode, feta sir. Danas cu raditi i salatu od tune koja se ne preporuca, ali ne jedem ju svaki dan. Glupo mi je doci kod nekoga u goste pa odbijati plate i sl.
Macku imam u stanu, s obzirom da smo u prizemlju, izlazi van dnevno jedanput i vani uglavnom obavlja veliku nuzdu. U stanu ima svoj wc koji koristi kada nas nema doma. Ginekologica mi je napomenula samo da ne cistim wc, a to ionako, otkad sam saznala za trudnocu, radi muz. Odlucila sam ne citati vise gluposti po netu jer je vecina neprovjerena i samo nas zastrasi. Radim po naputku gin. i ako imam neke nedoumice samo nju pitam za misljenje i toga se drzim.
Cestitam svima na jucerasnjim dobrim pregledima, samo neka bebice rastu i neka su zdrave! ❤️
Slažem se s tobom. Ja isto jedem sve, osim krvavog mesa. Evo taman pojela kuhani krumpir kojeg sam posula s peršinom, i tonu zelene salate.
Hello curke.
Sto se tice te hrane meni je bas doktorica rekla da se pripazim sirovog mesa.. Ovo drugo sve jedem. Pojedem i salatu, pojela sam neki dan i domacu pastetu od tune.
Ma evo od mog muza sestra pojma nema za nista, dvoje ih rodila. Ne zna ni da bebi moze stat srce na primjer, ona se sokirala kad je to cula od mene.
Pojma nema o nicemu doslovno.. Koje listerije i koje toxo. Njoj je to sve wtf.. Haha
Leonie ne sekiraj se toliko 🙂 mislim da bi trebalo kilo pojset da se bas nesto moze desiti. Ja sam ga jela isto u trudnoci, 2-3fetice. Bitno da je svjezi, a ne star da stoji.
Tuna isto ako je jedemo svako toliko ok. Bas da je jedemo svaki dan i velike kolicine to bi bio problem...
Treba pripaziti ali stvarno ne treba pretjerivati.
Slabo pratim, pa mi bude po 10 stranica za procitati.
Ja se bacula u izradu revera 🙂
Dobar dan, cure,
Jeli koja imala iskustva sa tupim bolovima na desnoj strani nisko? Nisam sigurna kako vam opisati lokaciju, ali recimo od jajnika pa do mjehura.Ta tupa bol traje vec 3 dana, ponekad osjetim i laganu bol u desnom bubregu.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Hvala Bebac, umirila si me malo. Nadam se da nije nista. Jel to za svoje svatove radis?
Dobar dan, cure,
Jeli koja imala iskustva sa tupim bolovima na desnoj strani nisko? Nisam sigurna kako vam opisati lokaciju, ali recimo od jajnika pa do mjehura.Ta tupa bol traje vec 3 dana, ponekad osjetim i laganu bol u desnom bubregu.
Mene boli dolje desno, pa lijevo. Mijenja se strana svako malo. Kao bol jajnika, vjr se izdiže sve put gori
Ja sam osjetila jutros zatezanje desne strane trbuha i taj dio mi je bio osjetno tvrdi od lijevog. Vjerojatno je i to sve faza rastezanja ili😅?
Sortiraj odgovore
Najstariji