LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Veljača 2020. 17:25

Sad ste me sjetile... Ljeti imam ogroman problem. Komaraca je iz godine u godinu sve više. Kako da se u šetnjama zaštitim, jer jedan dio ljeta ću još biti trudnica, a drugi dio ću dojit. Ovo su sada ubodi tipa 6 u sat vremena ako se ne pošpricam. Čak i po danu ujedaju ovi tigrasti. Užas jedan. Ne znam kako se u Slavoniji snalaze, ja sam sjeverozapadna HR i isto nije ni nama više bajno. Dođe mi da odselim na more radi krvopija... Jedino doma ih nemamo u kući. Jedva jedan zaluta i odmah ga "sredimo"

Amelie 1
    01. Veljača 2020. 17:56

Ja sve jedem umjereno i malo sam detaljnija sto se tice pranja voca i povrca, meso ni ne volim polusirovo ili sirovo... 
    Imam dvije macke koje spavaju s nama, negativna sam na toksoplazmozu, wc njihov ne cistim.
    Mislim da treba samo malo pripazit i ne opterecivat se previse. 
    Rose nemoj se zamarati, pokusaj se opustiti. Sto ces dobiti s tom pretragom?
    Black ja sam nenormalno osjetljiva na komarce i cijelu me ispikaju i budem u plikovima, a oni sprejevi za djecu mi nista ne pomazu. 😅

Rose1
    01. Veljača 2020. 18:37

Daisy100

Ja sve jedem umjereno i malo sam detaljnija sto se tice pranja voca i povrca, meso ni ne volim polusirovo ili sirovo…
    Imam dvije macke koje spavaju s nama, negativna sam na toksoplazmozu, wc njihov ne cistim.
    Rosenemoj se zamarati, pokusaj se opustiti. Sto ces dobiti s tom pretragom?
    Blackja sam nenormalno osjetljiva na komarce i cijelu me ispikaju i budem u plikovima, a oni sprejevi za djecu mi nista ne pomazu. 😅

A valjda onda daju antibiotike ako si pozitivan, ako nemam, smirit ce me...na pocetku trudnoce pojela sam neopranu jabuku i stalno me to sad muci. Bili u gostims i kazu kad sam pol pojela, ajme ti ju jedes, a nisi ogulila koru, nije oprana. Ja sàm poludit htjela, pa da i cistim koru, valjda mi das opranu😤😤😤

💙

Amelie 1
    01. Veljača 2020. 19:16

Rose ma pokusaj se smiriti i opustiti malo. I ja sam bas panicar! Ako ce te smiriti, odi obavi tu pretragu😚

01. Veljača 2020. 19:21

Rose1

Daisy100

Ja sve jedem umjereno i malo sam detaljnija sto se tice pranja voca i povrca, meso ni ne volim polusirovo ili sirovo…
    Rosenemoj se zamarati, pokusaj se opustiti. Sto ces dobiti s tom pretragom?
    Blackja sam nenormalno osjetljiva na komarce i cijelu me ispikaju i budem u plikovima, a oni sprejevi za djecu mi nista ne pomazu. 😅

A valjda onda daju antibiotike ako si pozitivan, ako nemam, smirit ce me…na pocetku trudnoce pojela sam neopranu jabuku i stalno me to sad muci. Bili u gostims i kazu kad sam pol pojela, ajme ti ju jedes, a nisi ogulila koru, nije oprana. Ja sàm poludit htjela, pa da i cistim koru, valjda mi das opranu😤😤😤

Do sada bi se definitivno razvili svi simptomi. Ne brini

Rose1
    01. Veljača 2020. 19:26

Mrvicak, Daisy hvalaaa cure, ma previse panicarim znam, ne mogu si pomoci🤗

💙

kaktusica
    01. Veljača 2020. 19:28

Sve te testove noze napraviti u bilo kojem ZZJZ  samo trazite uputnicu. Meni nisu dali da radim jer nemam macke doma ali sam radila npr za hepatitis jer sada to rade svim trudnicama ovdje.

🌼TiKi🌼
    01. Veljača 2020. 19:31

Hvala Rose i Mrvičak. Budem se cula jos s gin. pa ako ona nema nista protiv, narucit cu si taj Gyno pro. Cim budem isla u dm kupujem i taj Yessa plavi za njegu. Vidim da postaje sluznica sve osjetljivija sto trudnoca odmice, ne treba mi jos neka infekcija. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Trancie
    01. Veljača 2020. 19:40

Pozzz ekipa... ja se isto ne opterecujem hranom, tunu inace ne jedem, ali jedem domace suhomesnato, pancetu i sl. Ne mogu si pomoc!!! Ne jedem ni salatu, ali ostale stvari jesam! 
    Dora da te utjesim prijateljica mi je blizance rodila iza 39 tjedna, molila ih u bolnici kad ce 🤣🤣🤣i to prirodno! 

Trancie
    01. Veljača 2020. 19:42

Neko je pitao za Dada i rocco - meni su super pojedinacni mislila sam si uzet ako bude decko, ako cura imamo od prve sve! Mislim da sam na facu vidila da neko ih Bih radi na slicnu foru. Ali ne znam kako se zove stranica. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.