LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anja1707
    31. Siječanj 2020. 22:18

Daisy100

Anjaa zamisli kako je nama po mjesec dana cekat😂😂😂 mislim da bi bilo idealno jednom tjedno lad bi se islo😅🙈

Joj znam; najgori scenariji se vrte po glavi. Danas mi je doktorica rekla da te “paranoje” dolaze u paketu sa trudnoćom; pa ćemo uzeti to pod još jedan simptom 😂🙈
    Bitno je da na pregledu je sve super

Trancie
    31. Siječanj 2020. 22:54

Dora jesam prebolila kozice sa 3 mjeseca , imalla ih samo par, pa sam neki dan vadila antitjela da vidim jel sve ok, pa ce nalazi tek za 10tak dana! 
    Kako mi je prijateljica rekla sto radi u racunovodstvu da je max isplata 4250 i nesto u mjesecu kao bolovanja ( a na dijete do 3 g ide 100% place ) znaci da uzmem koji dan mi navodno nista ne mjenja! Provjerit cu to jos sa mojima u racunovodstvu, ali ima mi smisla ovo! Da uzmem cijeli mjesec bi mi bila razlika!  Laku noc cure, lipo spvajte ❤️

31. Siječanj 2020. 22:56

Ako može pojašnjenje, svi spominju anomaly scan. Jel to još jedan u nizu "luksuza" poput Nifty-a, 3d, 4d uzva i slicno? Da li uopce soc. ginekolog uzima bilo kakve mjere dodatne da provjeri je li se plod idpravno razvija ili stvarno do kraja trudnoce svaki pregled bude brzopotezan, samo na par minuta onako aha tu je evo beba, evo ima ruke, noge, srce kuca, mozda je curica, ali mozda bude ipak decko, vidimo se za mj dana... Razumijete o cemu govorim, zbunjena sam

kaktusica
    31. Siječanj 2020. 22:59

BlackLioness to je uzv pregled, detaljan i obavlja se uglavnom izmedju 20. i 22.tt., svaki ginekolog mora to napraviti bas kao i mini anomsly u 12.tt. Mjere se glava, bedrena kost, gleda se detaljno svaki organ i mora odgovarati tjednu trudnoce.

• Bebac24
    31. Siječanj 2020. 23:03

Zuza,moj zna da ce doc mali braco jer imamo beve oko sebe 🙂
    Netko je spominjao cicanje veceg. Da ,ja svom govorim da bez problema ako bude htio da ce dobiti i to da ce biti nasa tajna 🙂vezan je jako za cike ,a mene strah kako ce to ici, mali sa dojenjem a veci sa diranjem uuuh.bit ce mojih suza na pocetku 😕

31. Siječanj 2020. 23:07

kaktusica

BlackLioness to je uzv pregled, detaljan i obavlja se uglavnom izmedju 20. i 22.tt., svaki ginekolog mora to napraviti bas kao i mini anomsly u 12.tt. Mjere se glava, bedrena kost, gleda se detaljno svaki organ i mora odgovarati tjednu trudnoce.

Hvala na odgovoru, nadam se da ce iduci pregled u tom slucaju biti bar malo detaljniji. Moram biti samo pozitivna 🤰🍼

Leonie90
    31. Siječanj 2020. 23:34

BlackLioness

kaktusica

Hvala na odgovoru, nadam se da ce iduci pregled u tom slucaju biti bar malo detaljniji. Moram biti samo pozitivna 🤰🍼

To ne radi svi socijalni ginekolozi. Primjerice, meni je moja doktorica zadnji put preporucila da odem privatno napraviti anomaly jer ona ne moze to isprovjeravati sve na svom uzv. Ako ne mozes otici privatno, moze ti dati i uputnicu za bolnicu. A mozda ima i dobar uzv ona, pa ga i ona moze napraviti.
    Mene muci jer sam danas nepromisljeno pojela tatarski biftek. Sada cijelo vrijeme razmisljam da kako mi nije palo na pamet odmah da se te stvari u trudnoci ne smiju jesti, nego sam pojela brze bolje cim mi je posluzeno.
    Nadam se da cu proci samo s griznjom savjesti ☹️

Vrapčić123
    31. Siječanj 2020. 23:43

Sierrav čestitam na urednom velikom i važnom pregledu 🥰🥰🥰
    Black da, to ti je detaljni uzv na kojemu mjere svašta i koliko sam shvatila jako je važan. Ako ti socijalni ginekolog nema baš dobar uzv idi u bolnicu ili privatno negdje gdje gdje znaš da je dobar ginekolog i dobar uzv obzirom da je to važan uzv. 
    Curke laku noć vam želim 😴😴😴

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    01. Veljača 2020. 02:47

Dobro jutro 🤪 skoro je 3, vrijeme je za budjenje 😄 evo ja sam ubila jednog komarca malo prije 😲
    Nakon sto citam o tim brzinskim pregledima, stvarno moram pohvalit svog (socijalnog!) ginekologa. Na tom ranom anomalyju sam valjda pola sata bila kod njega. Ultrazvuk + jos neka moja pitanja, bas sam se zadrzala. A i inace svi budu 10-15 min unutra.
    Evo prijavljujem i ja "nosne" probleme. Samo sam ih cekala 😩 zacepljen nos i krv 👌
    Idem probat jos malo odspavat na kaucu...

Vrapčić123
    01. Veljača 2020. 07:01

Jutro svima!
    Ja se ko kakav manijak probudila u 5.30 i ne znam što bih od sebe... 🙄
    Malena mi je od jučer jako aktivna i vesela pa me dosta lupka, ima nekakav tulum unutra 😊 A prije toga se na neko vrijeme bila ušutila bila, a sad baš nekako živahna ❤️ Jučer bila u kinu i malena je veselo lupkala i tijekom filma, možda joj buka bila neobična... ☺️ A kao da sam pročitala da sada reagiraju i na glasove i glazbu.. 
    Kako ste mi vi? Spavate li vi normalno ili se budite ovako rano kao i ja? 🙈 I curke koje ste kao i ja otprilike trudne osjetite li ta lupkanja bebe malo češće? 
    Ugodan dan svima želim! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.