Bebac koje su to bombone? Moram nesto uzeti, ovo je nepodnosljivo vise. Voznja u auto mi je nesto najgore 😰
Ma bit ce sve ok 😉
Meni su počeli stizati paketi od hipp-a, novalaca… samo me iznenade. Haha
Kako si to dobila, negdje se registriras ili??
Mrvicak meni je sljedeci pregled 19.11 i ako bude sve ok, otvaramo trudnicku. Termin mi je 6.6
Polly drzi se, vjerujem da ce sve biti ok.
Da, registrirala sam se na njihovim stranicama kao trudnica pa šalju uzorke poštom.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bebac koje su to bombone? Moram nesto uzeti, ovo je nepodnosljivo vise. Voznja u auto mi je nesto najgore 😰
Fit+vital djumbir sa narancom.
Evo moj panin zavrsio u skoljki 😭😭😭jaaao kad ce vise to prestati muko moja 😕😕😕stvarno zbog povracanja i mucnina ni malo ne uzivam, i vidim kako mi mali pati zbog tog jer nit se igram ni nista. Bas sam zalosna
Ne sjećam se tko, ali netko mi je bio rekao da prestanem s vrkutom pa sam baš amlo istraživala i na većini stranica se navodi kao poželjna u trudnoći. Ima li itko saznanja u vezi s vrkutom i trudnoćom?
Ne sjećam se tko, ali netko mi je bio rekao da prestanem s vrkutom pa sam baš amlo istraživala i na većini stranica se navodi kao poželjna u trudnoći. Ima li itko saznanja u vezi s vrkutom i trudnoćom?
Mrvicak I ja Sam cula a I citala dosta o vrkuti da ju nije dobro piti u trudnoci, izazova pobacaj 🤷♀️pa ne znam.. A zasto je pijes?
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Mrvičak ne preporuča se u prvom tromjesečju kao ni većina biljnih čajeva, poslije mislim da se čak smatra i zaštitom ploda. Pila sam ju davno kao pomoć u začeću pa se sjećam toga.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Na ringeraji je forum proguglaj tamo. Meni je u podsvjesti da nije dobra u trudnoci , nego je dobra prije trudnoce.
Mrvicak I ja Sam cula a I citala dosta o vrkuti da ju nije dobro piti u trudnoci, izazova pobacaj 🤷♀️pa ne znam.. A zasto je pijes?
Ne pijem ju, pila sam do začeća. Puno mi je pomogla i nakon prve trudnoće i poroda jer sam krvarila samo 5 dana, a i sada nakon spontanog održala ciklus urednim. Al me baš zanima jer sam baš puno čitala i svi kažu da je uz matičnjak poželjna dok pobačaj izaziva maca, stolisnik i marulja posebno.
Evo ovo sam pronašla: čitam u knjizi “Božja biljna ljekarna - Pater Juro Marčinković ”žene kojima prijeti pobačaj ili su ga već imale moraju piti dnevno 4-6 šalica čaja od vrkute"
“Vrkuta je vrlo ljekovita biljka, preporučuje se kod niza bolesti - sve ženske bolesti: poteškoće u vrijeme klimakterija, menstruacijske tegobe, bijelo pranje, bolovi u trbuhu, povrede nakon poroda, mlitavi trbuh nakon teškog poroda, spuštena maternica, preponska kila; vrkutom se jača stijenka maternice i time sprečava pobačaj, ….. ”
Sortiraj odgovore
Najstariji