Ivcy1306 evo za sad mi jedino paše sendvič potpuno suhi sa tankom šniticom šunke i sira, inače to uopće ne jedem, mislim dok nisam bila trudna. Nije mi ni to baš bajno, no nekako pojedem malo.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
DandyCandy, cestitam na trudnoci, zelim ti ovaj put lijepu i uspjesnu :) razumijem tvoj strah. Jel vec imas dvije beba kako sa shvatila? Koliko ti je najmlađe? Moj 13 mjeseci ima, a opet trudna, zelja mi bila, i nemam pojma kako sa dvoje male djece da izdrzim 😜 simptomi su svakako dobra stvar, vecinom pokazuju da je sve ok. A cudno da si odmah nakon spontanog ostala trudna, to je bas rijetkost. Poslije spontanog vecinom dugo dugo prodje dok tene ponovno zatrudne. Moj termin mozete upisati 23.06, dokt nije nista rekla, app tako kaze. Prosli put je bilo tacno 😁
Meni je dr rekla bas suprotno, zbog jos povecanih hormona zena jako brzo zatrudni nakon spontanog. Evo i ja sam čist primjer toga
Vrapcic da, organsko je. Nije premasno i ok se upija.
Bezzo cestitam! I moja je bebica na 5+6 bila 2mm… na idućem pregledu za dva tjedna 17mm. Brzo rastu, ne brini.
Ma 6+3 mi je plod bio 6 mm. Znači to je ok veličina ta te tjedne
Željela sam napisat da je meni prosli put bila ta dimenzija, sada jos nisam bila bi na pregledu 😊🤦♀️
Ma bit ce sve ok 😉
Meni su počeli stizati paketi od hipp-a, novalaca... samo me iznenade. Haha
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Uh jeste se raspisake ☺️
Dobrodosle nove trudnice ☺️
Ja sam od 8 bila u gradu ,nasetala se ko konj za papire opet, i napokon sve rijesila. Sad sam se najela sendvica i cekam reakciju 😂
Ja sam u prvoj se mazala biobazom i sad sam opet to kupila i pocet cu se mazati.
Na trbuhu nemam strija , a tamo di sam manje mazala ispod nogu i bedra sam ih dobila bila ali su full svijetle i ne zamaram se.
Alisanazemlji kupila sam ga u dm-u, ovdje cak ima i u supermarketima. Meni se svidja, iako ja bas mrzim da se mazem i taj osjecaj na kozi, nije ni cudo sto mi je suha koza 🤔
Ja sam si juce kupila caj od djumbira, jer sam cula da pomaze kod mucnina. Jao sto je odvratan, nakon jednog gutljaja caja, meni se mucnina samo povecala i prosula sam ga. Taj caj nije za mene, definitivno 😰
Alisanazemljikupila sam ga u dm-u, ovdje cak ima i u supermarketima. Meni se svidja, iako ja bas mrzim da se mazem i taj osjecaj na kozi, nije ni cudo sto mi je suha koza 🤔
Ja sam si juce kupila caj od djumbira, jer sam cula da pomaze kod mucnina. Jao sto je odvratan, nakon jednog gutljaja caja, meni se mucnina samo povecala i prosula sam ga. Taj caj nije za mene, definitivno 😰
Ima u mulleru bomboni,super su ☺️ a od djumbira caj je dobar ako ga kombiniras sa nekim drugim dok se ne naviknes
Ovaj tjedan pregled imaju još Mor i Tea1401. Držim fige 🤞
hvala mada mislim da nece biti pregleda vec samo prica i mjerenje pritiska, krv, urin.. ovdje tek 15-20 sedmica slusaju otkucaje jer ne zele dodatno da prepadaju majke ako u ranoj trudnoci ne uspiju cuti. mislim da cu traziti privatno iduce sedmice.
Ovaj tjedan pregled imaju još Mor i Tea1401. Držim fige 🤞
Hvalaa!
Još 2 dana.. :) malo me strah zbog prijašnjih ne baš dobrih vijesti...ali imam neki dobar feeling pa ćemo vidjeti.. :)
Anja🌸🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji