Sto se tice strija, moja mama nema nijednu a rodila je 3djece, ja rodila jedno i sva sam popucala i to su mi se pokazale zadnji mjesec. Bila sam presretna da ih nema s obzirom koliki sam trbuh imala ali eto tu su, strije i oziljak od carskog i mogu rec da me bas briga jer me podsjecaju na moju mrvu.
Ja sam se mazala Biobazinom kremom za trudnice, baš mi je dobra bila, ali tek kad mi je počeo rasti trbuh, prije nisam. Nemam ni jednu striju, vidjet ćemo nakon ove trudnoće, ali iskreno dobila ih ne dobila, nije mi neki faktor u životu. Ionako imam previše godina da paradiram u majicama koje pokazuju trbuh hahaha
DandyCandy, dobro došla! Koji si sad TT? Koliko godina kad kažeš da si starija? :)
Vrapcic da, organsko je. Nije premasno i ok se upija.
Bezzo cestitam! I moja je bebica na 5+6 bila 2mm… na idućem pregledu za dva tjedna 17mm. Brzo rastu, ne brini.
Ma 6+3 mi je plod bio 6 mm. Znači to je ok veličina ta te tjedne
Odlično je baby love ulje iz Dm. Moj savjet je da ga mažete dok ste mokri nakon tuširanja.
Bezzo cestitam! I moja je bebica na 5+6 bila 2mm… na idućem pregledu za dva tjedna 17mm. Brzo rastu, ne brini.
Uf, nadam se. Sljedeći pregled mi je za tri tjedna, 29.11. pa ćemo vidjet kako će sve proći.
Ne znam kad je vrijeme za ic u Dm-a pokupit svoj paket za trudnice hahah. Tamo mislim daju Biobazinu kremu za mazanje.
Uf, nadam se. Sljedeći pregled mi je za tri tjedna, 29.11. pa ćemo vidjet kako će sve proći.
Ne znam kad je vrijeme za ic u Dm-a pokupit svoj paket za trudnice hahah. Tamo mislim daju Biobazinu kremu za mazanje.
Ne znam imam li opet pravo na taj paket jer sam ga dobila u prošloj trudnoći i to 2 puta jer su imali čišćenje zaliha. Mogla bih pitati haha
Mislim da bi trebala dobit, nova trudnoća, nove strije 😂 idi pitaj, i ja ću čim se dočepam grada i Dma. Na otoku nemamo ničeg. Mogu se mazat maslinovim uljem samo. Tog imam 🙂
Jutro cure, vidim sve ste se naspavale, neka neka.
Dobro dosla nova trudnice 🤗🤗
Mene muz jutros budio (inace sam u 7 na nogama, neznan sta je bilo jutros) docekao me sa krafnama, ja nadobudno krenila mlatit po njima, pojila jedva pola jedne, evo me drzi muka, Bogu dusu Bog je nece. I samo podrigujen. 😖
💞girl💞
DandyCandy, cestitam na trudnoci, zelim ti ovaj put lijepu i uspjesnu :) razumijem tvoj strah. Jel vec imas dvije beba kako sa shvatila? Koliko ti je najmlađe? Moj 13 mjeseci ima, a opet trudna, zelja mi bila, i nemam pojma kako sa dvoje male djece da izdrzim 😜 simptomi su svakako dobra stvar, vecinom pokazuju da je sve ok. A cudno da si odmah nakon spontanog ostala trudna, to je bas rijetkost. Poslije spontanog vecinom dugo dugo prodje dok tene ponovno zatrudne. Moj termin mozete upisati 23.06, dokt nije nista rekla, app tako kaze. Prosli put je bilo tacno 😁
mrvičak ok je veličina ploda. Ne brini, prate oni nas, rekli bi ako nešto ne bi odgovaralo, a i to je sve individualno i ovisi o mjerenju ginekologa. Mojoj su frendici rekli da beba zaostaje, a rodila se čak i veća. To sve ovisi o uzv, položaju djeteta, njihovom mjerenju. Nije sto posto točno.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji