Jutro! ☕
Mmm jedva cekam vidjet kakav dorucak imamo pa skocit po kavicu
Istina je i ono su nenamjestene fotke kad vidite da je fetica parizera i bijelog kruha za dorucak u bolnici
Sve sto sam doma pazila da ne jedem je tu pod normalno da ne pricam da se pije coca cola, jedu smećeka, narucuju pizze i sve ostalo sto vam padne na pamet
pitam se koliko dana ce mi trebat da puknem i predjem na tamnu stranu
Jutro cure
Vrapcic i Dora hvala na komplimentima, ali ipak je od tad proslo vise od desetljeca 🙈
I ja sanjala nekakve lude snove, da spavam na trbuhu iako znam da ne smijem. To je zato jer se rostiljam cijelu noc, nikako se namjestiti.
Sretno curama koje danas idu na pregled, nek nam se jave s lijepim vijestima 🥰
Večer cure! Evo odradila i ja napokon svoj pregled danas, noćas nisam oka sklopila od nervoze jer nisam još niti 1 osjetila bebu, ali hvala bogu sve je prošlo super. Suprug je išao sa mnom, prvo me je pregledala vaginalno na brzinu, sve ok, onda me je nekih 10ak min i objašnjavala gdje je šta, srce, mozak, mjehur, bedrena kost, šaka, ugl sve što treba i rekla je da su mjere savršene. Citiram :-) ja sam samo glavu kružila jer je mala toliko nemirna bila ali njezine riječi mi sve znače. Rekla je da će se idući put sve bilje vidjeti jer će biti više plodne vode. Suprug ne rekao da se brinem često pa me naručila za 3 tj a ne za 4 kao do sada, i svaka joj čast na tome. Kaže da mogu doći kad god me nešto brine jer bolje da pitam nego da brinem doma. Stvarno joj svaka čast. Idući je dakle 19.02. s kilama sam na +4. A što se kolica tiče za sada su nam favoriti Jane i joolz. Ali nismo još ništa def odlučili. Malo duži post, nemojte zamjeriti,čitam vas pobožno, ali ne pišem često, pa nemojte zamjeriti ❤️
Drago mi je zbog tebe i urednog pregleda😊😊
Tikiodlicne vijesti!! 🥳
Gdje si radila anomaly?
Ja se jos dvoumim izmedu par privatnika pa vas sve pitam di ste bile🙃
Ja idem u polikliniku Veritas u Zg, tamo sam isla i na Nifty.
Sve preporuke, doktorica Lara je super😊
Evo me cure!
Mi maloprije dosli doma 🤣. Obisli sto trgovina i uglavnom opremili malca sa hrpom robice. Ja si kupila samo traperice u hm-u. Muz se isto malo pocastio. Ugl.pregled je prosao dobro, bebac je 400g, odgovara tjednima, sve mjere i morfologija organa uredni. Doktor nam je sve detaljno objasnio tokom pregleda iako mi sam po sebi djeluje malo egoisticno, ali nebitno, bitno da dobro radi svoj posao. Nemamo bas neke slike posebne jer je moje dijete izgleda mamina maza od pocetka pa je priljubio glavicu skroz uz moju maternicu, haha, ali imamo jednu gdje je napucio usnice i srvarno je presladak. Dr. je rekao da preporuca jos jedan detaljniji pregled nakon 30.tj da se vidi jos jednom morfologija, ali za sad je sve kako treba biti. I da… moja posteljica se dignula skroz, na 5cm je od unutarnjeg usca tako da se nemojte brinuti tko ima nisko. Sve to dođe na svoje, a i maternica mi se izdignula iznad pupka. Gledao je glavu skoro pod mojim rebrenim lukom.
Mrvičak nemoj se brinuti, taj iscjedak je od odnosa, dolje je sve jako prokrvljeno i malo treba da neka kapilarica pukne.
Sto se tice kolica, ja bih isto crna, muz se ne slaze pa cemo neka pola pola…
Čestitam na urednom pregledu i lijepim vijestima😊
Jutro cure :-)
Tiki i ostale cure čestitke na uspješnim pregledima; ja svoj još moram čekati 19 dana... nikad dočekati da prođe 5 tjedana;
Cure jeste vi što osjećali nakon 12 tjedna. Ja kao da nisam trudna.... baš se nekad zabrinem, jel ima išta u meni. A te prve pokrete nikako dočekati.
Nadam se da ste sve dobro :-)
Sve je super. Samo nosim nisko, posteljica trenutno prekriva dio ušća a kako je straga, sumnja da će se dignit. Ako tako bude, idem na carski. Misli da je dečko, al nije sigurna
A meni je isto napuhan trbuh i dole kao mala bublica koja inače nije tu; ali kako su svi pisali da se u 2 trudnoći puno ranije osjete pokreti stalno ih čekam pa nikako hahahha ( s curom sam u 16 tjednu osjetila udarce male )
Mene jedino mori kašalj, nikako da se smiri; uzela sam sirup za iskašljavanje, jer mi nije za antibiotika- kaže doktorica.
i moj vječni problem kandida, čim stanem s terapijom one se opet počnu javljati. Užas....
Evo me cure!
Mi maloprije dosli doma 🤣. Obisli sto trgovina i uglavnom opremili malca sa hrpom robice. Ja si kupila samo traperice u hm-u. Muz se isto malo pocastio. Ugl.pregled je prosao dobro, bebac je 400g, odgovara tjednima, sve mjere i morfologija organa uredni. Doktor nam je sve detaljno objasnio tokom pregleda iako mi sam po sebi djeluje malo egoisticno, ali nebitno, bitno da dobro radi svoj posao. Nemamo bas neke slike posebne jer je moje dijete izgleda mamina maza od pocetka pa je priljubio glavicu skroz uz moju maternicu, haha, ali imamo jednu gdje je napucio usnice i srvarno je presladak. Dr. je rekao da preporuca jos jedan detaljniji pregled nakon 30.tj da se vidi jos jednom morfologija, ali za sad je sve kako treba biti. I da… moja posteljica se dignula skroz, na 5cm je od unutarnjeg usca tako da se nemojte brinuti tko ima nisko. Sve to dođe na svoje, a i maternica mi se izdignula iznad pupka. Gledao je glavu skoro pod mojim rebrenim lukom.
Mrvičak nemoj se brinuti, taj iscjedak je od odnosa, dolje je sve jako prokrvljeno i malo treba da neka kapilarica pukne.
Sto se tice kolica, ja bih isto crna, muz se ne slaze pa cemo neka pola pola…
Kakve su ti prognoze davali na početku za podizanje? Je li ti sprijeda nisko ili straga nisko? Evo ja u istoj situaciji, ali samo mali dio prekriva ušće
Tikicestitam na urednom pregledu! :)
Bas mi je ohrabrujuce i da ti se posteljica tako lijepo digla, znaci stvarno ima nade :)
Ancy bravo za trakicu, sad cemo te pratit ko velike!
Polly mala ce zavodit vec na binjacama, ha?
Alisa hvala :)
Eovynbas sam cekala tvoj izvjestaj! Jako mi je drago da je sve u redu i to savrsenom! :) odlicno da je bila toliko uvidjavna da te stavi vec za 3tt, to ces docekat jos uvijek pod super dojmom od ovog pregleda!
Kaktusicabas si mrak :) marama i beba izgledaju kao dodatak na modelu hihi
Daisysretno na pregledu danas!
Vrapcicdobro je, polovila sam ritam dana i odem prosetat do aparata za kavu pa je lakse zivjet :) mrvicu me pocinje mucit probava, tj.ne mogu se opustit da obavim veliki wc nego sam napeta stalno, al to je stvar u glavi i moram radit na tome!
Mrvičakjavljaj jesi uspjela doc do dr. i jel te umirila?
Yvettedobro dosla u Klub Riba Na Suhom :_
Danamislim da od naprezanja mozes eventualno zaradit hemeroide? Priznaj, htjela si pitat jel mozes porodit bebu? Mislim da ne mozes ;)
Joj dora mislila sam da cu umrijeti. Od ponoc do ponoc i 40 sam umirala doslovno 😭
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji