Cure, nije me bilo par dana i dosla sam unatrag do 1100 stranice, a poslije cu jos nastaviti.
Vidim da se svasta izdogadjalo i nadam se najboljemu.. evo isla sam od kraja prema naprijed, i sad sam zaboravila koja je tema aktualna trenutno 🙈
Kod mene je sve po starom, ovih dana sam imala dosta nekih dogadjanja, a apetit mi je ogroman i trbuh mi je bas iskocio dosta. Jako puno jedem i svaki dan iznova govorim od sutra pazim, sutra je novi rezim ishrane.. i tako u krug naravno 😰
Enai ja sam uzimala Kivilaks, i stvarno je super. Sada uzimam samo magnezij i bude ok.
Ancyja sam iz Dalmacije, ali razmisljam da idem u Zg roditi. Mislim se izmedu Vinogradske i Petrove.
Proucavala sam Rodine statistike:http://rodilista.roda.hr/
Nekidan sam bila u St na hitnoj i prepao me pregled grlica jer nemaju spekulum po velicinama nego samo najveci, pregled mi je bio ekstremno bolan, nisu ga uspjeli obaviti jer me previse boljelo pa su nastavili rucno, a ja sam nakon toga 2 dana imala sukrvicu. Bas mi je ostavilo los dojam i nehuman pa se pitam ako nisu u stanju kupiti pribor od par stotina kuna da bi se prilagodili nasim velicinama, kako je tek na porodu
Ukoliko se odlucim za porod u drugom gradu, koliko prije termina bi mi bilo pametno doci 🤔 2 tjedna ili prije?
Ancyzasto si se bas odlucila za sv.Duh?
Za dv Duh sam se odlucila prvenstveno jer spadam u tu bolnicu prema mjestu stanovanja najbliza mi je, a i rodena sam tamo pa mi je to nekako bilo bas zaokruzena prica. 😊
A znam da su doktori izvrsni isto kao i u vinogradskoj s tim neces pogrijesiti.
Jedino sto je sv Duh sada definitivno bolje opremljen i u boljem stanju od vinogradske koja je jako stara i u koju se vec dugo nista ne ulaze.
Prije mj dana su otvorili novi odjel radaona cak je bilo i na tvu.
To za nove radaone sam mislila na sv duh. Ne mora znaciti da ce meni biti bolje iskustvo nego nekome u vinogradskoj. Sve je to individualno i svakome je drugacije. Ja sam od prvog trena kad sam sznala da dam trudna odlucila tako i ne citam price i dozivljaje s porodaja. Kako bude biti ce a nadam se da cemo sve proci dobro na porodu 😊
Cure jel vas nekad bole malo jajnici, ništa jako, kao najblazaa menstrualna bol..? Evo sad mi je tako baš...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Danijela čestitam na urednom pregledu! 🤩
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure jel vas nekad bole malo jajnici, ništa jako, kao najblazaa menstrualna bol..? Evo sad mi je tako baš…
Mene bole stalno i to dosta , mislila sam da je od lijekova al sam skoro sve prestala uzimati osim utrića, pitala ginekologa on pogleda kaže sve u redu to je kako se maternica podiže pa zateže sve, a meni su i od postupka dosta osjetljivi pa zato
Poz cure, evo i mene malo kasmim s pregleda... Sve super proslo pilic se razvija odlicnl, spol ne zelimo saznati hihi bar ne dok se dragi ne vrati s broda 😁 iskreno za sad mi nije ni bitno, sve sto kupijem ili dobjem je neutralno
Cestitam ostalim curama na uspjesnim pregledima 🥰🥰
Sto se tice bolova u jajnicima takoder su i kod mene i to cesto i znaju bit jaki 🤔🤔
20 🐣
Luna to je zaista neki debil od doktora. Koma iskustvo! Ja sam se tak sa jednim posvađala strašno, rekla sam mu da mi se ne sviđa njegov ton i gdje vidi ovaj razgovor, da je on doktor i da bi trebao biti kulturniji, zgrabila svoje nalaze iz njegovuh ruku i skoro ih sve zgužvala, pokupila se iz ordinacije i otišla… Još bila sva jadna isprepadana od Ivf postupka, nisam znala što me čeka, a on bahat i bezobrazan…I nikad ga više nisam od tad vidjela 😁
Pa svaka ti čast na odvažnosti! 😊
Dečkić💙
Cure jel vas nekad bole malo jajnici, ništa jako, kao najblazaa menstrualna bol..? Evo sad mi je tako baš…
Vrapcic, i kod mene aktualni..kazu da je to normalno 😉
Anja🌸🌸
Vrapcic znaju me boliti, pogotovo desno pa se prepadnem da je slijepo crijevo...panicarka
Kolica bitno mi je da su lagana i da se lako barata s njuma, zasad mi se svidjaju ova jer uzivo nisam gledala nista, kod nas postoji samo Bubamara. https://www.babycenter.hr/cybex-kolica-3u1-balios-s-denim-komplet-manhattan-grey-mid-grey-858638.html
Čestitam na uspjesnim pregledima🎉🎉🎉
Mene su jajnici boluckali do 12,13tj sad ne primjecujem bas, ali mi neki pritisak dolje nisko, imam osjecaj da ce mi sve ispasti
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji