LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    28. Siječanj 2020. 20:55

kaktusica

Vrapcic znaju me boliti, pogotovo desno pa se prepadnem da je slijepo crijevo…panicarka
    Kolica bitno mi je da su lagana i da se lako barata s njuma, zasad mi se svidjaju ova jer uzivo nisam gledala nista, kod nas postoji samo Bubamara. https://www.babycenter.hr/cybex-kolica-3u1-balios-s-denim-komplet-manhattan-grey-mid-grey-858638.html

Super kolica, vidim i lagana, i ja bih tako neka siva i mogla bi biti bas ova👍👌😁. Cijena skroz ok

💙

Ivke_
    28. Siječanj 2020. 20:55

Rose1

Čestitam na uspjesnim pregledima🎉🎉🎉
    Mene su jajnici boluckali do 12,13tj sad ne primjecujem bas, ali mi neki pritisak dolje nisko, imam osjecaj da ce mi sve ispasti

Suosjecam od evo danas haha cjeli dan kad se sagnem nesto se primim za stomak jer mi je ogroman pritisak 🤣🤣

20 🐣

DanijelaBB
    28. Siječanj 2020. 20:56

Vrapcic123

Danijela čestitam na urednom pregledu! 🤩

Hvala 😊, želim svim curama da se sretne i bezbrižne vraćaju sa svakog pregleda.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    28. Siječanj 2020. 20:58

Ivke_

Rose1

Čestitam na uspjesnim pregledima🎉🎉🎉
    Mene su jajnici boluckali do 12,13tj sad ne primjecujem bas, ali mi neki pritisak dolje nisko, imam osjecaj da ce mi sve ispasti

Suosjecam od evo danas haha cjeli dan kad se sagnem nesto se primim za stomak jer mi je ogroman pritisak 🤣🤣

I ja tako i kad kisem i smijem se, decko me gleda i cudi se🙈🙉🙊

💙

DanijelaBB
    28. Siječanj 2020. 20:58

Vrapcic123

Cure jel vas nekad bole malo jajnici, ništa jako, kao najblazaa menstrualna bol..? Evo sad mi je tako baš…

Uf da jel bole...nekad je to lagana, ali nekad i malo oštrija bol. Bitno je da ne traje dugo i da nije popraćena nikakvim krvarenjem.

DanijelaBB
    28. Siječanj 2020. 21:03

Neki dan bila u Konzuma i privuklo me bijelo grožđe. Baš san guštala dok sam jela, ali kad mi je probava proradila... satrali me grčevi, bilo me straj bez obzira što sam znala da je krivac grožđe.
    Jeste vi primjetile da vam sada nešto posebno ne paše i stvara probavne smetnje?

Alisanazemlji
    28. Siječanj 2020. 21:09

Dora, a eto, uglavnom se ne stižem javljati prek dana osim za vikend.
    Nemam sjedalački posao i dosta je dinamičan stoga mi je teško uhvatiti vremena za pisanje.. 
    Drago mi je da si ti ok 😘
    Je li znaš otprilike kad ćeš kući?
    Ostale cure, čestitam vam svima na pregledima. 
    Luna, jako mi je žao zbog tog hladnog doktora. Stvarno se nadam da ćeš brzo dobiti novog. Postoji li ta opcija da odeš kod privatnika?
    Zaraa, drago mi je da si nam se vratila🤗
    Meni se, otkad su mi mučnine nestale, apetit poprilično vratio... Bojim se da ne postanem 🐽 😁
    Jedino što mi i dalje ne paše su parizeri, šunke za pizzu i slične stvari.. 
    Čitala sam da bebice u 17 i 18.tjednu trudnoće počinju čuti pa sam joj počela svakodnevno puštati neke svoje play liste. I pjevušim joj mnogo. Inače sam muzikalna, bavila sam se i pjevanjem, pa se nadam da će naslijediti moju muzikalnost.. 🤗❤️

Curka je ❤

Vrapčić123
    28. Siječanj 2020. 21:14

Lelibeli a da, ima smisla. Jesu li i tebi bili uvećani nakon postupka? Meni dosta.
    Ivke  drago mi je da je pregled uspješno prošao... 🥰
    Curke pa ima vas dosta koje muče jajnici, a to je očito onda normalno, Danijela je u pravu, bitno da nema krvarenja i bolova jakih ☺️🙄☹️🤦‍♀️
    Luna ma puko mi film 😮🤦‍♀️🙄☺️
    Rose i mene je tak par dana bilo držalo, kao da će mi ispasti nešto dolje i bolio me svaki okret, dizanje.. I onda mi je na tom pregledu doktor ustanovio da mi je posteljica nisko smještena. Sad se nadam da će se dići na odgovarajući dio, odnosno gore... 😏
    Kolica: ja ne planiram dati neku poveću cifru za kolica, brend mi nije bitan zaista, meni je samo bitno da su mala, lagana i sklopiva. Pa ako znate za koja manja i lagana svaki savjet dobro došao! Jaje ću od sestre dobiti - Maxi cosi. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Leonie90
    28. Siječanj 2020. 21:17

Vrapcic123

Cure jel vas nekad bole malo jajnici, ništa jako, kao najblazaa menstrualna bol..? Evo sad mi je tako baš…

Evo i meni prije jedno sat vremena, bas me pocelo presijecati onako.

Lelibeli
    28. Siječanj 2020. 21:18

Vrapcic123

Lelibeli a da, ima smisla. Jesu li i tebi bili uvećani nakon postupka? Meni dosta.
    Ivke drago mi je da je pregled uspješno prošao… 🥰
    Curkepa ima vas dosta koje muče jajnici, a to je očito onda normalno, Danijela je u pravu, bitno da nema krvarenja i bolova jakih ☺️🙄☹️🤦‍♀️
    Luna ma puko mi film 😮🤦‍♀️🙄☺️
    Rose i mene je tak par dana bilo držalo, kao da će mi ispasti nešto dolje i bolio me svaki okret, dizanje.. I onda mi je na tom pregledu doktor ustanovio da mi je posteljica nisko smještena. Sad se nadam da će se dići na odgovarajući dio, odnosno gore… 😏
    Kolica: ja ne planiram dati neku poveću cifru za kolica, brend mi nije bitan zaista, meni je samo bitno da su mala, lagana i sklopiva. Pa ako znate za koja manja i lagana svaki savjet dobro došao! Jaje ću od sestre dobiti - Maxi cosi.

Vrapcic123 bili su mi dosta uvećani još 14 jajnih stanica, treba vremena da to zaraste a odmah je iza toga trudnoća al pretrpi se sve samo da bude sve dobro 😉🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.