CUre jeste gledale šta kolica? Kakva su vaša mišljenja, skuplja, jeftinija? Meni se svidjela jedna dosta skupa, i sad sam u fazi za i protiv :D
Ja sam odlucila uzeti stokke xplory jer se mogu podesit po visini.Imam skoliozu i 180 da se ne gobim😂 a i po ostalom su me se dopala
Rekla sam naruciti slj.tjedan preko andrews baby imaju 10 posto na gotovinu
Luna to je zaista neki debil od doktora. Koma iskustvo! Ja sam se tak sa jednim posvađala strašno, rekla sam mu da mi se ne sviđa njegov ton i gdje vidi ovaj razgovor, da je on doktor i da bi trebao biti kulturniji, zgrabila svoje nalaze iz njegovuh ruku i skoro ih sve zgužvala, pokupila se iz ordinacije i otišla... Još bila sva jadna isprepadana od Ivf postupka, nisam znala što me čeka, a on bahat i bezobrazan...I nikad ga više nisam od tad vidjela 😁
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo nas sa pregleda.
Plakala sam ko mala beba kad je upalila ultrazvuk i kad sam vidjela tog malog slatkog misa u sebi. A tek kad je upalila da cujemo otkucaje srca 🥰😍
Stvarno osjecaj koji se ne moze usporediti ni sa kojim drugim osjecajem na svijetu.
Uglavnom bebica je super, dosta dugo me pregledavala i na kraju mi rekla da imam hematom u maternici. Iako nisam imala jos nikakva krvarenja, dobila sam tablete sa progesteronom i strogo mirovanje iduca 4 tjedna. Bolovanje mi naredni mjesec ne gine. Takoder sam dobila i neki preparat s Magnezijom da mi umanji bolove u podrucju maternice. Skoro pa nas je pripremila za moguc najgori scenarij, ali je istovremeno bila jako draga i rekla da cemo napraviti sve da bebica bude dobro. Iskreno, dosta me to pogodilo. Znam, nije rijetkost da se tako nesto dogodi, ali covjek se uvijek nada da ce sve biti ok i onda ovako nesto. 😖😡
Sad sto je tu je. Moram mu/joj davati paznju vec 3. mjesec od zaceca 😁 Nema veze…nadam se da do 28.2. kada imam iduci termin hematoma vise nece biti i da ce se bebica i dalje razvijati onako kako treba ☺️
Napravili smo i toksoplazma test. Nisam pitala kada ce doci rezultati, valjda postom doma ili cu cuti na iducem pregledu.
Nisam citala sve postove od jucer. Cestitam svima kojima su pregledi prosli uredno 😘
Samo polako, i vjerujem u najbolje😊😊
Čestitam svim curama na uspješnim pregledima i na tome kaj ste spol saznale😊…
Ja evo u suzama dolazim s pregleda, a tolko sam se veselila. Moja (zlatna) ginekologica je otišla, našla negdje drugdje posao, a na zamjeni je odvratan deda primarijus Jokanović iz Vinogradske…
Dakle, tolko je grub bio na vaginalnom pregledu, kad je radio uzv nije mi uopce ekran okrenuo, nije ni rijec rekao, nisam ni sliku dobila niti dimenzije bebe! Ništa!
Čekam pregled 5 tjedana…a kad ono, ništa. Pitam ga zašto sliku nisam dobila, on mrtvo hladno "nije mi uspjela". Pokazujem mu nalaz s malog anomaly scana, on ga nije ni pogledao!
Inače nemam baš muda autoritetima prigovarati niti se suprotstvaljati, to mi je mana, da imam, oprala bih ga odmah.
Naravno da sam sretna jer je beba živa i zdrava, ali brate mili, da ti neki stari deda tak upropasti dan i veselje i da places poslije, to fakat nitko ne zaslužuje…
Jako mi je zao😔
Držim fige da ti se sto prije zaposli netko normalan. Znam koliko znaci i koliko čekamo taj pregled...
Dorahahah nasmijala si me 😂 tu sam evo me, ne odlazim viseeee nadam se.
Aa cekaj jesu li bar otkrili sta je? Uf mogu mislit kako je u bolnici, ali izdrzi, bolje da si tu, pod nadzorom. ❤
Ps je je navijamo za curicu hehe
Trancie, ena cure ❤ eee uvik mora bit nesto, nazalost znamo da ce zavrsit lose ali eto… nastojim ne mislit na to. To je, nazalost, zivot.
Mimoza, lelibeli, fluffy, rosecure hvala vam❤
Ja sam misla drzat po tjedan dana sa smajivanjem, tipa sad tjedan dana 3x1 pa tjedan dana 2x1 jel to predugo ili? Neznan jeli ja sad ovo umisljam male grcice ili…?
Missyr, tonka cure hvalaa ❤❤ eto jos da mi iduci put potvrdi spol, ko.sritniji od mene.
Cure u nedoumici sam, moja gin mi je rekla da je idealno 4D napravit do iduce kontrole (tada cu bit 23tt) i zovem danas jednu privatnu polikliniku kazu mi da je najbolje radit sa 26 tt
Oko mene su svi radili u 22tt. Sad sta vi mislite trazit dalje ili se narucit tu?
Ps neznam za vas mene leđa, donji dio ubijaju, znaci doslovno se jedva okrenem kad legnem,triba mi neko da me pogura da vi se lakse digla.
Ps2 horor nad hororima, od zadnje kontrole 6 kg u plusu, u nesvist san skoro pala, plesnila me brojka na vagi, majko mila.
Prezadnji put 20dkg, a sad lagano 6 kila.
Doduse i pocela san jest, sve mi lipo, sve mirise, sve bi ja provala, gricnila… do poroda mi ne gine 100, kladin se😑😑
Ej.
Drago mi je da si dobro😊
Ja ti idem na uzv u 21.tjednu,kaze doktorica taman.
Pa vidi s kim drugim privatno, ne kuzim sta njih briga kad bi ti😁
Hahahaha,e tako ja cekan vagu, danas san 18+3, i do sad na -1. Al' kad krenu😂😂
Ja imam sve od opreme tako da ne moram nista nabavljt, planiram mozda uzeti kolkanicu i kasnije kisobran kolica! Ja sam si uzela skupa i nije mi zao sekunde. Bas sam zadovoljna za ono za sto su meni trebala.
Vidim da su danas tema kolica, ja jučer slučajno naletila na fejsu na oglas, prodaju se kolica za blizance, korištena 8 mjeseci, doslovno imaju sve živo. Jučer predvečer ja i muž otišli vidit i danas ih kupili 🤭🤭😊, očuvana ko nova, inače nisam pobornik polovnih stvari al ova su doslovno nekorištena. Inače sam bila luda jer za blizance ima jako mali izbor, ova su bila oko 8000 nova nama ih prodali za 4500. Stavit ću sliku ako uspijem ne znam baš kako se stavlja 😉
Pozzz, danasnji treći pregled je bio super. Bebica super napreduje, svi organi se pravilno razvijaju.
Rio13 danas me baš doktor pitao da li sam osjetila ikako bebu, danas sam 16+6, i sada svaki podražaj doživljavam pod povećalom, ali mislim da je to ipak iz nekih drugih razloga.
Doduše rekao mi je da se to prvi puta zna dogoditi i tek u 20 tjednu...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Enai ja sam uzimala Kivilaks, i stvarno je super. Sada uzimam samo magnezij i bude ok.
Ancyja sam iz Dalmacije, ali razmisljam da idem u Zg roditi. Mislim se izmedu Vinogradske i Petrove.
Proucavala sam Rodine statistike:http://rodilista.roda.hr/
Nekidan sam bila u St na hitnoj i prepao me pregled grlica jer nemaju spekulum po velicinama nego samo najveci, pregled mi je bio ekstremno bolan, nisu ga uspjeli obaviti jer me previse boljelo pa su nastavili rucno, a ja sam nakon toga 2 dana imala sukrvicu. Bas mi je ostavilo los dojam i nehuman pa se pitam ako nisu u stanju kupiti pribor od par stotina kuna da bi se prilagodili nasim velicinama, kako je tek na porodu
Ukoliko se odlucim za porod u drugom gradu, koliko prije termina bi mi bilo pametno doci 🤔 2 tjedna ili prije?
Ancyzasto si se bas odlucila za sv.Duh?
Fun fact. Radim u firmi s medicinskim proizvodima vise manje sam na ntjecajima za opremanje bolnica i domova zdravlja. Tako da imam jako dobar uvid u stanja u nasim bolnicama i sto od opreme imaju ili nemaju.
Ovo za spekulume je nevjerovatno. Sama ih u firmi imam desetak vrsta. Od vecih manjih srednjih velicina. Takoder postoje spekulumi koji nisu kao lopata nego vrh ide u "spic" postoji i virgo za djevice spekulum mozes zamisliti kako je to sitno! Tako da mi je zao sto si to prosla... Na zalost nase bolnice nemaju novaca i kriterij im je kod nabave najniza cijena a kvaliteta robe je upitna...
Enai ja sam uzimala Kivilaks, i stvarno je super. Sada uzimam samo magnezij i bude ok.
Ancyja sam iz Dalmacije, ali razmisljam da idem u Zg roditi. Mislim se izmedu Vinogradske i Petrove.
Proucavala sam Rodine statistike:http://rodilista.roda.hr/
Nekidan sam bila u St na hitnoj i prepao me pregled grlica jer nemaju spekulum po velicinama nego samo najveci, pregled mi je bio ekstremno bolan, nisu ga uspjeli obaviti jer me previse boljelo pa su nastavili rucno, a ja sam nakon toga 2 dana imala sukrvicu. Bas mi je ostavilo los dojam i nehuman pa se pitam ako nisu u stanju kupiti pribor od par stotina kuna da bi se prilagodili nasim velicinama, kako je tek na porodu
Ukoliko se odlucim za porod u drugom gradu, koliko prije termina bi mi bilo pametno doci 🤔 2 tjedna ili prije?
Ancyzasto si se bas odlucila za sv.Duh?
Za dv Duh sam se odlucila prvenstveno jer spadam u tu bolnicu prema mjestu stanovanja najbliza mi je, a i rodena sam tamo pa mi je to nekako bilo bas zaokruzena prica. 😊
A znam da su doktori izvrsni isto kao i u vinogradskoj s tim neces pogrijesiti.
Jedino sto je sv Duh sada definitivno bolje opremljen i u boljem stanju od vinogradske koja je jako stara i u koju se vec dugo nista ne ulaze.
Prije mj dana su otvorili novi odjel radaona cak je bilo i na tvu.
Sortiraj odgovore
Najstariji