LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sierrav
    27. Siječanj 2020. 13:44

niki93

Drage mame i trudnice, došla sam sa pregleda ❤️ mali dečko je, super se razvija i sve je uredu 😊 e sada brine me jedna stvar što je gin rekla a to je da je beba već otvorila oči? Koliko sam čitala bebe tek u 25-26 tjednu otvaraju okice kada je sve razvijeno. Ona nije ništa komentirala da je to loše i slično. Zanima me dali ima još koja mama da je takvo stanje? Nadam se da je to ipak normalno, prvo mi je dijete i prijateljice koje su rodile nisu imale takvo iskustvo. Hvala i sretno svima ❤️

Pa ako ti gin nije nis osobito komentirala onda je sigurno sve ok😊

tea1401
    27. Siječanj 2020. 13:44

Dora4

Hej drage moje!
    Evo me u bolnici, o smjestaju necu nista jer je poprilicno lose, kao i hrana hahahah ali tako je kako je, znam zasto sam tu i istrpit cu. Cimerice se na prvu cine okej i simpa :)
    Bebice se lijepo i uredno razvijaju hvala dragom Bogu!!
    Do krvarenja dolazi najvjerovatnije jer se siri maternica i posteljica dok se dize gore i raste opcenito moze izazvat puckanje okolnih zilica i dr.smatra da je upravo to kod mene slucaj, zeli sad to imat pod nadzorom i to nam je primarno kaze.
    Odradili su briseve, dala sam urinokulturu, krv, kompletnu povijest bolesti i trudnoce i mislim da je to to za danas. Nemam ni priblizno ideju kad cu doma, pretpostavljam da sam tu najmanje koliko cekamo ove sve nalaze, a dalje cemo vidjet.
    Kaktusice draga, jako mi je drago za uredan nalaz!!
    Ljubim vas sve redomZaraa je danas trebala imat kontrolu, stvarno se nadam da ce se javit, nema je danima

Dora, neka naprave sve pretrage, bolje da se sve iskontrolira 😊najvaznije je da su bebaci i ti dobro❤
    Ps u kojoj si bolnici?😘

Anja🌸🌸

• anav05
    27. Siječanj 2020. 13:46

kaktusica

Jutro cure!
    Jutros u 8,15h mi zvoni mobitel kad ono ordinacija od mog ginekologa, zove sestra da su dosli nalazi Niftyja, sve je ok. Jedino sto mene sad muci je kolicina fetalne frakcije koje je bilo oko 4,8% ali kaze ona da je to ok, skroz dovoljno. Ja sebe jednostavno volim muciti razmisljanjima… Saznala sam i spol ali cu ga jos malo drzati u tajnosti radi muza koji jos ne zeli znati 😄

Cestitam na urednim nalazina😊😊

sierrav
    27. Siječanj 2020. 13:47

Dora4

Hej drage moje!
    Evo me u bolnici, o smjestaju necu nista jer je poprilicno lose, kao i hrana hahahah ali tako je kako je, znam zasto sam tu i istrpit cu. Cimerice se na prvu cine okej i simpa :)
    Do krvarenja dolazi najvjerovatnije jer se siri maternica i posteljica dok se dize gore i raste opcenito moze izazvat puckanje okolnih zilica i dr.smatra da je upravo to kod mene slucaj, zeli sad to imat pod nadzorom i to nam je primarno kaze.
    Odradili su briseve, dala sam urinokulturu, krv, kompletnu povijest bolesti i trudnoce i mislim da je to to za danas. Nemam ni priblizno ideju kad cu doma, pretpostavljam da sam tu najmanje koliko cekamo ove sve nalaze, a dalje cemo vidjet.
    Ljubim vas sve redomZaraa je danas trebala imat kontrolu, stvarno se nadam da ce se javit, nema je danima

Odlicno,samo neka bebe napreduju a tebi da nalazi budu dobri😊

Rose1
    27. Siječanj 2020. 13:48

Dora4

Hej drage moje!

Glavno da je sve dobro s bebicama🥰ma nisam ni sumnjala🤗bolje da oni naprave sve potrebne pretrage pa si na miru...znam da ni smjestaj ni hrana nisu nesto, ali sve za bebice, brzo ce proci, nadam se da ces brzo doma🙏nek ti tvoji donesu od doma za jesti i sve sto ti zatreba...
    E da te pitam, ti si malo vise trudna od mene, ako su ti radili uzv preko trbuha gdje su ti ga radili? Mislim vec blize pupku ili su jos bebice oko ruba gacica. Kad sam bila13.1.bilo ispod ruba gacica. Citam na netu da se u 18tj maternica pocinje dizati, ali ja to jos sve napipavam oko ruba, ok fali mi jos tjedan dana, ali stslno si zabrijavam oko toga...sory na glupom pitanju

💙

• anav05
    27. Siječanj 2020. 13:50

Dora4

Hej drage moje!

Ej, super su to vijesti i sto ces odraditi sve tako na jednom mjestu,bez da te šalju lijevo desno.
    Drzim fige da i do kraja bude sve ok🙂

kaktusica
    27. Siječanj 2020. 13:57

E jesam bedasta, nisam napisala spol 😆 Nosim - curicu 💓💓💓 
    Dora draga, to su dobre vijesti! Samo ti uzivaj koliko mozes, znam da je bolnica najgore moguce mjesto na svijetu ali makar si na sigurnom i pod nadzorom i imas svu mogucu brigu. 😘

• amber

Eddie

amber

Jutro cure svima koji danas idu zelim sretno na pregledu a zanima me za koliko je dana vama bio nalaz krvi za prenatalni probir koje ste radile gotov?

Za dva dana mi je sve došlo na mail, kompletni nalaz. Radila sam prošli tjedan u Petrovoj u Zg..

Hvala😘

Žuža

Rose bas sam ja pitala sam na pregledu dokicu gdje mi je tocno beba. Bila sam trudna 20+2 kad sam bila na pregledu. Rekla sam da ja njega bas nisko osjetim, imam osjecaj da me udara po stidnoj kosti, kao da je na izlazu 😱 Rekla je da je to normalno i maternica mi je jos uvijek ispod pupka. Tako da kad je radila ovaj uzv sve je bilo nekoliko cm ispod pupka. 

Vrapčić123
    27. Siječanj 2020. 13:59

Dora sretno sa svim, znam da je tlaka biti u bolnici, no barem si pod nadzorom i vjerujem da će ti nešto pametnoga ipak reći. Držite se svi troje ❤️❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.