LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    27. Siječanj 2020. 14:50

Dora, enao206 hvalaaa vam puno cureee❤🤗

💙

Vrapčić123
    27. Siječanj 2020. 14:52

Curke što se željeza tiče, meni dr rekao od 20.tjedna krenem piti Solgar željezo. A ja se trudim dodatno piti smothie sa ciklom, ali ne mogu svježu ciklu jer mi je grozna nego sam si kupila organsku ciklu u prahu i ubacim u smothie žličicu. Recimo ovak pijem: banana, voda ili mlijeko, zobene pahuljice, jedna datulja ili malo meda, žličica te cikle u prahu i maline svježe. To smiksam i popijem. Trudim se barem 3-4 puta tjedno. A prije trudnoće pila doslovno svaki dan i krvna slika mi bila skroz uredna
    Hemoglobin 141 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    27. Siječanj 2020. 14:53

Pardon maline zamrznute imam domaće. Ne svježe. 

Vrapčić123
    27. Siječanj 2020. 14:54

Kaktusica čestitam na curici 🥰🥰🥰

• Bebac24
    27. Siječanj 2020. 15:10

Žuža

Rose bas sam ja pitala sam na pregledu dokicu gdje mi je tocno beba. Bila sam trudna 20+2 kad sam bila na pregledu. Rekla sam da ja njega bas nisko osjetim, imam osjecaj da me udara po stidnoj kosti, kao da je na izlazu 😱 Rekla je da je to normalno i maternica mi je jos uvijek ispod pupka. Tako da kad je radila ovaj uzv sve je bilo nekoliko cm ispod pupka.

Tako je i moj. Lupa me dole ko da bi van isao najrade 😂😂😂 
    Cure super na odlicnim pregledima, na decku i curi 🥰
    Za okice ma stvarno mislim da ae ne treba zamarati takvim stvarima 🙄

Mokvica
    27. Siječanj 2020. 15:13

Kaktusica čestitke na curici i na urednim nalazima. 🤗
    Dora, najvažnije da su bebice dobro, sretno s daljnjim pretragama.🥰

kaktusica
    27. Siječanj 2020. 15:31

Cure, hvala vam od srca 🥰 Ja vam ne mogu opisati kako sam sretna jer nosim curicu, bas jedan poseban osjecaj...a sin ce biti odusevljen, od oduvijek navija za sestru. Napravit cu mu iznenadjenje s onim balonom, pa kad ga probusi izletjet ce roze konfete 🎉 
    Sto se tice željeza, ja sam bila dugo vegeterijanka, cak i veganka jedno kratko vrijeme i veselim se nakon trudnoce vratiti na takvu prehranu. Jela sam jako puno zitarica, graha, slanutka, lece, graska...gotovo svakodnevno. Ne mora to biti dosadno varivo vec burgeri od cikle, falafeli od slanutka, bolognese od crvene lece... Orasasti plodovi su puni zeljeza ali svakodnevno treba unositi i dovoljno c vitamina jer se onda zeljezo bolje apsorbira u organizam i krv. Ima super stranica na fejsu s jednostavnim receptima kao npr. Bosh, Concinousus kitchen, Tasty vegeterian...

Vrapčić123
    27. Siječanj 2020. 15:40

Kaktusica i ja sam isto prije trudnoće bila vegetrijanka, skoro pa veganka. I krvna slika mi bila odlična jer sam planirano i raznoliko jela. I ja se također veselim povratku takvoh prehrani. Sada jedeš meso? Ja eto zbog bebe i trudnoće sve jedem sada. 

mimoza
    27. Siječanj 2020. 15:50

Dora jedva cekam da napravim palacinke i da slikam, pa da sliku okacim na grupu, da vidis kako je to provocirati 😂
    Rose ne brini se, kod mene je kao i kod vecine. Vecinom mi bebu gleda ultrazvukom ispod pupka, a zna se desiti da me lupi tacno ispod pupka. Mada mi je rekla dr prosli put da je beba nisko, al da ima vremena da se digne. 
    Kaktusica ja mislila ti i nas drzis u neizvjesnosti oko spola ili te strah da muz ne procita forum 😂

kaktusica
    27. Siječanj 2020. 16:05

Vrapcic123

Kaktusica i ja sam isto prije trudnoće bila vegetrijanka, skoro pa veganka. I krvna slika mi bila odlična jer sam planirano i raznoliko jela. I ja se također veselim povratku takvoh prehrani. Sada jedeš meso? Ja eto zbog bebe i trudnoće sve jedem sada.

Da, malo prije trudnoce sam se vratila mesu. Pojedem teletinu i tu i tamo piletinu i to samo ako je domaca. Muz i i sin su mesozderi ali pojedu ponekad i ono sto ja skuham sebi. Vole tortilje od tofua ili seitana i tako. 
    Ja bas nisam ljubitelj voca pa si inda smiksam u blenderu badmovo mlijeko sa zamrznutim vocem i bananom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.