LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Siječanj 2020. 12:51

Ely meni se i dalje gadi meso😬 i to je to. Nemam nikakvih specijalnih zelja ni prohtjeva 🤭

Trancie
    27. Siječanj 2020. 12:55

Kaktusica super za nalaz, bit će to sve super :-) 
    Ja jedem sve i ne gadi mi se ništa, samo sam i inače jako izbirljiva sa hranom. Više volim naravno nezdravo, ali isto se trudim pojest sada i voća i povrća.

niki93
    27. Siječanj 2020. 13:04

Drage mame i trudnice, došla sam sa pregleda ❤️ mali dečko je, super se razvija i sve je uredu 😊 e sada brine me jedna stvar što je gin rekla a to je da je beba već otvorila oči? Koliko sam čitala bebe tek u 25-26 tjednu otvaraju okice kada je sve razvijeno. Ona nije ništa komentirala da je to loše i slično. Zanima me dali ima još koja mama da je takvo stanje? Nadam se da je to ipak normalno, prvo mi je dijete i prijateljice koje su rodile nisu imale takvo iskustvo. Hvala i sretno svima ❤️

Vrapčić123
    27. Siječanj 2020. 13:07

Kaktusica  joj drago mi je zbog dobrog nalaza, sad će ti biti ipak lakše disati kad si ga dobila ☺️
    Cure mislim onako iskreno da se oko kila ne moramo pretjerano brinuti. I da se udabljamo otići će to kasnije, malo se potrudimo i sve ćemo mi skinuti, no malo pripaziti ipak zbog svog i bebinog  zdravlja.
    Pokušati barem malo zdravije koliko možemo. 
    Meni jučer tak nekak slabo došlo, al imam dojam da to nije niš strašno. Za pol sata sam bila ok. Mislim da je to naš trudnički tlak u kombinaciji sa hormonima. 
    Moje sve, Ely i meni je meso nekak bljak... Jedino uspijem patke pečene pojesti, malo purice pečene i recimo puretina al onak spečena u kornfleksu u pećnici. To mi je ok. Ostalo meso fuj, fuj... 😏😏😏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    27. Siječanj 2020. 13:19

mimoza

Kaktusica super stvarno, sve ce biti u redu. Sto nama ne otkrijes spol 🤗

Daaaa, i mene zanima😁🤗

💙

Rose1
    27. Siječanj 2020. 13:24

niki93

Drage mame i trudnice, došla sam sa pregleda ❤️ mali dečko je, super se razvija i sve je uredu 😊 e sada brine me jedna stvar što je gin rekla a to je da je beba već otvorila oči? Koliko sam čitala bebe tek u 25-26 tjednu otvaraju okice kada je sve razvijeno. Ona nije ništa komentirala da je to loše i slično. Zanima me dali ima još koja mama da je takvo stanje? Nadam se da je to ipak normalno, prvo mi je dijete i prijateljice koje su rodile nisu imale takvo iskustvo. Hvala i sretno svima ❤️

Drago mi je da je sve superrr, cim ti ginek nije nista rekla, sve je dobro❤😉

💙

Dora4
    27. Siječanj 2020. 13:26

Hej drage moje! 
    Evo me u bolnici, o smjestaju necu nista jer je poprilicno lose, kao i hrana hahahah ali tako je kako je, znam zasto sam tu i istrpit cu. Cimerice se na prvu cine okej i simpa :)
    Bebice se lijepo i uredno razvijaju hvala dragom Bogu!! 
    Do krvarenja dolazi najvjerovatnije jer se siri maternica i posteljica dok se dize gore i raste opcenito moze izazvat puckanje okolnih zilica i dr.smatra da je upravo to kod mene slucaj, zeli sad to imat pod nadzorom i to nam je primarno kaze.
    Odradili su briseve, dala sam urinokulturu, krv, kompletnu povijest bolesti i trudnoce i mislim da je to to za danas. Nemam ni priblizno ideju kad cu doma, pretpostavljam da sam tu najmanje koliko cekamo ove sve nalaze, a dalje cemo vidjet. 
    Kaktusice draga, jako mi je drago za uredan nalaz!! 
    Ljubim vas sve redom  
    Zaraa je danas trebala imat kontrolu, stvarno se nadam da ce se javit, nema je danima 

Dora4
    27. Siječanj 2020. 13:27

Niki takodjer cestitam na dobrom pregledu i ako je jos koja prijavila cestitam, koliko sam polovila, ena ima kasnije? Sretno cure!! 

Dora4
    27. Siječanj 2020. 13:37

mimoza

Kaktusica super stvarno, sve ce biti u redu. Sto nama ne otkrijes spol 🤗

Hahah taki je, ne mora muz znat, al mi mozemo 

27. Siječanj 2020. 13:42

Dora4 bem mu misa, ali ako nista drugo vjerujem da ti je lakse jer si pod nadzorom🥰 odmaraj, opusti se koliko mozes i mazi svoje bebice🤰🏻🥰❤️
     samo hrabro! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.