Cure koje su danas na pregledima sretno i javite kako bebe napreduju. Čestitam novim trudnicama :)
Što se tiče kg ja sam i dalje na +1. Jedem sve, ne pazim se, ali uopće ne jedem više nego što sam jela. Vjerojatno bih trebala malo pojačati prehranu, ali ne želim silom jesti ako ne osjećam glad.
Kaktusica bas mi je drago zbog dobrog nalaza. Sta ce sad biti sa amniocintezom? Je li nije potrebna vise?
Ena stvarno je pravo blagostanje. Tesko je nama beze njih u tudjini.
Kaktusica super za nalaze! Sve je ok i nemoj previse razmisljati!
Meni isto fali ideja za kuhanje, svaki dan kuham i imam osjecaj da stalno jedno te isto vrtim.
I ja sam neki dan radila musaku, pa je bila tu i juha od brokule i fasiranci s pireom od batata, jucer juha i piletina s mlincima, a danas cu vjerojatno rizoto s piletinom i salatice puno.
Tonka ja sam na +5 s time da zadnjih 5 tjedana nisam dobila ni kile (prehrana za gestacijski dijabetes). U startu sam dobila vecinu jer mi jedino od kruha i tijesta nijr bilo zlo
Ja danas kuham grah. A sutra bi mogla noklice i grasak 😂 Ali mali ne voli grasak, a ne ide u vrtic sad jer je bio bolestan pa moram paziti da ipak nesto skuham sto i on voli jest. Ja sam odlucila bas sad pocet pazit (malo vise nego inace) na prehranu jer mi zbilja samo shit odgovara. Recimo inace obozavam brokulu i cvjetacu a sad mi se zeludac dize kad pomislim da bih to trebala jesti.
Lola imas pravo, valjda ljudi znaju sto rade. Sad moram vjerovati da ce sve bit ok i da uzivam do kraja trudnoce 🥰
Mimoza odustali smo od amniocenteze. Imam i tu bakteriju tako da su rekli da bolje ne idem. Muz je kontaktirao sve zivo, savjetovao se s nekim kolegama u Zg i rekli smo da cemo se morati zadovoljiti NIPTom.
Meni se nista od hrane ne gadi, ali mi se ni ne jede nesto posebno. Jedem kao sto sam inace jela. Ja sam smrsavila pol kg u zadnja dva tjedna i sad tu stojim, a sve normalno jedem kao i inace.
Ely da, gadi mi se uglavnom slatko, neki kremasti kolaci sa slagom, uf. Ali vise mi se gade mirisi tj. parfemi.
Ideje za kuhanje svaki dan obavezno neka juha, tako mi godi. Danas zapecena pasta sa salsom i prwko sirom, poslije buhtle. Sutra (i iduca 3 dana 😄) sarme, petak riba, prilog blitva na leso ili krumpir salata.
Kaktusica super stvarno, sve ce biti u redu. Sto nama ne otkrijes spol 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji