Hvala vam cure..nadam se da ce sve biti u redu sta god da je bilo..
Tonka +6kg 😰
Otkako sam na odmoru kod mame u Hr, stvarno ne pazim i ne zelim paziti na kg. Kad se vratim kuci, onda cu malo pripaziti 😁 sreca pa sam jos mjesec dana tu, jer kad dodjem kod moje doktorice, ima da se onesvijesti 😂
Curkeee koje imate pregledee sretno danas!!! Cekamo lijepe vijesti.❣️🥰
Kaktusica cestitam na super nalazu. 😍
Kolacic meni se događa isto tako slabost, al na nacin da padnem u nesvjest... I meni su ustanovili nizak tlak i nista. Ne smijem izlazit nigdje sama, niti vozit auto.. Jer nikad se ne zna kad ce mi tlak biti nizak i kad ce me srusiti.
Jedan put sam pala u nesvjest u doktora u ordinaciji, jedan put u ducanu.. I tako. Redovno mi se dogadja.
Imas sutra pregled!? Sretnooo 😍 javi nam
Tonka +6kg 😰
Otkako sam na odmoru kod mame u Hr, stvarno ne pazim i ne zelim paziti na kg. Kad se vratim kuci, onda cu malo pripaziti 😁 sreca pa sam jos mjesec dana tu, jer kad dodjem kod moje doktorice, ima da se onesvijesti 😂
Iskoristi to blagostanjee kod mame. 😍😍😍 Ja bih dala sve da sam kod mame sada..
Jutro, sretno na pregledima danas, Dora4 javi se i sretno 🤗
Mene uhvati slabost tj počnem se trest al najčešće kad sam gladna al čim pojedem bude sve super.
Mi danas kuhamo špinat i rižu sa bržolama na naglo 😋
Jutro cure.
Sretno svima na pregledima danas 😀
Dora sretno ❤️
Meni je zadnjih dana navecet tako mucno, evo danas od kad sam se probudila a bas sam se nadala da su gotove mucnine 😑
I meni se zna tu i tamo zavrtiti, za sad mi je tlak bio okej pa ne znam sto je 😕
Baby girl 💜
UplasenA ja bih otišla na hitnu na tvom mjestu ili sutra do doktora. Uglavnom da te pregledaju ipak. Osobito jer si imala prethodno loših iskustava.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro cure!
Jutros u 8,15h mi zvoni mobitel kad ono ordinacija od mog ginekologa, zove sestra da su dosli nalazi Niftyja, sve je ok. Jedino sto mene sad muci je kolicina fetalne frakcije koje je bilo oko 4,8% ali kaze ona da je to ok, skroz dovoljno. Ja sebe jednostavno volim muciti razmisljanjima… Saznala sam i spol ali cu ga jos malo drzati u tajnosti radi muza koji jos ne zeli znati 😄
Kaktusica cestitam na dobrim nalazima.Ja sam radila Panoramu koja se moze raditi vec od 9 tj.Udio frakcije min.mora biti 2,8.%.Meni je bila 3,3.%Pa sam se i ja bojala da je nedovoljna i zvala njihovog direktnog zastupnika u Hrvatskoj preko kojeg salju nalaze.Rekla mi je da je to dovoljna frakcija jer oni vec sa 2, 8 % izdaju nalaze sa 99,99 % tocnoscu.I da ne bi izdali nalaz da sumnjaju da je frakcija premala.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ja sam isto da otić negdi, u nas isto od hitne nikakve koristi, eventualno privatno zvati nekog ginekologa ili svoja da te pomah primi; ako ništa da kaže šta raditi.
UplasenA ja bih otišla na hitnu na tvom mjestu ili sutra do doktora. Uglavnom da te pregledaju ipak. Osobito jer si imala prethodno loših iskustava.
Sutra sam narucena kod svoje doktorice tak da moram izdrzat do sutra nema mi druge
Bas me zanima sta se desilo
Sortiraj odgovore
Najstariji