Kaktusica ja mislila ti i nas drzis u neizvjesnosti oko spola ili te strah da muz ne procita forum 😂
Ha, mos mislit 😆 Jos se cudim sto me pitate za spol 🙈
Dora jedva cekam da napravim palacinke i da slikam, pa da sliku okacim na grupu, da vidis kako je to provocirati 😂
Rose ne brini se, kod mene je kao i kod vecine. Vecinom mi bebu gleda ultrazvukom ispod pupka, a zna se desiti da me lupi tacno ispod pupka. Mada mi je rekla dr prosli put da je beba nisko, al da ima vremena da se digne.
Kaktusica ja mislila ti i nas drzis u neizvjesnosti oko spola ili te strah da muz ne procita forum 😂
Ajde ajdeee samo daj nemoj da ja poslikam koji obrok odavde, smrzavit ces 3kg samo sto otvoris fotku, garantiram!!
Dora jedva cekam da napravim palacinke i da slikam, pa da sliku okacim na grupu, da vidis kako je to provocirati 😂
Rose ne brini se, kod mene je kao i kod vecine. Vecinom mi bebu gleda ultrazvukom ispod pupka, a zna se desiti da me lupi tacno ispod pupka. Mada mi je rekla dr prosli put da je beba nisko, al da ima vremena da se digne.
Hvala draga! Nadam se da ce se i meni ubrzo podignuti, stalno si oko toga zabrijavam, sad jos napipavam oko ruba gacica
💙
Dora u kojoj si bolnici? Ako si imala brige oko kila prije trudnoće, sada ćeš smršaviti u bolnici 100% ☺️
Kaktusica ja imam sreću pa i moj muž jede inače kao i ja, tu i tamo kod njegovih pojede domaćeg mesa (janjetinu, patku, samo to što je domaće i provjereno) tako da do trudnoće kod nas na meniju nije bilo mesa, no ribu smo jeli često, osobito losos. Ali slažem se s tobom, prehrana bez mesa može biti jako bogata, fina i raznolika. Ne mora biti dosadna.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose i meni je posteljica nisko i iskreno se nadam da će se dići.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure, je li moguće da možda doktorica već sa 12+3 skuži spol bebe? Gledam malo kalendar, idući pregled nakon ovog koji dolazi će mi sigurno nabaciti nekamo tek u ožujku...Dani dugi ko godine kada si doma. Nekako mislim da bi bilo moguće da ću tek u ožujku saznati spol, baš sam nestrpljiva kada vidim koliko vas već sve zna
E jesam bedasta, nisam napisala spol 😆 Nosim - curicu 💓💓💓
Dora draga, to su dobre vijesti! Samo ti uzivaj koliko mozes, znam da je bolnica najgore moguce mjesto na svijetu ali makar si na sigurnom i pod nadzorom i imas svu mogucu brigu. 😘
Dobrodosla u tim curica😊🥰
BlackLioness ja sam bila s 13+4 zadnji put cini mi se i nije mogla vidjeti 🤷🏻♀️ Nadam se na iducem kad cu biti skoro 18. Isto sam jako nestrpljiva i htjela bi znati sto je nas malac 🤣 iako svi pricaju da je musko i ja se tako osjecam, htjela bi znati sto je ☺️
Joj, i mi bi malca, ali eto, prvo se igramo ruleta da bude zdravo, a nakon toga i šta da bude hahah. Meni se isto tako nekako kaže onaj tamo pregled tek sa oko 18 tjedana, ako ne i više ufff... Baš me zanima u kojem rodu ću špotati te sve silne mučnine koje me drže ovih tjedan dana, odmah bude špotani/a Još mi je i tlak u ušima danas cijeli dan, govorim na nos
Btw jeste li čule za onaj neki recept sa organskim kakaom za podizanje vrijednosti željeza?
Ja sam prije par mjeseci kupila sirovi kakao od nutrigolda i tako on stajao dok nisam procitala da je super izvor zeljeza. Sad zlicicu kakaa ubacin u jogurt ili napravim topli kakao s mlijekom i zasladim s malo meda, jako fino :) bojala sam se da ne unosim previse kofeina ali navidno sirovi kakao prah ga skoro ni nema
Cure, je li moguće da možda doktorica već sa 12+3 skuži spol bebe? Gledam malo kalendar, idući pregled nakon ovog koji dolazi će mi sigurno nabaciti nekamo tek u ožujku…Dani dugi ko godine kada si doma. Nekako mislim da bi bilo moguće da ću tek u ožujku saznati spol, baš sam nestrpljiva kada vidim koliko vas već sve zna
Meni je vidjela na 11+5. Ovisi o poziciji bebe, bas sw super namjestila i ja sam cak odmah skuzila pisonju 😂😂😂🥰🥰🥰
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji