LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    27. Siječanj 2020. 10:36

Nove cure dobro dosle! I mi smo jucer imali goste pa nisam bila na forumu iako fali.
    Drhtavica i slabost ti moze biti od tlaka, zeljeza ili mozda ti je pao secer.
    Svima koji danas imaju preglede sretno i javite se.
    Dora tebi posebno zelim da sve bude u redu danas u bolnici.Nemoj se nervirati, sad ces biti pod kontrolom.Javi nam sta je bilo.❤

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Eddie
    27. Siječanj 2020. 10:44

amber

Jutro cure svima koji danas idu zelim sretno na pregledu a zanima me za koliko je dana vama bio nalaz krvi za prenatalni probir koje ste radile gotov?

Za dva dana mi je sve došlo na mail, kompletni nalaz. Radila sam prošli tjedan u Petrovoj u Zg..

Tonka341
    27. Siječanj 2020. 10:48

Dobrodosle nove cure i novi blizanci 🤗,
    Ja takoder vikendom nisam bas aktivna pa imam puno za citati.
    Dora sretno u bolnici j javljaj nam se ❤❤, ostale cure sretno ns pregledima koje imate danas i javite nam kako je bilo :)
    Mimoza i MojeSve koliko ste vi kg u plusa? Pitam vas dvije jer ste najblize meni po danima, ja sam sad na +5 i bas mi se nekako puno cini, pogotovo sta sam zadnje 2kg dobila dosta naglo u zadnjih mj.dana.

Ante 💙 Maro 💙

• uplasenA
    27. Siječanj 2020. 10:50

Cure pomozite s vasim iskustvima..u srijedu 22 sam radila test i bio je pozitivan,i u subotu ujutro prokrvarim kao mens,i idalje to imam..da li postoji mogucnost trudnoce uz svjezu krv-mens??sutra sam narucena na pregled al ubi me razmisljanje

Tina1803
    27. Siječanj 2020. 10:56

uplasenA

Cure pomozite s vasim iskustvima..u srijedu 22 sam radila test i bio je pozitivan,i u subotu ujutro prokrvarim kao mens,i idalje to imam..da li postoji mogucnost trudnoce uz svjezu krv-mens??sutra sam narucena na pregled al ubi me razmisljanje

Zašto ne odeš na hitnu? Može biti biokemijska, može biti vanmaterična a može biti i da jednostavno krvariš a trudnoća je i dalje tu pa ti daju duphaston ili nesto drugo da se održi trudnoća..u svakom slučaju-to su sve nagađanja! Odi na hitnu. Vanmaterična trudnoća može biti opasna za tebe

kaktusica
    27. Siječanj 2020. 11:00

Jutro cure!
    Jutros u 8,15h mi zvoni mobitel kad ono ordinacija od mog ginekologa, zove sestra da su dosli nalazi Niftyja, sve je ok. Jedino sto mene sad muci je kolicina fetalne frakcije koje je bilo oko 4,8% ali kaze ona da je to ok, skroz dovoljno. Ja sebe jednostavno volim muciti razmisljanjima... Saznala sam i spol ali cu ga jos malo drzati u tajnosti radi muza koji jos ne zeli znati 😄 

Eddie
    27. Siječanj 2020. 11:04

kaktusica

Jutro cure!
    Jutros u 8,15h mi zvoni mobitel kad ono ordinacija od mog ginekologa, zove sestra da su dosli nalazi Niftyja, sve je ok. Jedino sto mene sad muci je kolicina fetalne frakcije koje je bilo oko 4,8% ali kaze ona da je to ok, skroz dovoljno. Ja sebe jednostavno volim muciti razmisljanjima… Saznala sam i spol ali cu ga jos malo drzati u tajnosti radi muza koji jos ne zeli znati 😄

Čestitam  Jako lijepe vijesti. Mislim da nemaš razloga za brigu.

• uplasenA
    27. Siječanj 2020. 11:04

Tina1803

uplasenA

Zašto ne odeš na hitnu? Može biti biokemijska, može biti vanmaterična a može biti i da jednostavno krvariš a trudnoća je i dalje tu pa ti daju duphaston ili nesto drugo da se održi trudnoća..u svakom slučaju-to su sve nagađanja! Odi na hitnu. Vanmaterična trudnoća može biti opasna za tebe

Imala sam prije toga dva spontana ali je uvijek bilo smedjkasto krvarenje po malo i uz bolove..ali ovog puta je jednostavno mens i bez bolova
    Razmisljala sam sta bi bilo da nisam uradila test!!!
    Iskreno od hitne gdje bi otisla ne bih dobila nista
    Sta god da procitam jos vise se nasikiram,i posto nemam bolova odlucila sam cekat do sutra

Eddie
    27. Siječanj 2020. 11:05

Tina1803

uplasenA

Slažem se s Tina1803. Otiđi što prije, ovako se samo dodatno mučiš i stresiraš.. Držim fige da je sve ok!

Rose1
    27. Siječanj 2020. 11:06

Kaktusica cestitam🎉🤗❤
    Dora sretnooo, javi nam se 🤗❤
    Uplasena da, mozes i na hitnu pa ces tocno znati sto je, drzim fige da je sve ok

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.