Indy dobrodosla i cestike 😁😁
Pitanjcee jel ima koja mama iz Pule da zna razliku izmedu tecaja u bolnici ili onog u domu zdravlja? 🥵
Hej ista je svrha tecaj idi tamo di ti bolie pase vrije i mozes se bolje organizirati po meni bolje u bolnicu makar imas di za parkirati😉
Ja vikendom uvijek u guzvi i neaktivna pa imam sta i citat😂
Dobrodosle nove cure, nek je sa srecom do kraja🤞
Svim curama danas sretno na pregledu, javljajte nam lijepe vijesti☺️
Ja se uopce ne osjecam trudnom, jedino me moj veliki trbuh podsjeti na to😂 energija mi se vratila, nema mucnina, bas se nekako poletno osjecam😀
Ja vikendom uvijek u guzvi i neaktivna pa imam sta i citat😂
Dobrodosle nove cure, nek je sa srecom do kraja🤞
Svim curama danas sretno na pregledu, javljajte nam lijepe vijesti☺️
Ja se uopce ne osjecam trudnom, jedino me moj veliki trbuh podsjeti na to😂 energija mi se vratila, nema mucnina, bas se nekako poletno osjecam😀
Jutro cureeee :-) sretno danas svima, očekujemo samo lijepe vjesti :-) Dora sretno i tebi danas.
Daiy100 tako i ja, nikakvih problema sa trudnoćom, točno se zapitam jesam li trudna, ništa ne osjećam, a stomak je samo još uvijek napuhan. Mene jedino uhvatilo malo grlo i šljam, baš kašljem. Morat ću vidjeti što smijem od sirupa.
Nadam se da ste ostale cure dobro :-)
Jutro curkeee!
Eto jos ovaj tjedan i u veljaci smo
Danas mi je pregled pa javim popodne kako je proslo20+3tt
Sretno 🙏 ☺️
Daisy, Trancie tako i ja, samo sto nemam bas ni neki trbuh, malo poceo...
💙
Helou curke, evo mene klasično nakon vikenda, jednostavno mi se neda i ne stignem uopće ući na forum. Vikend prošao u navijanju,druženju s ljudima, a ovdje ne mogu pohvatati što ste pisale, 30 stranica isto sad nemam vremena pročitati 😅 Ja danas imam pregleeeed, nakon duuugih 5 tjedana 🥳🥳 Trebali bi i spol saznati, ali se ne želim previše nadati 🙈
Rose1 , Mirtasiric1 Hvala cure! Ma bude sve ok.Veselimo se sto idemo vidjeti deckica i koliko je narastao. Mislim da danas gledamo malo vise bebicu jer ce raditi anatomy scan. Uz to mi ponavlja i papa test jedino me tih nalaza malo trta jer na pocetku trudnoce nisu bili bas uredni.
20+3tt
Rose1 nemam ni ja, kao da sam se dobro najela...valjda ćemo brzo osjetiti bebu pa ćemo bit mirnije :-)
Ja planiram se privatno naručiti na pregled ovaj tjedan jer mi je tek redovan pregled 18.2. ( to mi je dugo čekati)
Dora, Ancy, Polly i ostalim curama sretno na pregledima danas. Javite dobre vijesti.
Tiki nisam te cula dugo, koliki je buso 🤗 Ja se upporedjujem s tobom 😁 Moj malac poceo i u toku noci da se budi i udara 😊nocna ptica.
Vrapcic kako si ti? Jesi li se udebljala imalo haha
Ja o kg necu pricati 😰 bas sam gledala u knjizici, do 14tt dobila 300gr, a poslije navalile kao lude.
Ima puno novih cura, a ja ne mogu sve da pratim, pa da vam pozelim dobrodoslicu 🥰
Polly i tebi sretnooo
Trancie a kad ti je bio pregled? Meni ce isto tako nesto biti anomaly uzv, a 13.01.imala zadnji. Isto mi ful dugo za cekati. U petsk se moram naruciti jer tada dobijaju raspored, ali rekli su mi da mora biti taj tj
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji